Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Sport 1(l320) 3.6 tdv8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover Sport 1(l320) 3.6 tdv8

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    На кой точно лек автомобил цената спада по-бавно?
    Примерно ТЛК държи мн по висока цена на вторичният пазар спрямо цената на РР . Неспорен факт, е че подръжката на въпросният автомобил е една от най скъпите. Лично мнение без да засягам някого. Аз подържам достатъчно добре Патрол и Ауди А4 и мога да кажа че разходите по резервни части са почти еднакви.
    NISSAN PATROL Y61 ZD30
    HUYNDAI GALLOPER 2 2.5td

Коментар

Колеги, пропускате един много важен поне за мен, а вероятно и за други факт - визията, интериорно и екстериорно. От 6м.-7м. имам РР Спорт 2.7 и сутрин като го видя пеперудки заиграват в корема ми. Кефя се като дете на тази кола. На въздух е и за мен има страхотна возия. Както са казали хората за кола втра употреба - жена и кола на късмет. Относно поддръжката мога да споделя, че обслужването ми излезе по-евтино от обслужването на Ауди А5-2010г., но рейнджа не е обслужен в оторизиран сервиз. Като цяло премиум марките, с прилично количество екстри са бъкани от електроника и цената за поддръжката е приблизително еднаква. При изборът на кола човек първо трябва да се определи какъв тип е, практичен или емоционален. Премиум марките определено са емоционалният, но не практичен избор. При ограничен месечен бюджет, човек трябва да е запознат най-малко с цените на текущата поддръжка и евентуалните хронични проблеми на автомобилите към, които се ориентира. Не знам дали ще вмести в бюджета, но още едно предложение за размисъл и от мен Toyota Land cruiser
      Последно редактирано от ivelin_1976; 02-11-16, 11:38.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
        Това, вече, му е предложено многократно.
        ... но май не си прочел цялата тема.
        Нищо, значи затвърждаваме мнението...

Коментар

Първоначално публикуван от ivelin_1976 Преглед на мнение
          Колеги, пропускате един много важен поне за мен, а вероятно и за други факт - визията ...
          Това се опитвам да обясня от първият си пост в тази тема на всички колеги които дават прагматичните предложения към пусналият я.

Който иска паркетник, еле па ако дава 20+, гони вид на изглед.

... та от предложения "Що не си купиш Корса от магазина ?" няма смисъл.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
            Това се опитвам да обясня от първият си пост в тази тема на всички колеги които дават прагматичните предложения към пусналият я.

Който иска паркетник, еле па ако дава 20+, гони вид на изглед.

... та от предложения "Що не си купиш Корса от магазина ?" няма смисъл.
            Колега, спекулираш и то доста...никой не е казвал да си взима корса. За 35 000 лева не може да си вземе нещо кой знае какво, но ако теглиш чертата на петата година тези 35 ще бъдат поне 55!

Успех на питащия!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
              Колега, спекулираш и то доста...никой не е казвал да си взима корса. За 35 000 лева не може да си вземе нещо кой знае какво, но ако теглиш чертата на петата година тези 35 ще бъдат поне 55!

Успех на питащия!
              Не визирам теб, а давам обобщаващ пример с оглед и на другите препоръки.
              Всеки дава съвет от негова гледна точка, а темата е в заглавието.
              Спорта ми харесва много, но аз не бих го карал, дори и да ми е подарък, щото ако се сбангьоса ше трябва да го хвърля. Въпрос на възможности, а не мога да робувам на два тона желязо, само щото е лъскаво.

Преди половин година приятел си взе Диско 3 2.7Д, на цената на бензинов Спорт, който му препоръчвах горещо, но не искаше бензин, щото ше харчи, а дизеловите отиваха нагоре. Газ не иска да слага с някакви тъпи доводи, но според мен го е срам тарикат да сипва газ.

Към колегата пуснал темата, скачай смело в нещо което ти харесва, и не го мисли, щото "Кеф цена нЕма !".

Коментар

Така е, някои си гонят мечтите и пеперудките в корема
                Други минават на Кия - въпрос на светоусещане
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Хей, защо се опитвате да помогнете насила.

Оставете човека да вземе колата и да „плаща като Поп" за „лачена визия" и „пеперуди".

Съвсем в началото споменах, Тук мисленето и разбиранията му няма как да бъдат оценени като адекватни.

От друга страна в България подобни хора НЕ са изключение, в Албания - съвсем.

Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                  „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                  LZ1EMS

Коментар

Мда - те и БМВ и ЛР все за България и Албания коли правят!
                    Виж, МАРКИТЕ - те са само за разбиращи тънкият прецизен вкус!
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

• От: Range Rover Sport 1(l320) 3.6 tdv8

Става въпрос за приказката за „краката и чергата", нищо повече.

Щом трябва уточнение.
                      LZ1EMS

Коментар

Човек, приживе, е добре да кара такава кола, която му харесва, защото като се гътне и на волска каруца да го карат, все му е тая!
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                          Човек, приживе, е добре да кара такава кола, която му харесва, защото като се гътне и на волска каруца да го карат, все му е тая!
                          Прав си, да я кара !

... че варианта да си я имаш, но да не я караш, е малко тъп.
                          Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 02-11-16, 20:16.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                            Още повече, щом така е казано.

Имаше някъде тема за Zepter...
                            LZ1EMS

Коментар

Колега , да си купиш РР е нещо срамно,недопустимо, прави те малкопишко ,щото нали с колата си го удължаваш.Ще те съсипе и разори !Да не забравяме,че според пишещите тук си голтак,къде си тръгнал на лорд да се правиш! Анатема ! Виж само какви изедници ньедни ги карат...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Язе като тъпа женка в мъжко тЕло ако требе да е РР в наши дни бих си взел Евоук... мноу ми аресва... нали като тъп чивек нищо друго да не гледам...визуално само... ич не ме интеруе кой кфо ще каже...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X