Обява

Свий
Няма добавени обяви.

500м. черен път

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 500м. черен път

Търтея май вече каза за МЛ, ако се жертва годината на производство, ама аз се сетих още нещо. Едно Гранд Чероки 4.7 с куадра драйв и газова някой каза ли го вече? Би покрило всички останали критерии - автоматик, има проходимост, без да е баш камион, има комфорт и върви повече от прилично. Един приятел кара такова, моите впечатления са оттам.

И дедо Владо ще му е на път

Коментар

Май калкулирате без кръчмар.
      На Жената какво И харесва ?
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Проблемът се решава като се смени вилата, а не колата.
        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
          Май калкулирате без кръчмар.
          На Жената какво И харесва ?
          Е, да не прекаляваме с въпросите Жена и военен не се пита, доколкото знам

Пан не е чак като Боса с ЮМЗ-то

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
            Ако се купи вила достатъчно високо в планината, по-лесно ще се оправдае покупката на джип?

Коментар

Първоначално публикуван от nissan_gr Преглед на мнение
              Е, да не прекаляваме с въпросите Жена и военен не се пита, доколкото знам
              ...
              В повечето случаи семейната посока зависи от вратЪ, а ако е по-дебел, понякога обзора на главата е колкото на кон с капаци.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Напълно подкрепям. А още по-добре да я разкарат съвсем /вилата/
                Туй беше мода в градовете, когато нямаше какво да сложиш в бурканите за зимата.
                И когато нямаше къде да се отиде на почивка, освен във ведомствените "почивни станции" един път на няколко години.
                И да те хранят с буламачи под часовник - 8 -12 - 18. А ако пропуснеш - да си ходиш гладен, щото в магазина нешата са с купони.

И аз имам "вила" с вода, ток и кенеф, ама не съм стъпвал 25 години.

Ама всеки си знае..да не спамя повече.....

Коментар

Колега, аз много не разбирам от автомобили, но според мен има една екзотична кола създадена да покрие тези високи изисквания. ВОЛВО ХЦ-70 може да се кара в града и планината от почти всеки човек. Нафтовите мотори ми се виждат малко слаби, но на който както му харесва. Колата, която ползвам в момента ( В-70; бензин; 2,4л; 20 клапана, турбо; 147 киловата; автоматик; всички задвижвани колела ), е била карана от две жени.Вършела им е работа. Колата има някои технически особености, на които да се обърне внимание-не е някой ОПЕЛ ,РЕНО или ФОЛКС ВАГЕН.
                  FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

Ега тоя номер да питаш жена си какво да вземеш за 2 педи сняг и 500 метра баир в подножието на планина

Кара какво има за да има шанс да стигне,ако го иска секси и нежничко ммммммм до паркинга,после на трактора и газ.

Да вдига цената и да не го смята за колата за вилата ми колата за разходки,гъби,планини,море,риба......или там кой с какво се залъгва,че му трябва джипка.Жена му ще свикне,няма да се разведе заради едната джипка я
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Ега тоя номер да питаш жена си какво да вземеш за 2 педи сняг и 500 метра баир в подножието на планина

Кара какво има за да има шанс да стигне,ако го иска секси и нежничко ммммммм до паркинга,после на трактора и газ.

Да вдига цената и да не го смята за колата за вилата ми колата за разходки,гъби,планини,море,риба......или там кой с какво се залъгва,че му трябва джипка.Жена му ще свикне,няма да се разведе заради едната джипка я
                      + 1
                      Който търси , намира !
                      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Проблемът се решава като се смени вилата, ...
                        Да бе! Да смениш планината заради едно тенеке ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Абсолютно вярно- настройваш жената авантюристично,палиш джуганчето и с мръсна газ/дизел/бензин я качваш горе на вилата,цяла вила да сменяш за едното тенеке........по-добре смени жената.

Да ви покажа след някой и друг ден настроена авантюристично?С лопата на тавана на комбито няма не искам,и снегоходки и търся сега,да не затъва с лопатата хахаххахаа,хиля се само като се сетя.
                          Последно редактирано от BENZBOSS; 15-10-19, 22:06.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Казах да смени вилата, а не да я замени за тенеке. И аз имам вила в планината, ама в най-големия сняг съм слизал от там с Опел Астра без вериги. Щото има асвалтов път на 10 м от нея.
                            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

... в най-големия сняг съм слизал от там с Опел Астра без вериги. Щото има асвалтов път на 10 м от нея.
                              Значи не е бил достатъчно голям снегът. Иначе и асфалтът не помага, защото остава отдолу ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                                Като съвет - помисли и за вариант да запазиш леката кола и да вземи 2ра само за вилата. Дълго време бях на този принцип - Витара (къса база) + лека кола.

Проходимите МПСта рядко докарват комфорт по асвалт. Особенно при дълъг път изживяването не е най-приятното. Това по-горе е смислено предложение само ако пътуваш достатъчно.

+1
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X