Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota LC 200 или GL

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Toyota LC 200 или GL

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
    П.С. това на клипчето очевидно е 200-ца дизелак и очевидно вдигна 200.
    Ээээххх, и аз преди време пуснах едно клипче, на което очевидно беше ТИР и очевидно караше с 200, ама ме оплюха и обругаха, а темата пратиха в спама :

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    На братушки (поклон, умиление и наздоровье!) мигар не веруешь?

Ама аз съм Гагич, де, това е традиционното отношение към мен. Ето, и в тази тема ми се нахвърлиха, а аз само предупредих, че ТЛК 200 в модификацията, продавана в БГ не вдигат повече от 140 км/ч. защото съм карал, пробвал лично, синът ми също. Замеряте ме тука с цитати от аутодата и клипчета, снимани по "очевидно" нанадолнище, пък надали сте виждали такава кола и на паркинга в мола...
    Здраве да е!
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

От: Toyota LC 200 или GL

Че тя една 76ца ел-жи 86коня умряляк максималната и скорост е 140км. а какво останало за д4д 2015та, но все пак ще цитирам това, че ми хареса:

" Жалко, че няма как подведените от "компетентни" съвети да търсят сметка от безотговорно раздаващите ги. "
      Real Recognize Real

Коментар

Ээээххх, и аз преди време пуснах едно клипче, на което очевидно беше ТИР и очевидно караше с 200, ама ме оплюха и обругаха, а темата пратиха в спама :

Ама аз съм Гагич, де, това е традиционното отношение към мен. Ето, и в тази тема ми се нахвърлиха, а аз само предупредих, че ТЛК 200 в модификацията, продавана в БГ не вдигат повече от 140 км/ч. защото съм карал, пробвал лично, синът ми също. Замеряте ме тука с цитати от аутодата и клипчета, снимани по "очевидно" нанадолнище, пък надали сте виждали такава кола и на паркинга в мола...
        Здраве да е!
        Нещо за Гл дизеляка да кажеш че ме интересува?За големия по точно.
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Сигурно клипчето е някаква шега... Но, благодаря, че го пусна, защото отдолу си пише: 2012 Toyota Landcruiser 200 D4-4, Fully Stock...
          Ми да, именно стокова...осемцилинндрова...дизелова...както е от магазина...Какво не разбра ?
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
            Че тя една 76ца ел-жи 86коня умряляк максималната и скорост е 140км. а какво останало за д4д 2015та, но все пак ще цитирам това, че ми хареса:

" Жалко, че няма как подведените от "компетентни" съвети да търсят сметка от безотговорно раздаващите ги. "
            Е, аз съвети за покупка не съм давал. Просто ви обърнах внимание, че ТЛК 200 не вдига повече от 150 и не може да поддържа повече от 140 км/ч. Тези ТЛК 200, които аз съм карал. Те са масовите и в момента те са предлаганите в БГ. Ся, може да има и някакви други "самолетоподобни", но просто хората такива читави трудно ще намерят.

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
            Нещо за Гл дизеляка да кажеш че ме интересува?За големия по точно.
            Не знам. Познавам хора с такива, не се оплакват (ама нали "тЕрикат мъж не писка" и най-големият страх на българина е да не се мине и най-вече другите да не разберат, че се е минал). Ако аз бях пред дилемата на автора на темата, бих избрал ГЛ, освен ако не ми изпадне някаква много качествена самолетоподобна V8 "Тойота".
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Ми да, именно стокова...осемцилинндрова...дизелова...както е от магазина...Какво не разбра ?
              Туй Д4-4 не е ли четирицилиндрово?

Коментар

Туй Д4-4 не е ли четирицилиндрово?
                Специално туй не е четирицилиндрово, осемцилиндрово е...Тук се бъркаш...Този мотор представлява два 4-цилиндрови 2.2 литрови мотора, каквито са да речем при Авенсис-а, сдвоени във V8 вид . И не е D4-4, а е D4-D . И отново настоявам, че писанията за "опит" са от Счупена TLC 150, щом е била с 2.8 мотор...
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

И си е чист д4д дори и четворките са с тази абривиатура, автора нещо се е объркал. Дани прав си няма ТЛК 200 с 4цил мотор аз съм сбъркал със 150 модела!

Гагич ТЛК150 си карал щом е била с малкия мотор!
                  Real Recognize Real

Коментар

Специално туй не е четирицилиндрово, осемцилиндрово е...Тук се бъркаш...Този мотор представлява два 4-цилиндрови 2.2 литрови мотора, каквито са да речем при Авенсис-а, сдвоени във V8 вид . И не е D4-4, а е D4-D . И отново настоявам, че писанията за "опит" са от Счупена TLC 150, щом е била с 2.8 мотор...
                    И се продава под търговското наименование D4-4? Индонезиецът това е написал?
                    Стига автомобилен фетишизъм, Дани, и "Тойотите" вече не са това, което са били. Примири се! Това е положението. Особено заради мръсен евроГейски съюз, нали?

Коментар

И се продава под търговското наименование D4-4? Индонезиецът това е написал?
                      Стига автомобилен фетишизъм, Дани, и "Тойотите" вече не са това, което са били. Примири се! Това е положението. Особено заради мръсен евроГейски съюз, нали?
                      Сбъркал е индонезиеца, няма такова нещо D4-4, грешка е...А относно втората част - напълно съм съгласен, разбира се, далеч не са това...каквито и да се причините, това е факт.
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Сбъркал е индонезиеца, ...
                        Всички са се объркали - индонезиецът не знае какво има, Гагич не е знаел какво кара, сигурно и тия от "Тойота" не знаят какво произвеждат и продават. ОК. Така да бъде.

Коментар

Гагич правиш разлика между D4-D и D-4D нали?

Коментар

Всички са се объркали - индонезиецът не знае какво има, Гагич не е знаел какво кара, сигурно и тия от "Тойота" не знаят какво произвеждат и продават. ОК. Така да бъде.
                            "Тия от Тойота" много добре знаят какво произвеждат Гагич.., нали се сещаш кой НЕ знае ?
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                              Гагич правиш разлика между D4-D и D-4D нали?
                              "Тия от Тойота" много добре знаят какво произвеждат Гагич.., нали се сещаш кой НЕ знае ?
                              Да-да. Нищо не знае Гагич. Сигурно е вдигнал 140 мили в час, пък си мислил, че е километри Много динамична кола туй, почти като "Москвич-дефорсак":
                              The new 2.8-liter D-4D four-cylinder turbo diesel engine delivers 177PS (174hp) at 3,400 rpm and up to 450Nm (332lb-ft) of torque between 1,600 and 2,400 rpm.

Offered both on 3-door and 5-door body styles, the engine can be mated to a 6-speed manual gearbox or a new 6-speed Super ECT automatic transmission. When equipped with the automatic gearbox, the Land Cruiser accelerates from 0 to 100 km/h (62 mph) in 12.7 seconds
                              Но смейте се, подгравайте се на Гагич, че чете из интернето. Ето още какво намираме пак там:
                              Тoyota has introduced a new turbo diesel engine and a new 6-speed automatic on the standard wheelbase Land Cruiser - known as the Prado in several markets to distinguish it from the larger Land Cruiser 200.
                              ОК, за втори път ви казвам, че сте прави...

Коментар

БачУ Гагич,омаза се.Всячески се мъчиш да не паднеш назад
                                Ама не си прав.
                                Омеша 150 със 200 серия на Тойота.Отделно обърка абривиетурата на двигателите.
                                Тя темата е малоумна от самото начало.
                                Не вярвам някъде,в която и да е фирма шефа да пита шИфера си,каква кола да си купи! Още повече ако е на длъжност.Още повече ако е в голяма международна компания,там пък правилата за колите са ептен спънати.Car policy.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X