Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся part-time на задно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся part-time на задно

Щото харчи нещо повечко за такъв автомобил, а и сам знаеш драмата с предните носачи. Не че е толкова драма, ама ако го предложиш, трябва да го споменеш.
    Иначе отдавна си мислех, защо няма тема сравняващо всичкото дизели с бързи/бавни, между 120 и 180к.с. и до към десетина хиляди цена у нас. В скоби може да се дават и бензиновите им вариянти като алтернатива. Това са общите критерии, на много хора търсещи "семеен 'жип"(който все пак да не е хептен паркетник), а и бюджета е предимно до толкова.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
      Щото харчи нещо повечко за такъв автомобил, а и сам знаеш драмата с предните носачи. Не че е толкова драма, ама ако го предложиш, трябва да го споменеш.
      Според здравите сили във форумЪт никаква драма нямало, аз съм бальък, че съм си преправял моето
      Според същите здрави сили, дизеловото KJ изобщо не харчело, естественНо аз съм бальък, че имам бензиново.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

...
        Иначе отдавна си мислех, защо няма тема сравняващо всичкото дизели с бързи/бавни, между 120 и 180к.с. и до към десетина хиляди цена у нас. В скоби може да се дават и бензиновите им вариянти като алтернатива. Това са общите критерии, на много хора търсещи "семеен 'жип"(който все пак да не е хептен паркетник), а и бюджета е предимно до толкова.
        Добра идея !

Що верно не пуснеш тема за дизелови джипки до 15г и 10 бона които имат и бавни ?

... и така, вместо поредните три нови теми седмично, ще има една която ще е доста по-информативна, а, надявам се, и по-прегледна.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Прочетох, че паджеро 3 нямало блокаж отзад, а имам познат с такова, което ако не се лъжа имаше блокаж заводски. Заблудил ли съм се или има някаква вероятност да е много рядък екземпляр. 3.2 дизел е ако има някакво значение.

Коментар

Първоначално публикуван от A.pantev Преглед на мнение
            Прочетох, че паджеро 3 нямало блокаж отзад, а имам познат с такова, което ако не се лъжа имаше блокаж заводски. Заблудил ли съм се или има някаква вероятност да е много рядък екземпляр. 3.2 дизел е ако има някакво значение.
            Имат, не е рядкост.
            8)

Коментар

Щото харчи нещо повечко за такъв автомобил, а и сам знаеш драмата с предните носачи. Не че е толкова драма, ама ако го предложиш, трябва да го споменеш. ...
              Самото стигане на такава кола у нас за 10к лева си е един голям проблем за евентуалния нов притежател. И в темата се търсят предложения а не дисекция на всичкото парт-тайм дъргели. Ако/като му хареса някое предложение, почва да се образова по темата и те така.

П.П. И кво харчи - 20/100 газ... нормален разход от финансова гледна точка. Поне има избор на гориво. Ако се забоде с некой нафтеник само може да скърца със зъби докато му се разширяват очите от видяното на колонката.
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                Самото стигане на такава кола у нас за 10к лева си е един голям проблем за евентуалния нов притежател. .
                Що бре, дизелори KJ-та много. И всички са доста под 10 000 леФа.
                За бензинови - ясно. Ма, нъл знаЙш, те не рАбутят на олио и на гОрено мАсло, па газоФ Енджекцион е цифра, баце!
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

21//3.7=56

75/1.5=50

Втората литрова мощност е на космич дванайсетак

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Нещо против ниската литрова мощност?

Коментар

Аз лично да. Вероятно не само аз.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Начи - кой иска висока литрова мощност си купува производните на две-три общоизвестни марки, и обикновено те НЕ СА парт-тайм с бавни и блокажи.
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

За тук (форума) одумваните мепесета съм много против ниската литрова мощност.
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

НякоЙ уточнениЙ ако дозволите: лицето, по-горе назовало се Коко Келеша, не съобщава данни за разход на 3,7 V6 KJ модела. Такива, на газ, са събщени от малкото притежатели на таквиз в раздела. Аз немам (поради бедност ) газова ОреТба (съгласно форумната терминология) и карам на бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                              Добра идея !

Що верно не пуснеш тема за дизелови джипки до 15г и 10 бона които имат и бавни ?

... и така, вместо поредните три нови теми седмично, ще има една която ще е доста по-информативна, а, надявам се, и по-прегледна.
                              Е, да пусна, ама нали пиша и аз през телефона като теб, трябва да остане малко повечко време за писане.
                              Иначе си мислех да са подредени по обем на мотора - така Рекстън, МЛ и Гранд 2,7CRD ще са близко за сравнение с почти еднакви мотори (въпреки разликите). Също и Теракан 2,9, Чероки 2,8, защо не и Туарег 2,5 R5(предвид МЛ-а в листа), Диско с Td5, Фронтера с 2,2DTI.
                              Може и от по-старите мотори да се включат покрай по-съвременните, примерно Терано с 2,7, защо не и 3,0, Патрол 2,8 и 3,0 (ако влиза в бюджета), Паджеро и Паджеро Спорт. И сигурно още, които не се сещам.
                              И да се кажат плюсове и минуси за всеки, плюс разходи на гориво, и най-важното кое колко е подходящо за извън пътя и обратното.
                              Така който се е засилил, прочита едно друго за всичките на куп, и като ходи по пазарите е подготвен теоритично, слага на кантара и знанията и състоянието на най-читавите бройки на пазара, и по-лесно стига до правилен избор.
                              А не, вижда я добра, но нищо не знае за нея, и докато разучи тя заминала...После с друга пак същото...и няма я ползата от файдата.
                              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

И колко ти струва да я вкараш в пътя и я поддържаш там.
                                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                                Даника
                                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X