Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за 4 000 лв, мнения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за 4 000 лв, мнения?

Какво стана , купи ли си машинка ?
    Ако още търсиш , в момента има поне 2 интересни предложения във форума , около твоята цена
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Здравейте и от мен.

Не искам да отварям нова тема, защото бюджета на колегата идеално се припокрива с моя. За момента се колебая между Suzuki Vitara и KIA Sportage на газ/бензин. Джипката ще се ползва за ежедневна кола, както и за в планината през уикендите /без тежък офроуд, но все пак ако се събират хора от Пловдив, бих се пуснал и аз, докъдето може за начинаещ/ Всеки съвет би бил от полза.

Благодаря ви

Коментар

Първоначално публикуван от gangov Преглед на мнение
        Здравейте и от мен.

Не искам да отварям нова тема, защото бюджета на колегата идеално се припокрива с моя. За момента се колебая между Suzuki Vitara и KIA Sportage на газ/бензин. Джипката ще се ползва за ежедневна кола, както и за в планината през уикендите /без тежък офроуд, но все пак ако се събират хора от Пловдив, бих се пуснал и аз, докъдето може за начинаещ/ Всеки съвет би бил от полза.

Благодаря ви
        А сега двама станахте
        Ето
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Киата си е направо новогодишен подарък.

Коментар

Здравейте, използвам темата на колегата (да ме извинява) Имам нужда от малко помощ.Искам някой по-просветен да ми помогне при огледа на една бензинова КИА в района на Пловдив.Ще почерпя разбира се.
            LZ1ACU

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X