Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Надежден дизелов двигател за джип 2002-2005г.

Айде сега да сравняваш Субару (лека кола) с доволно високото Диско, точно по завоите.

Да ти дам за едно кръгче Савиема, да видиш кой не обича завоите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Айде сега да сравняваш Субару (лека кола) с доволно високото Диско, точно по завоите.

Да ти дам за едно кръгче Савиема, да видиш кой не обича завоите.
      Сравнявам с Горския( модел 2010-11) който не е точно комби.С един колега ходихме зимата на яз.Ясна Поляна.Нямаше стигане.
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Къде ги застъпниците на нов Дъстър сега?! Те за тука е модела и цената и разхода и все.
        Първоначална вноска, после лизинга се покрива от спестено гориво и ремонти.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          ...На Д2 стига ли му мощност,ако застигнеш камион при изкачване и трябва да изпревариш?
          Бензиновото автомат няма грижи с камионите по баирите нагоре а ако има дупки даже и леките автомобили изяжда щото намалят

Грижите идват на лед по баирите надолу - там научаваш де що бавна предавка има
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            ...На Д2 стига ли му мощност,ако застигнеш камион при изкачване и трябва да изпревариш?
            Марто, има много съвременни камиони, дето само с AMG можеш бързо да ги изпревариш! Но жената търси як дизел до 15к лева и мах 3000 за оправяне, а не бегачка за планински ралита. Ако си купи Д2, Тд5, без ръжди и в добро състояние, ще й останат 5000 за къща в селата наоколо или за квото си поиска.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

При толкова километри път и то всеки ден, аз също мисля че е по-разумно да си наеме апартамент в Панагюрище, или да купи МПС с качествена монтирана метанова уредба, само така ще е оправдано икономически да се карат толкова километри....

Коментар

Здравей Колега!То много народ се засили към тва Панагюрище....да не е се окаже поредния балон/тва го казвам да не бързаш да инвестираш в недвижимости/!
                Не ти трябва никакъв джииип.
                Ето моите предложения:
                Рено Сценик RX4-на първо място!!!
                Субару...някакво комби-легаси,форестър и т.н.
                Ауди куатро-кво да е, пак го бива.
                Не ми се сърди,но жените трудно вдяват как работи леката кола па камо ли джип.Джипа е висок и нестабилен и не е за жена пък и за доста от мъжете.И да падне сняг най-много един ден ще е проблема и не си заслужава заради един ден на паркинга и 364 в движение да си купуваш скъпо като цена,скъпо като поддържане превозно средство.Тва гуми ,разход и прочие.Аз това го разбрах от юни месец като си продадох джипа....до ден днишен не съм почуствал и една минута липса и като ги гледам другите дето само по хасфалта лъзгат и на тях не им трябва !
                Като обобщение-трябва ти една по-висока,комби кола,4х4,убави гуми,късмет,ум!Га падне много сняг се обади на някоя колежка/ако не знаеш номер мога да ти дам номер/да ти вземе смяната и си готова.
                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Тука нЕма никва мисъл.

За да взимаш два бона, и ако това е за двайсет работни дни, да минаваш поне по 4000км/месец, което да ти струва поне 800лв. + изкъртване от път, трябва да имаш ментални проблеми.
                  По-добре да си работиш в София за хиляда лева.

Ако тая тема не е кьорфишек, е доста глупава като идея.
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                    Тука нЕма никва мисъл.

За да взимаш два бона, и ако това е за двайсет работни дни, да минаваш поне по 4000км/месец, което да ти струва поне 800лв. + изкъртване от път, трябва да имаш ментални проблеми.
                    По-добре да си работиш в София за хиляда лева.

Ако тая тема не е кьорфишек, е доста глупава като идея.
                    Не кьорфишек темата и няма ментална увреда!Парите не са толкова и пътя не е толкова!Една седмица бачкат,една почиват!Има и безкасови цифри....На мен не ми е ясна идеята за тая болница,кой гербаджия пере пари.....На една моя асистентка и дават 6000 лева плюс апартамент и прочие.Пък не правят повече пътеки от радневското вътрешно отделение.
                    Ама тва е друга тема!
                    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

А аз не мога да разбера защо се правят сметки на чужди пари.
                      Или пишеш по темата или си траеш завиждайки.

Коментар

Паджеро 3 3.2 ДиД .....надежден мотор, но ненадежна ГНП( или по точно на тези км. ГНП-то си е за ремонт )....

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                          А аз не мога да разбера защо се правят сметки на чужди пари.
                          Или пишеш по темата или си траеш завиждайки.
                          Просто, мисля че някой си прави сеир, за това.

P.S. Коя мед. сестра ше дреме в джип, като има легла бол под ръка ?!
                          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Нисан Терано2 2,7ТДИ,железен мотор

Коментар

И на мен и звучи малко като някой да си прави гъдели, че да може да се изпишат 5-10 траници спорове и дивотии.
                              Subaru Legacy 2.5
                              Suzuki GS500 E

Коментар

Ако исках да те нахапа тебе щях да те цитирам.
                                Моя съседка работи като детска лекарка в Пловдив и си пътува.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X