Реших да заменя семейното комби с..... по-голямо комби,и малко по- проходимо.Дилемата е между фронтера и соренто.Домочадието искат соренто,заради по модерната визия, а мен сякаш по ме влече към фронтерата-2.2 мотора не блести с кой знае каква динамика,но пък е доволно масов.Автомобила ще се използва главно в града,отвреме на време на пикник, риболов и др.Т.е. няма да е за тежък оф.Отворен съм и за други предложения,така че давайте съвет.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера или Соренто?
Свий
X
-
От: Фронтера или Соренто?
Здравей колега няколко години карах Соренто -за града и магистралата ще имаш джип с пъргавината на лек автомобил.Без да е сериозен оффроудър осигурява достатъчно добра проходимост за пикник и риболов.Опел Фронтера Б КБ
Коментар
-
Сегашната Фронтера не съм я виждал, но сегашното Соренто си е гъзария и лиготия, отвсякъде. Когато дъщерята се качи за пръв път, думите ѝ бяха "Чувствам се като абориген в самолет". Камери, екрани, лампички, копчета... На жена ти ще ѝ хареса.
Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Фронтерaджия съм ,но зa целтa зa която искaш мaшинa сте зи зa Соренто,но при положение че го използвaте сaмо зa пикник и риболов ,зa по тежки терени не,тaм Фронтерaтa е в свои води.Не че не пердaшa със 140 по мaгистрaлaтa ,но нямa возиятa нa Соренто.Въпрос нa предпочитaния и цели към джипa.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Скептицизма ми идва от спортиджа на тъста ми. Незнам дали той взе най-големия таралясник, но проблемите му нямат край.Пластмасите са скапани,външните дръжки на вратите се трошат,непрестанни проблеми /основно електрически/ стартери динама,климатик,ел.стъкла и др. Дано при сорентото нещата да са по-добре.0884 987 137
В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"
Коментар
-
И колегите са ти го казали.
Преди известно време изчетох всичко за Соренто.
Та, късата версия, според мен.
Бензин, шестак, и с по-новият 5 скоростен автомат.
Приеми го на доверие, че трябва да изпиша две страници защо, или почети.
... и съвсем си става И за у гората, на шаси е, и с Борг Уорнър 2.48/1.
Куците мотори са парт-тайм, а големите автомати TOD (това по спомен).ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеИ колегите са ти го казали.
Преди известно време изчетох всичко за Соренто.
Та, късата версия, според мен.
Бензин, шестак, и с по-новият 5 скоростен автомат.
Приеми го на доверие, че трябва да изпиша две страници защо, или почети.
... и съвсем си става И за у гората, на шаси е, и с Борг Уорнър 2.48/1.
Куците мотори са парт-тайм, а големите автомати TOD (това по спомен).0884 987 137
В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"
Коментар
-
Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнениеА дизела 2.5 повечето по автосалоните гледам че са с него?
Казах ти коя е най-добрата комбинация, според мен.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар