Здравей те колеги,предстои ми покупка на джип,но нямам идея какъв да бъде той.Доста се поразрових из форума и каточе ли хората мн хвалят Дискавъри 2.Джипа няма да се кара мн offrd повече ще е на пътя.Сумата с която разполагам е около 12000 лв.В началото,а и сега разбира се,мн се чудех м/у БМВ Х5 и Мерцедес МЛ(2003-2004г),но все си мисля че после подръжката ще е мн солена.На Дискавъри-то мисля че ще е по евтина,а и мн ми харесва кубовидната му форма.Като вариант стои и Нисан Патфайндер(2007г),който от вътре изглежда мн конфортен и луксозен,както и Сузуки Гранд Витара(2006г),но при нея багажника е прекалено малък.Искам да имам голям багажник,да товаря детски колички,камиончета,играчки,принадлежности за палатки и т.н.т.
Моля колеги давайте идей и предложения за джип и двигател,даже ако някой има джип за продан от изброените марки да пише..,аз съм от Пловдив.
Благодаря ви предварително
Моля колеги давайте идей и предложения за джип и двигател,даже ако някой има джип за продан от изброените марки да пише..,аз съм от Пловдив.
Благодаря ви предварително
Коментар