Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов фен на SUV автомобилите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нов фен на SUV автомобилите

Първоначално публикуван от Vitku Преглед на мнение
    Ей така почват легендите.
    Проблема съществума само на дизеловите, които са доста малко като бройка.
    Информацията на колегата е точна, а ти си го допълнил - сериозен проблем при дизеловите боксери на субару с коляновия вал! Дали има възможност това да се предотврати, не знам!

Коментар

Първоначално публикуван от Vitku Преглед на мнение
      Ей така почват легендите.
      Проблема съществума само на дизеловите, които са доста малко като бройка.
      Ами така де, за дизели говорим от самото начало ... даже точно определен двигател 2.0, тоест това, което търся е дизелов SUV до 2.0 и до 160 кс , просто се оглеждам за различни модели, влизащи в моя бюджет от около 14хил лв, та затова изброявам моделите, които влизат в критериите ми и търся мнение за тях и по-точно, с кой бих имал по-малко главоболия!

Коментар

За Опел Антара май нищо не сме казали.. също според бюджета ми автомобил. Май някой беше наредил Антарата до Каптивата като грешен избор за suv,ама защо....

Коментар

Първоначално публикуван от Zizu84 Преглед на мнение
          За Опел Антара май нищо не сме казали.. също според бюджета ми автомобил. Май някой беше наредил Антарата до Каптивата като грешен избор за suv,ама защо....
          Щото са един и същи автомобил.
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Не защо ги слага заедно като пример, а защо са грешен избор

Коментар

Каптивите около 2007г имаха много фабрични дефекти. Някои собственици имаха късмет и подмениха доста неща гаранционно, други нямаха този късмет и плащаха сериозни суми за ремонти.
              Повечето познати с каптива са имали проблем с рейка, окачване, горивна с-ма (за дизелите), теч в купето от маркуча за задната чистачка, компресор на климатик.
              Това се отнася за 5 от 5 каптиви (да уточня, споменатите горе проблеми се явиха всичките на всеки един от автомобилите), на които лично познавам собствениците.
              Чувал съм и за още доста, но не ги познавам лично и не мога да кажа дали са слухове или истина.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Каптивата/Антарата е сбъркана по... априори. Дава/ше толкова дефекти, че... всички бяха наясно не само в сервизите, но и дилърите, в централите на fuckGM и т.н. но продава/ше ли се - продаваше се...

Коментар

Ми аз като ударя една черта, нито един модел няма читав по всеобщото мнение... няма нови, няма стари .. всички са с дефекти, проблеми, скъпо обслужване, скъпа поддръжка, висок разход и какво ли още не ...

Коментар

Първоначално публикуван от Zizu84 Преглед на мнение
                    Ми аз като ударя една черта, нито един модел няма читав по всеобщото мнение... няма нови, няма стари .. всички са с дефекти, проблеми, скъпо обслужване, скъпа поддръжка, висок разход и какво ли още не ...
                    ... отиваш ТУК и почваш да избираш: Gelendewagen са 4Х4 и SUV-ове, и почваш, кеф ти до 100, кеф ти до 150 х.км., модели и т.н.
                    Статистиката е на Dekra и е много показателна, няма модели под 1000 бройки посетили сервизи, TUV станции и т.н.
                    Изводите всеки може да си ги направи сам + база за стотици хиляди отчетени случаи на/за квото се сетиш...
                    Прикачени файлове

Коментар

Джипката ми я няма в тези класации...
                      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

То хубаво ги качваш тия доклади на Декра, ама четеш ли какви са критериите? Това са % забележки при Годишен технически преглед... Току що гледах за Кю5, че "имало зачестили случаи на пукнати от камъчета стъкла" И това влошило значително оценката за купе/рама на модела... Статистиката винаги е странно животно...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                          Джипката ми я няма в тези класации...
                          Гранда или Кашкая? Има ги...

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          То хубаво ги качваш тия доклади на Декра, ама четеш ли какви са критериите? Това са % забележки при Годишен технически преглед... Току що гледах за Кю5, че "имало зачестили случаи на пукнати от камъчета стъкла" И това влошило значително оценката за купе/рама на модела... Статистиката винаги е странно животно...
                          ...и да, и не - 1/10-та от %-та, предпочитам статистика базирана на няколко милиона доклада, прегледа, ремонти, във и извън гаранция, отчети на база реално извършени прегледи, оценки, анализи на пътна помощ, детайлни доклади към застрахователи, вкл. задължителната оценка на Dekra в много случаи и т.н... но това не е спор, нали? не става ? за 2-3 или 10-15 автомобили минали през нашите ръце, глава, и портофейл, или на познатите ни, или тези на техните познати, от рода на "шурея на баджанака има..." става ? за м/у 3 и 7 млн. автомобила минали под лупа всяка година... (За европейския пазар, не за usa, china, aus и т.н)
                          Години наред.
                          Dekra няма общо с "годишните прегледи" в БГ - ако сте на това мнение грешите...
                          Последно редактирано от ivied; 25-02-17, 19:20.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X