Обява

Свий
Няма добавени обяви.

500м. черен път

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 500м. черен път

Колега, мога да ти предложа да разгледаш грейт уол хувър. Имат 2л дизел към 140 коньове май беше, на рама е, има бавни и е доста по здрав механически от повечето сувове предложени до момента. Цената за придобиване е към 7к, ама има и по евтини, предполагам съобразено със състоянието. Въпреки че с тоя бюджет и година си е рискова покупка, каквото и да харесаш.
    Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от vencibull Преглед на мнение
      Колега, мога да ти предложа да разгледаш грейт уол хувър. Имат 2л дизел към 140 коньове май беше, на рама е, има бавни и е доста по здрав механически от повечето сувове предложени до момента. Цената за придобиване е към 7к, ама има и по евтини, предполагам съобразено със състоянието. Въпреки че с тоя бюджет и година си е рискова покупка, каквото и да харесаш.
      Поздрави
      . За 7 евро може, Н6
      8)

Коментар

Като съвет - помисли и за вариант да запазиш леката кола и да вземи 2ра само за вилата. Дълго време бях на този принцип - Витара (къса база) + лека кола.

Проходимите МПСта рядко докарват комфорт по асвалт. Особенно при дълъг път изживяването не е най-приятното. Това по-горе е смислено предложение само ако пътуваш достатъчно.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
          Като съвет - помисли и за вариант да запазиш леката кола и да вземи 2ра само за вилата. Дълго време бях на този принцип - Витара (къса база) + лека кола.

Проходимите МПСта рядко докарват комфорт по асвалт. Особенно при дълъг път изживяването не е най-приятното. Това по-горе е смислено предложение само ако пътуваш достатъчно.
          Предимствата на два автомобила са ясни , но и недостатъците трябва да се отчетат.
          Подържащ 2 коли , такси , данъци , винетки пак за две коли.
          Ако ще е твА упражнение само заради тая вила , няма смисъл според мен.
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
            . За 7 евро може, Н6
            H3 и H5 са тези за които мислех аз. H6 не е на рама, няма бавни, на 10см от земята е. Със сигурност е доста по-комфортен, пъргав и лесен за каране, ама за евтин жип няма много опции като цяло

Коментар

Колеги, четете, в тази тема не се търси джип на рама, а неджипест дизелов автоматичен SUV, "за да може да го кара и жената", щото ще е единственият автомобил в семейството.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение

Аз, като познат на Градското чедо, съм един от давачите на акъл, които се споменават в началото на темата. И му давам сходен съвет - да си остави едната лека кола и да си потърси нещо, примерно Терано 2. От гледна точка, че е нормално голяма, прилично здрава и прилично комфортна кола. Може и багаж за вила да качи. Един приятел има такава. И аз съм се возил. Вози си се с нея, на море си ходи и нищо му няма. И аз ходя на море с камион, даже в Гърция Мен дългият път с джипка ме притеснява само от гледна точка, че са тромавки.

Отделно, от вилата, която е в подножието на планината, тръгват едни пътчета, дето сигурно ще иска да види къде отиват Той е планинар, много близо до 100-те процента съм сигурен, че ще му хареса идеята да може и с колата да ходи Знаете, апетита идва с яденето

Имам и друго съображение, че именно с бюджета може да стане нито едното. Иначе разбирам, че нещо по-паркетно ще му върши идеална работа в повече от 90 процента от времето.

Ама нещо им се плаши на джипките, нещо за друсане говори, за камиони...

Коментар

С риск да ме оплюете, съвета ми е да разгледа Спортидж до 1993г.
                  п.с. Все още още давам пробни кръгчета.
                  Тела ми е в профила.
                  Последно редактирано от Пенчо; 15-10-19, 11:33.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    п.с. Всвюе още давам пробни кръгчета.
                    Тела ми е в профила.
                    Пенчо, има ли намесена жена в избора на автомобил, особено ако ще е единствен или основен, стават важни критерии на които КИАк като твоят не отговаря.

Коментар

• От: 500м. черен път

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                      Пенчо, има ли намесена жена в избора на автомобил, особено ако ще е единствен или основен, стават важни критерии на които КИАк като твоят не отговаря.
                      Фъобще не става въпрос за моя.

Коментар

Фъобще не става въпрос за моя.
                        Там пък въобще.

Коментар

Всяка седмица ли се ходи до вилата защото ако не - набиваш едни излишни пари.
                          В единя случай - кола + джипка трябва да набиеш едни 5 - 6 000 за покупка на нещо в движение, трябва да има къде да го държиш трябва да му плащаш всички данъци и такси и за какво - да идеш зимата два - три пъти до някъде, дето е на 500 метра от пътя дето и с лека кола се стига.
                          Вариант две - джип за единствено возило - тук пак набиваш едни сериозни пари за първоначална покупка, но експлоатационните ти разходи са големи. Най малкото горивото си го смятай по две та и по три на сегашната ти кола и това целогодишно!!! И пак за какво - да се качиш три пъти до вилата като завали сняг.
                          Оставям на страни това, че щом си с джип въобще не е гаранция че пак ще стигнеш до поратата.
                          Ако все пак си се навил на СУВ виж RAV4 и Suzuki SX4 - за тези пари се намират, имат добър просвет и 4х4 и са доста пътно - пригодни и удобни за градско.

Коментар

п.с. Все още още давам пробни кръгчета.
                            Тела ми е в профила.
                            Много архаичен то Спортидж...
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Пенчо, да не си объркал нещо годините? Мислех, че твоя Кияк е по-нов.
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                                Пенчо, да не си объркал нещо годините? Мислех, че твоя Кияк е по-нов.
                                Само така изглежда, щото е от последните дето ръждястват трудно. А и на дебела градушка издържат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X