Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип за зимата да си купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв джип за зимата да си купя?

Тя и тази тема клони към с какви подложки, и колко да го повдигне. Но аз от опит препоръчвам, понеже съм го имал, а синът ми кара трети джип от тази марка. За малко пари, много добър джип е КИА спортитж 2000, 128 кс. двуваловия мотор, бензин (газ). Това е КИАкА който се кара в момента, но не се продава!
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от DIMILIEV; 09-08-16, 07:03.
    При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Искаш да кажеш "Супер селект"?
      Спорт-селект, парт-тайм, това имам предвид.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

По - супер-селект от това няма...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          По - супер-селект от това няма...
          Не бях видял тази снимка:
          Първоначално публикуван от boreto2 Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]876567[/ATTACH]
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Мисля, че изпадате в някакви излишни спорове ... на човека му трябва кола с която да ходи зимата работа. Защо е решил, че трябва да е джпи - не знам
            Какъв ще е тоз джип за три хилки, също не знам.

п.п.
            Моето предложение за пандата грам не го отразихте
            РенеГАД
            VW Golf V Variant 1.9 TDI
            Honda HR-V 1.6i 4WD
            "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
              Мисля, че изпадате в някакви излишни спорове ... на човека му трябва кола с която да ходи зимата работа. Защо е решил, че трябва да е джпи - не знам
              Какъв ще е тоз джип за три хилки, също не знам.

п.п.
              Моето предложение за пандата грам не го отразихте
              Той колегата в заглавието джип търси, за три хиляди лв. Аз му показвам джип купен март месец, нов внос, Словенски е, няма грам ръжда за 2200лв. по обява. Регистрация, обслужване, нови свещи и акумолатор, ето ти го за 3000. Ама човека не рови обяви ами пита нас дето всичко знаем (аз не чак толкова де) та да му обясним що антената е отпред та не е отзад. Какъв, бе то е най добре нов, ама си харесай някаква марка и следиш докато се окьоравиш. Няма някой да е търсил нещо и да не си го е намерил!!
              При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Най добре с такси,по ефтино ще излезе.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]876562[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]876567[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]876563[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]876568[/ATTACH]Най вероятно ти трябва нещо такова(с преглед, винетка, данък, застраховка,нов акумулатор,работещ климатроник, теглич) За три х. няма как да стане. Този е на 256471км Продава се. С поздрав Борето

Колега, интересно е колко нафта гори на 100 това нещо ? Аз имах познат, който казваше 15-16 градско, но не знам по принцип.

Коментар

Язе, пак да спомена Спортиджа.

Коментар

извън града 11л., градско 15л. Градското може да се свали с копчето за зимно каране. Тръгва на втора, при 2500 оборота превключва на следващата предавка. Но два - три пъти съм се чудил защо не тръгва(при малък наклон) ми то на втора неще ,цък копчето в нормал и тръгва. КЕФ ЦЕНА НЯМА. с поздрав Борето Извън града значи магистрала и скорост 90-100мили/ч и си ги поддържа.

Коментар

Поддържа 160 и харчи само 11 при аеродинамичен профил на тухла четворка! Боре, да не си ловец и риболовец едновременно?
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                          Поддържа 160 и харчи само 11 при аеродинамичен профил на тухла четворка!
                          Е не едновременно
                          А и сравнение с Г си е самата обтекаемост
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Къде съм писал че при 160 гори 11л.? 11/100 при 90-95км/ч С поздрав Борето От един месец нищо не гори - стои си пред блока(малко съм под забрана -медицинска)

Коментар

извън града 11л .... Извън града значи магистрала и скорост 90-100мили/ч и си ги поддържа.
                              Ето тук.

Ама нали съм имал такова и го знам каква е ламя, та за мен е ясно, че е грешка изказа.

Коментар

Много близко съм до 35х2 и е нормално да не помня какво съм казал преди 10мин. Борето / При този всестранен разбор колегата сигурно вече не търси ДЖИПКА/Винаги когато са ме питали колко гори съм отговарял- не си за джипка/ Борето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X