Здравейте, от един месец се лутам в издирване на джипка, която да карам предимно в зимния сезон, която да става и за някоя по- планинска вила да се кача със семейството! Проблемът ми е, че имам няколко изисквания, които просто не искам да премахвам никое от тях, а именно:
- Да се кара само на задно, когато няма нужда от 4х4
- Да е автоматик
- Да е поне 2004та
- Климатик поне да има
За предпочитане е да не е гола като пушка. Имам предвид да има с кожа с подгрев и въобще да не колни към сузуки самурай или лада нива!
Пак казвам това е за предпочитане!
Гледах няколко сорента и няколко рекстъна до момента в който с ужас осъзнах, че не всички, да не кажа повечето нямат блокаж на задния мост... Потънаха ми гемиите сериозно!
Аз имах и други изисквания, но просто видхя, че няма шанс всичко това да бъде пакетирано в една кола. Даже и тея 4 изисквания в комплект май май са крайно трудни за намиране!
Благодаря предварително и съжалявам, ако въпросът ми се стори глупав за някой!
- Да се кара само на задно, когато няма нужда от 4х4
- Да е автоматик
- Да е поне 2004та
- Климатик поне да има
За предпочитане е да не е гола като пушка. Имам предвид да има с кожа с подгрев и въобще да не колни към сузуки самурай или лада нива!
Пак казвам това е за предпочитане!
Гледах няколко сорента и няколко рекстъна до момента в който с ужас осъзнах, че не всички, да не кажа повечето нямат блокаж на задния мост... Потънаха ми гемиите сериозно!
Аз имах и други изисквания, но просто видхя, че няма шанс всичко това да бъде пакетирано в една кола. Даже и тея 4 изисквания в комплект май май са крайно трудни за намиране!
Благодаря предварително и съжалявам, ако въпросът ми се стори глупав за някой!
Коментар