Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера или Соренто?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фронтера или Соренто?

Реших да заменя семейното комби с..... по-голямо комби,и малко по- проходимо.Дилемата е между фронтера и соренто.Домочадието искат соренто,заради по модерната визия, а мен сякаш по ме влече към фронтерата-2.2 мотора не блести с кой знае каква динамика,но пък е доволно масов.Автомобила ще се използва главно в града,отвреме на време на пикник, риболов и др.Т.е. няма да е за тежък оф.Отворен съм и за други предложения,така че давайте съвет.
    0884 987 137
    В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

От: Фронтера или Соренто?

Ами послушай домочадието.
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

или СантаФе

Коментар

Здравей колега няколко години карах Соренто -за града и магистралата ще имаш джип с пъргавината на лек автомобил.Без да е сериозен оффроудър осигурява достатъчно добра проходимост за пикник и риболов.
        Опел Фронтера Б КБ

Коментар

Сегашната Фронтера не съм я виждал, но сегашното Соренто си е гъзария и лиготия, отвсякъде. Когато дъщерята се качи за пръв път, думите ѝ бяха "Чувствам се като абориген в самолет". Камери, екрани, лампички, копчета... На жена ти ще ѝ хареса.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Фронтерaджия съм ,но зa целтa зa която искaш мaшинa сте зи зa Соренто,но при положение че го използвaте сaмо зa пикник и риболов ,зa по тежки терени не,тaм Фронтерaтa е в свои води.Не че не пердaшa със 140 по мaгистрaлaтa ,но нямa возиятa нa Соренто.Въпрос нa предпочитaния и цели към джипa.
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Сорентото на практика не се различава от фронтерата, на шаси е,има солидно окачване,парт тайм , бавни бързи та става и за по хард употреба.
              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Благодаря за мненията. Досега съм нямал вземане-даване с корейската техника,та затова съм малко резервиран.
                0884 987 137

Коментар

Почти сравнима е с японската напоследък. И определено по-добра от доста европейска.

Коментар

Скептицизма ми идва от спортиджа на тъста ми. Незнам дали той взе най-големия таралясник, но проблемите му нямат край.Пластмасите са скапани,външните дръжки на вратите се трошат,непрестанни проблеми /основно електрически/ стартери динама,климатик,ел.стъкла и др. Дано при сорентото нещата да са по-добре.
                    0884 987 137

Коментар

И колегите са ти го казали.

Преди известно време изчетох всичко за Соренто.
                      Та, късата версия, според мен.
                      Бензин, шестак, и с по-новият 5 скоростен автомат.
                      Приеми го на доверие, че трябва да изпиша две страници защо, или почети.

... и съвсем си става И за у гората, на шаси е, и с Борг Уорнър 2.48/1.
                      Куците мотори са парт-тайм, а големите автомати TOD (това по спомен).
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

[QUOTE=Тропчо;3028306]Сегашната Фронтера не съм я виждал
                        Ах тии..
                        0884 987 137

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                          И колегите са ти го казали.

Преди известно време изчетох всичко за Соренто.
                          Та, късата версия, според мен.
                          Бензин, шестак, и с по-новият 5 скоростен автомат.
                          Приеми го на доверие, че трябва да изпиша две страници защо, или почети.

... и съвсем си става И за у гората, на шаси е, и с Борг Уорнър 2.48/1.
                          Куците мотори са парт-тайм, а големите автомати TOD (това по спомен).
                          А дизела 2.5 повечето по автосалоните гледам че са с него?И неми се иска къс,все пак ще е семеен автомобил.
                          0884 987 137

Коментар

Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнение
                            А дизела 2.5 повечето по автосалоните гледам че са с него?
                            С демпферен маховик е, и други ядове, ма почети.

Казах ти коя е най-добрата комбинация, според мен.
                            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ok ще чета,че досега основно четох за фронтерите.
                              0884 987 137

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X