Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужен ми е съвет от хора карали offroad

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нужен ми е съвет от хора карали offroad

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Трябваше по-скоро да сложиш Дифендър преди Диското.
    Не се вмества в цената.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      С Дискавърито няма да влезеш в гората, даже да нямаш ограничение от 10 хилки.
      Щоооооооо, първия път като стиснеш зъби започва да минава от всякъде.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Кво му е по-хубавото? И двете са алуминиеви.

Коментар

Гето вече го оплюх. Самурая е по-долния клас, 250 кг. С Дискавърито няма да влезеш в гората, даже да нямаш ограничение от 10 хилки.
          Все едно остават УАЗ и японския УАЗ.
          Има още един Японски УАЗ.
          А Диското е най евтино, може да останат пари и за лифт, а рязането пък без пари.

Коментар

Аз викам Патрул. Ако, че няма междуосев диференциал, дето по някаква причина ти е толкова зор за него.
            Ти до сега трошил ли си нещо свързано с този диференциал: кардани, полуоски, диф.?
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Кво му е по-хубавото?

Какво му е лошото?

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Ти до сега трошил ли си нещо свързано с този диференциал: кардани, полуоски, диф.?

Не. Но никога не е късно ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Гето вече го оплюх. Самурая е ....
                Забрави Самурая. Имам едно лично условие: аз съм 110 кила. Нека да не е Самурай. Нека да е широчко.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Не съм го и мислил, нали ти казвам - той е по-долната категория. Джип четвърт тон може да е или плажна играчка, или състезателна специфика. Вече не е кола.
                  На ровърите пък какво им е читаво? Гниещия алуминий, двусателитните дифове, цените на частите?

Коментар

На ровърите пък какво им е читаво? Гниещия алуминий, двусателитните дифове, цените на частите?
                    Не че нещо,ама на редукторните мостове колко са сателитите?
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

незная какво да ти кажа drukman аз съм сменил 14 джипки покарам я и все нещо не ми харесва махам я друга и така , но аз търся компромисния вариант да си карам с 200 километра и да си карам из гората , знам че някои специялисти ще ми кажат че няма такава БИРА, но аз мисля че съм близо до целта и това е Toyota Land Cruiser D-4D KJ90 Special 163 к,с, 3000 кубика, 2001,2002г, къса база , ще и сменя брони и амортосиори , лебедка , малко над допустимите гуми , и така , аз така мисля да направя , ако не ми хареса сигурно пак ще почна от начало докато стигна до извода на Стефан УАЗ със редукторни мостове
                      Последно редактирано от Юли; 07-10-08, 00:18.
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Четири, колко да са.

Коментар

И аз съм на мнението на Стефан.На първо място слагам ТЛК 70,след това Патрола и накрая в тройката Уаза.Като се направят като хората и ще излезнат горе долу едни и същи пари,само руското чудо може да е по евтинко.Успех в избора.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            Забрави Самурая. Имам едно лично условие: аз съм 110 кила. Нека да не е Самурай. Нека да е широчко.
                            Защо мислиш, че в ПАТРОЛ е много по широко от колкото в Самурай. Говоря за шофьорското място.

А от въпросите които задаваш... скоро май няма да си купиш джип.
                            Вземай който и да е и прежали боята и броните. След като няма да ходиш по състезания всеки ще ти свърши работа.
                            Моето лично мнение клони към Diskovery. Широко е, вози меко и понякога има климатик.
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                              Защо мислиш, че в ПАТРОЛ е много по широко от колкото в Самурай. Говоря за шофьорското място...
                              Хората се лъжат като го гледат отвън колко е широк. Ама вътре, заради широкия тунел, наистина е тясно. Място за левия крак отстрани до педала на съединителя няма, а левият лакът е заврян във вратата, ако не можеш да отвориш прозореца и да го облегнеш.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Хората се лъжат като го гледат отвън колко е широк. Ама вътре, заради широкия тунел, наистина е тясно. Място за левия крак отстрани до педала на съединителя няма, а левият лакът е заврян във вратата, ако не можеш да отвориш прозореца и да го облегнеш.
                                За това ставаше дума, ама хората докато не седнат- не вярват.

А CJ_ е със скомните 126кг. и няма проблем с размерите на Самурай.
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X