Обява
Свий
Няма добавени обяви.
500м. черен път
Свий
X
-
От: 500м. черен път
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеКойто иска нещо 4х4, пък било то и CUV, и очаква разход под 9-10, ще е много разочарован.
... всъщност, май само Кросвагона докарва по-приличен разход.8)
Коментар
-
Стига сте плашили човека. Като градско чедо и без това е наплашен.
Към автора. Вземай това което ти е кеф + зимни гуми и като видиш сняг, не се плаши а скачай в него да тренираш. Току виж даже и хоби ти станало.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнениеДизеловите SUVчета (1.8-2.2 куб.) харчат доста под 10, с уговорка за извън градско.
Относно снега в София, става ужас щото масовката гледа да няма забележки по боята, но гумите ги намира за безсмислена инвестиция.
Хубавото е, че в последните години хората се понаучиха, къде заради законови изисквания, къде по трудният начин.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Бавни,блокаж,гуми таралежки ,подложки за пшд гумите и не е нужно да е над 3000 кубика.Карам 2.4 бензин-газ с изброените неща и няма проблеми ,не ме е оставял.Трябва си и опит за каране в снега.Засядал съм и съм слизал да гледам как си върти на бавни и четирите гуми ,уязден на щита на раздатката и на щита на мотора,но с малко.разриване с лопатата и подложките от трупчета от багажника и излиза като тапа.Това обаче рядко се случва и най-вече.на стар ,твърд сняг.Полуджип ,демек шосеен СуВ ,няма големи.шансове при.положение ,че и истински джипове закъсват в снега .Трябва да си готов и за приключение тръгнеш ли в снега и за разход,независимо.от горивото.На бавни и заигравка с газта ,са лакоми ,не е като по равното 13-14 газ например.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеЗа 1.8 не се сещам, а и Градското чедо ше си го кара предимно градско, което в София си е около 10 и за двулитровите, еле па автомат.
Относно снега в София, става ужас щото масовката гледа да няма забележки по боята, но гумите ги намира за безсмислена инвестиция.
Хубавото е, че в последните години хората се понаучиха, къде заради законови изисквания, къде по трудният начин.
Коментар
-
Обяснявате неща, които човекът няма как да поеме. Той си търси от паркетниците, наричани от журналята "легендарен всъдеход", който да не бил камионест, да не друса и т.н.
Според мен, каквото и да вземе проблемът му с 500м заснежен баир ще остане. Не за друго, но и най-натоканият джип не върви сам. А питащият, доколкото схващам, няма извънпътен уклон."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеАма друго си е да имаш лачен баварец пред люлинската панелка с гуми от моргата за по 20лева!ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Аз бих предложил Санта Фе 1 (2005) или ако не е задължително да е дизел колата - Форестър (05-07). И двете са си фултайм, Форестърите имат и бавни и мисля, че и двете ще свършат добра работа на човека за целите му. Както казахте, те няма да го спасят от големия сняг, защото... ами защото по вашите думи нищо няма да го спаси, ако не е верижно .
Коментар
-
За 7хилки 2005 ,па и да е проходимо на 50см.сняг!Такова животно нема!Иначе зависи от задкормилното устройство и моге и Форестер ,Аутбак,Куатро.За автоматки обаче ,бих заложил на американци и пак за тия пари ,тегава работа!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Да освежа условията от първият пост.
Първоначално публикуван от градско чедо Преглед на мнение... Това ще ни е единствената кола с жена ми, така че е хубаво да може и тя да я кара. Което почти сигурно означава, че трябва да е автоматик. Други изисквания са да е дизел, 4-ри врата, да не е много камионеста и да е поне 2005г. Предполагам, че някое SUV-че ще свърши работа. Бюджета е 7000-7500 с обслужването и да е готова за зимата.
...ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеДа освежа условията от първият пост.
Че и с обслужването и да е готова за зимата.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар