Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota LC 200 или GL

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota LC 200 или GL

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Ако му харесва Секвоята и може да я храни, а и няма намерение да се завира по гори телилейски, а да се вози по пътя- хубава е колата и достатъчно истинска за тези цели..
    Точно за това му препоръчвам първо да се повози, пък после да мисли какво иска, щото ако си купи Секвоя, и после реши, че го кефи скара-бира по горите, ше се чуди кво да я прави.
    Имам няколко такива случая с познати, първо купили си нещо, пък после им харесали друго, а и бая примери във Форума.
    По-добре да види какво ще му хареса, пък после да скача, а че ще има и оптимизации в движение е ясно.

... а новия колега може да се окаже гагичист, съдейки по началните постове, та дървото да си го радва.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Къде го прочетохте това? На практика дизелово ТЛК 200 повече от 150 не вдига.
      Дрън -дрън, та пляс...8-цилиндров турбодизел с 270 коня...

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
      Точно за това му препоръчвам първо да се повози, пък после да мисли какво иска, щото ако си купи Секвоя, и после реши, че го кефи скара-бира по горите, ше се чуди кво да я прави.
      Имам няколко такива случая с познати, първо купили си нещо, пък после им харесали друго, а и бая примери във Форума.
      По-добре да види какво ще му хареса, пък после да скача, а че ще има и оптимизации в движение е ясно.

... а новия колега може да се окаже гагичист, съдейки по началните постове, та дървото да си го радва.
      Е....Сега ако не знае какво иска Колегата, и какво му се ще и прави...това никой не може да му каже..То не е играчка за 5 лева, да решиш след една седмица "не ми харесва повече..."
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Дрън -дрън, та пляс...8-цилиндров турбодизел с 270 коня...

Е....Сега ако не знае какво иска Колегата, и какво му се ще и прави...това никой не може да му каже..То не е играчка за 5 лева, да решиш след една седмица "не ми харесва повече..."
        Карал си, имал си? Продават се тука?
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Карал си, имал си? Продават се тука?
          Вече не се продават...тука...! Ни аз съм карал/имал, ни ти си карал/имал, но не е и необходимо да си карал/имал, а просто да ЗНАЕШ, че тази кола вдига далеч повече от 150 км/ч...Все ми се струва, че си чел-недочел някакви стойности и не си обърнал внимание, че става въпрос за мили/ч....
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Вече не се продават...тука...! Ни аз съм карал/имал, ни ти си карал/имал, но не е и необходимо да си карал/имал, а просто да ЗНАЕШ, че тази кола вдига далеч повече от 150 км/ч...Все ми се струва, че си чел-недочел някакви стойности и не си обърнал внимание, че става въпрос за мили/ч....
            Не позна. Двама колеги имат такива, ама от 4 цилиндровите, карал съм ги (пълни дървета ), Боголюб-младши работѝ известно време при едни, дето е опасно да им се напише името във форумЪт (ако много държиш, може на ЛС ), те имат такива - повече от 140 (КИЛОМЕТРА в час) не вдигат, сигурно могат и 150 ама с риск да се счупи нещо по мотора. Не се продават и няма да се продават в Клета Майка V8 дизели (а и не съм уверен, че изобщо има такива, не съм гугълствал да проверя). Чудя ти се - ти не си лицето Джоу, защо даваш акъл за нещо, дето не си го виждал? Авторът на темата пише и се намира в България. Откъде да си купи (шефа му, де) ЛК 200 с V8 ?
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Бензиновата ТЛК200 върви доста прилично според моите наблюдения, а човека който я има / не съм аз / имаше преди нея дизелова и ми е казвал, че е вървяла осезаемо повече.. 150км. е смешна скорост за тоя слон, по-скоро около 200км. му е макса.
              Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
                Бензиновата ТЛК200 върви доста прилично според моите наблюдения, а човека който я има / не съм аз / имаше преди нея дизелова и ми е казвал, че е вървяла осезаемо повече.. 150км. е смешна скорост за тоя слон, по-скоро около 200км. му е макса.
                Казал един, дето имал, ама го продал, па си купѝл бензинов. Точно слон и това му е максималната скорост. Ако иска авторът на темата да ходи да пробва (ама ще го излъжат, че "не е разработена още" при тест-драйв при дилъра). Тука се продават само 4 цилиндрови 2,8 л. дизеларки.

Коментар

Нещо бъркаш генерално !

TLC 200 няма и никога не е имало с 4-цилиндров двигател !!!!!!!!!!!!!!

Дизела при тази кола е 4.5 литра V8 турбодизел с 272 коня - мотор 1VD-FTV !!

До преди година и нещо се предлагаха на нашия пазар и с този мотор, но вече не !

Максималната скорост на дизеловия осмак е 210 км/ч, на бензиновия 235 км/ч, това според аутодата- реално е повече !

Карал си и си се возил в некакви други коли....

пп: Барем провери , преди да пишеш глупости....
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Максималната скорост на бензиновата ли? Или на осемцилиндровото д4д? Дори и на малкия дизел макса му е над 170км. То човек да не каже нещо Бе........................
                    Real Recognize Real

Коментар

Има Дани, след фейса има 2.8 4 цил. д4д но макса не му е 140 както го изкарва колегата Гагич а далеч повече....
                      Real Recognize Real

Коментар

Има Дани, след фейса има 2.8 4 цил. д4д но макса не му е 140 както го изкарва колегата Гагич а далеч повече....
                        Откъде знаеш? Трудно се разделяш с митовете от детството, а? Това е тъжната истина, другари. Повече от 140 км/ч нанай. А дизели вече няма да правят, така, че в близко бъдеще някой хибрид може и да се появи на пазара тука.

Коментар

Да има, но при TLC 150, именно след фейса му...Не при TLC 200 !
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Към Гагич:

Интересно дали се познаваме че да ми говориш така? Никакво уважение нямаш към колегите си "колега", но какво се чудя като виждам как уважаваш и родината си като си я написал БАЛГАРИЯ - КЛЕТА МАЖКА, какво останало да очакваме някакво смислено мнение от теб освен заядливи постове в почти всяка тема в която си писал. Не ти ли става неудобно вече да проваляш тема след тема а? Големи локуми голямо нещо да знаеш.. Простотията тие забавна но донякъде
                            Последно редактирано от gh0sts; 15-03-17, 14:58. Причина: допълнение
                            Real Recognize Real

Коментар

Карал съм 200 V8 дизел. 180 си ги подържа без никакъв зор. По принцип не съм любител на такива скорости, особено с такъв гардероб, но за пробата я понастъпих.
                              http://www.nakladkibg.com
                              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

...
                                Точно това имам предвид и аз, щото

Първоначално публикуван от bgsf Преглед на мнение
                                ...
                                Ако трябва да съм честен не знам за какво конкретно ми е. Ама ми хареса!
                                ...
                                та нека се повози малко в гората, и после да мисли.
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X