Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW X3 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BMW X3 - коментари

Има предвид, адекватността на двата двигателя 2.0d и 3.0d в това купе.

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
      Колега даваш неточна информация относно раздатката: пластмасовата част всъщност представлява зъбно колело в едно моторе, корто е извън самата раздатка (така наречения актуатор). Зъбчетата на това зъбно колело се износват и оттам идва проблема с зацепването на раздатката и по-точно оставаш само със задно. Подробна информация за този проблем има навсякъде. Най-общо казано ремонта не е толков сложен;
      До колкото знам най-честия проблем в раздатката е разтегната верига, и това се прави, но е значително повече работа.

Има доста информация по мрежата, така че се информирайте, за да не станете жертви по сервизите.
      Да така е,но в сервизите са се ориентирали да сменяват всичко.За това е важно да се внимава,и да не се връзвате.За едно зъбно колело,ремонта става солен.

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
        Какво точно имаш в предвид
        Основно мощността, на практика разликата е 20-30 коня, ама в купето на Х3 се усещат много по-осезаемо! Отделно като за 2 тона варел, Х3 си е като залепено за пътя, така че кеф ти мощност, кеф ти скорост, а ако дириш икономии и имаш нерви го кротваш на 80-90 и си свиркаш. Градско си похарчва ама се преживява. Поне според мен!

Коментар

Да малко повече са конските сили- 68 в сравнение с 150 к.с версията, но не това е най-важното. В случая по интересното е наличието на 170 НМ (330 срещу 500 за 3.0) повече, това "мести" варела както каза чувствително по-добре.

Коментар

Първоначално публикуван от astrolet Преглед на мнение
            ....срещу 500 за 3.0)
            Не исках да задълбавам до там, но основното е, че и всичкото това 500Nm те удрят в гърба още от около 1700 об./ мин.

Късмет Тодоре! И чакаме да се похвалиш.

Коментар

Благодаря ти, задължително !

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                Да така е,но в сервизите са се ориентирали да сменяват всичко.За това е важно да се внимава,и да не се връзвате.За едно зъбно колело,ремонта става солен.
                Когато си прав, прав си! Не вяравм на някой да му е приятно да се раздели с почти пет цифрена, така че внимавйте!

Коментар

Ако може колегата с покупката,да сподели защо не избра 3.0 SD с 286 к.с,а този с 204 к.с,при условие че цените са почти еднакви.

Коментар

НПо-горе съм описал каква е причината... и мотора е 218 к.с. след фейслифта, а не 204. Просто ми изпадна добра оферта. Не съм търсил и 3.0d, търсих 2.0d, но просто такава изпадна. Не е търсена мощността като основен приоритет, просто читав екземпляр, което се оказа не много лесна задача честно казано. Поздрави !

Коментар

Здравейте колеги, сделката е вече факт, преди 15 мин. го настаних в гаража. Утре сутрин рано в КАТ София за табели Ужасно гадна мъгла по магистрала Тракия, но динамичния ксенон е уникален, супер доволен съм. Благодаря Ви за съветите! Пожелавам успешна, спокойна и по-усмихната 2016 г. !

Коментар

Честито,колега!Много да те слуша и безаварийно!Давай снимки.
                        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                        Враца

Коментар

Честито! И задължително снимки!

Коментар

Честито!

Коментар

Честито. И чакаме ретроспекция по обслужването.
                              WG 2.7 CRD

Коментар

Много Ви благодаря, задължително само да се оправя в КАТ утре и като ми остане малко време, ще кача снимков материал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X