Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota LC 200 или GL

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Toyota LC 200 или GL

Аз гласувам за Диското н-айсета серия, което било 240кс и с разход 6.3/100 /предполагам, че това са галони /
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Няма V8 бензин в каталога.
      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
      Drag Grand Canyon Daily
      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
      LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
        Няма V8 бензин в каталога.
        На линка дето съм дал така пише:

Коментар

Не зная дали е споменато - има едни високи спринтери с двойно предаване, шестак и автоматик. Върви и със 150 с 8 маймуняка, ама не е добре за мотора, ако се поддържа 120 няма проблем. Ако не ме лъже паметта, че съм го карал последно преди 2 години, автоматика е 4-степенен, което също си е някакъв минус. Иначе комфорт като на бус, място бол, разход до 18. И оригиналните гуми не са нищо по-специално.
          Всеки трети е шести

Коментар

Дойде некой човек "от вън", пита нещо, и след няколко страници " гледа и не вярва на ушите си "...

Гагич на "лично" ми писа, че в еди коя си фирма някой ги подлъгал, та купили нови Крузери и те не вървят, ама ич...И според него са от серия 200..И вървели със 140 км/ч на 6000 об/мин...После ееееедвам разбра, ама не баш, че 200-ци с НЕосемцилиндрови мотори няма, след което се получи умствен конфликт, как така мотор D4-D не е четирицилиндров....

Езък за суперспец по гугълистика, неразбираемо какво иска да се докаже...

Според мен целта на творчеството е :

1. Всички дизели са лайно, най-вече Тойота..Не вървят и се чупят и всичко друго...

2. Всички, които не признават великообемните американски бензини са глупави и не разбират, именно за това не са си купили HEMI...

3.Гордост за всеки е да размаха фактура за 6000 лева ремонт на заден мост, умрел от самосебе си

4. Абсолютната липса на градивна техническа дискусия и т.н и т.н...

Всичко това няма отношение към темата , разбира се, но считам за нужно да бъде изяснено....
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Дойде некой човек "от вън", пита нещо, и след няколко страници " гледа и не вярва на ушите си "...

Гагич на "лично" ми писа, че в еди коя си фирма някой ги подлъгал, та купили нови Крузери и те не вървят, ама ич...И според него са от серия 200..И вървели със 140 км/ч на 6000 об/мин...После ееееедвам разбра, ама не баш, че 200-ци с НЕосемцилиндрови мотори няма, след което се получи умствен конфликт, как така мотор D4-D не е четирицилиндров....

Езък за суперспец по гугълистика, неразбираемо какво иска да се докаже...

Според мен целта на творчеството е :
              ...
              Не е това целта на творчеството. Просто споделих лични наблюдения от това, което тук се продава от официалния дилър като Land Cruiser. Щото това се продава, а гугъл-специалистите сте ТИ & сие. фетишисти на марката. Некви клипчета от youtube и цитати от аутодата ми пускате. Аз преди да си купя "Либито" преди 8 години съм проверил какви (ментета) се продават по "магазините" тука и стигнах до извода на Бенцбоса по-горе - да дадеш 100 000 лв. за нещо, дето не вдига 150 км/ч. е...
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Темата от де тръгна и къде отиде ! Едно е Секвоя за фирмата дето ще вози 7 човека , а съвсем друго за личен гъзовоз ! Няма лошо , ама заслужава ли си да се изхвърлиш и после да се чудиш кво да я правиш !
                Освен !
                Миналото лято на Елешница , Разложко попаднахме на семейство с 8 чавета ...нашенци, не от боята ! Същото се придвижваше с Ескалейд + Кади !

Коментар

Хора, чакайте,не се карайте.
                  Има ТЛК в България и то гаранционни, преди да пусна темата звъннах в Пловдивското представителство по тяхната обява, хората ни поканиха на тест-драйв и казаха че върви много. В Бургас в представителството също имат, само в София нямат.
                  Ама то това няма значение, те ще купуват Ван а останалите пари ни ги прибраха щото "не се полагат на регионална дирекция 2 коли, вече си имате ван!.." щото аз изнахалствах и ходих в счетоводството да изпрося и 1 джипка ама счетоводителката ме изгледа като питбул.
                  А това изобщо не е вярно че шефовете не питали никой а сами решавали, регионалния не прави нищо без да земе добро от шефката, преди 2г купи едни климатици на своя глава и тя го изяде, още му пили а минаха 2г!

Иначе тука аз съвсем се обърках, много обичам големи джипки ама колегите казаха по-добре тлк 95 да гледам, точно бях видял една секвоя за 16к.
                  Тез 95 последно, само за ръжда ли да гледам?

Коментар

Метни се на две-три горски разходки и тогава почвай да гледаш, щото ше имаш съвсем друга гледна точка.
                    Ако (а явно не си) не си се возил в гората, сега гледаш за съвсем различни неща от важните.
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Къде го прочетохте това? На практика дизелово ТЛК 200 повече от 150 не вдига.
                      Много вярно, на 170 светна таблото като коледна елха. Макс 160кг/ч.
                      п.п.Моя грешка, става въпрос за TLC-150-190к.с.
                      Последно редактирано от ivelin_1976; 16-03-17, 12:22.

Коментар

Регионална дирекция ? Държавна?

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                          Регионална дирекция ? Държавна?
                          Не е задължително. Големите корпорациЙ имат "дирекциЙ по регионални операциЙ".
                          Едни такива купиха от мен оная площ зад един голям магазин, дето във форумЪт се описват "оффроуд-разходки" правени там. Продавам-продавам-продавам аз едно 7-8 години, цената стигна 12 000 (дванадесет хиляди) лева, никой го не ще тоя терен. И не щеш ли миналата година - бум! За 1 600 000 (мъльон и шестстотин хиляди) лв. го купѝха Питам ги аз: "Абе миналата година го продавах за 12 000 и никой не го поиска?!" А техните "регионални меринджеЙ" ми обЕсняват: "Да, знаем. Ама миналата година от Централата не ни бяха отпуснали бюджет за покупка на терен. А тази година отпуснаха!"
                          Та ей такива си купуват и "Ленд Крузъри" от магазина.
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от bgsf Преглед на мнение
                            Хора, чакайте,не се карайте.
                            Има ТЛК в България и то гаранционни, преди да пусна темата звъннах в Пловдивското представителство по тяхната обява, хората ни поканиха на тест-драйв и казаха че върви много. В Бургас в представителството също имат, само в София нямат.
                            Ама то това няма значение, те ще купуват Ван а останалите пари ни ги прибраха щото "не се полагат на регионална дирекция 2 коли, вече си имате ван!.." щото аз изнахалствах и ходих в счетоводството да изпрося и 1 джипка ама счетоводителката ме изгледа като питбул.
                            А това изобщо не е вярно че шефовете не питали никой а сами решавали, регионалния не прави нищо без да земе добро от шефката, преди 2г купи едни климатици на своя глава и тя го изяде, още му пили а минаха 2г!

Иначе тука аз съвсем се обърках, много обичам големи джипки ама колегите казаха по-добре тлк 95 да гледам, точно бях видял една секвоя за 16к.
                            Тез 95 последно, само за ръжда ли да гледам?
                            Гледа се всичко, за което се гледа една кола, отделно се прави оглед и проба на агрегатите, които една кола няма. Оглежда се и за корозия, която няма да липсва, но не трябва да е повече от нормалното. Има сигурно доста по-запознати хора от мен по огледите, моето мнение е на юзър, ползващ повече от 10г. въпросния джип!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              Не е задължително. Големите корпорациЙ имат "дирекциЙ по регионални операциЙ".
                              Едни такива купиха от мен оная площ зад един голям магазин, дето във форумЪт се описват "оффроуд-разходки" правени там. Продавам-продавам-продавам аз едно 7-8 години, цената стигна 12 000 (дванадесет хиляди) лева, никой го не ще тоя терен. И не щеш ли миналата година - бум! За 1 600 000 (мъльон и шестстотин хиляди) лв. го купѝха Питам ги аз: "Абе миналата година го продавах за 12 000 и никой не го поиска?!" А техните "регионални меринджеЙ" ми обЕсняват: "Да, знаем. Ама миналата година от Централата не ни бяха отпуснали бюджет за покупка на терен. А тази година отпуснаха!"
                              Та ей такива си купуват и "Ленд Крузъри" от магазина.
                              Много ме съмнява.Защото имат car policy.Там си е описано с точни и ясни критерии.И не ги еня,за шиферите и тяхното мнение,защото освен ако не си на ръководна позиция служебната кола не ти е придобивка,а за да си вършиш служебните задължения.Ама като чета счетоводителка,баш си е държавна.Ама да видим

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                                Много ме съмнява.... Ама да видим
                                Може и да не видим, щото "заданието" отпадна и авторът на темата може да не се появи тук повече, евентуално да попита нещо в темите за по-старите ТЛК с цел лична употреба.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X