Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв евтин SUV- за ходене на село?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв евтин SUV- за ходене на село?

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
    Странно......
    Ма много странно.
    Бях в сисли без патерица.......
    Даже гледах такваз да си я купя и като посегнах към патерицата - йок, явно е била нещо менте.....
    Отдолу си беше с виско, а определено не беше от новите панди.
    За това ти казвам - има и от старите с виско.
    Поздрави!

Явно такива части имали, такива сложили
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от velinsl Преглед на мнение
      Аудитата са перфектни за семейно комби 4х4 ама дотам.
      Тва нещо е толкова тежко, дълго и ниско че аз не бих влязъл на росно кална полянка.
      Ти не би, но много хора биха и им ес получава.
      https://www.youtube.com/results?sear...udi+in+the+mud
      А гледа ли какви примери пускаш ? Щото на първия клип една Q7-ца я влачат с въже през калта и общо взето никъде без да бъде теглена с въже не се вижда да се движи
      https://www.youtube.com/watch?v=1E7fkm-pZeQ
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Гагич, па то пред кафето обикновено кал нема. Днеска един симпатяга също ми предложи да се дърпаме по Симеоновско шосе с неговото Q7 3.0д. Аз му дадох контрапредложение първо да заплакнеме гуметата у съседната рекичка и ако излезе сам от нея да си спретнеме гонката по асфалта..
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от velinsl Преглед на мнение
          Ти не би, но много хора биха и им ес получава.
          https://www.youtube.com/results?sear...udi+in+the+mud
          Аз лично не виждам в нито един от клиповете да им се е получило ама нейсе.
          Може би в 3 см кал край вилите дето тегли пежото
          Тези всичките аудита имат отчайващи ъгли отпред и отзад.
          За какво му е на човека такъв туч?
          Пак казвам една пандичка с леко рошавки гуминетки ще прави осморки там където аудито е затънало.
          Поздрави
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
            Аз лично не виждам в нито един от клиповете да им се е получило ама нейсе.
            Може би в 3 см кал край вилите дето тегли пежото
            За сметка на това покрива всички актуални напоследък VAG-показатели за вредни емисии Може би неслучайно в заглавието на клипа е пояснено: Audi 100 2.0D Quattro mud pulling (euro4

Коментар

Не ми се спори излишно. Имаше един клип за Ауди в калта в тубата, но така и не го открих, а и на тези клипове гледате избирателно ми се струва.
              Както писах и повече няма да спамя човека иска проходим автомобил, "ако евентуално завали дъжд" за цена, на която може ще успее да купи само гумите на автомобил пригоден за тежък оффроуд, за какъвто някои дават съвети.
              Ще приема критиката за Q7. Намерете ми обаче 2 броя и не за 2000, а за 3000лв поне да се движи и да не е тоталка. Купувам веднага.
              На тая кола сигурно само годишните и такси струват толкова. Ние тук търсим автомобил за 2000лв целият, а не само с годишни такси 2 000лв.
              Все пак препоръчвайте и такива с евтина подръжка. Струва ли си да имаш автомобил за 2000лв, а един дебитомер примерно да му е 250лв и да няма втора ръка? Части секънд хенд също са важни мисля. За това не бих препоръчвалл екзотики, па макар и по 1500лв.
              Eдин подобен, макар и с кола с цена доста над исканата.
              https://www.youtube.com/watch?v=lBsgzMLNP-8

Това видео е подобно на това, което търсих
              https://www.youtube.com/watch?v=xXuV0JWQ_bc

Тук не искам да споря колко мегапроходимо е Ауди с неговите "ниски предни и задни ъгли на атака на препятствието", а просто че се справя добре с кал и без "рошави" гуми и то по-добре от колкото някои мислите. Не искам да кажа с това, че Пандата не става, нито Ауди е чудо неземно ивън пътя.
              Последно редактирано от velinsl; 24-09-15, 22:04. Причина: намерен клип

Коментар

Джъстито е вариант като гледам, откъм бюджет. А как са като надеждност? И има ли части за тях?

Инак - спамете си спокойно, на мен ми е доста интересно! А е и по темата така или иначе.
                "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

Коментар

Първа генерация, които са парт-тайм, стават. Но живи от тях вече не се срещат. Следващото Джъсти 4х4 вече е Сузуки Суифт с вискомуфа от високотехнологичния материал говнолин-май са по-калпави и от Фрилендъровите. Единственото свестно 4х4 с виско е Синхро на ФВ, там виското обикновено надживява колата.
                  Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Я му вземи на баща ти едно такова:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5070811935_55a21ef65b.jpg
Прегледи:1
Размер:172.8 КБ
ID:5683168

Обуваш му на задния мост едни 14" зимни гуминетки и няма спирка . Ако е много непослушна и меташ едни 50кг цимент в багажника и тръгва като по конец. При това има всякакви части и все още добри майстори, които разбират от тези автомобили. Искам да видя Пандата, която ще "надходи" тази Шкода.
                    Из "Златния телец"

Коментар

Здравейте, ако може като нов участник и аз да изразя мнение...
                      Тъй като виждам, че човека първоначално питаше все за по-високи автомобили, но в последствие дискусията залитна по скоро към лека кола с 4х4 и видях, че на предните страници някой колеги споменаха Subaru Impreza и Honda Shuttle. Това са много удачни варианти. Хондата е доста здрава, с приличен за комби/ван просвет и до колкото имам наблюдения от познати с такива има приличен RealTime4WD с муфа. За съжаление вече е на доста годинки, страда от гниене и като цяло е доста екзотика вече. Импресата също е много добър вариант особено комбито с ниски предавки. 4х4 системата му е всепризната във сняг и кал. Боксера е доста жаден и газта ще е почти задължителна. Не знам до колко 1.6 мотора ще е потентен в трудни условия но 2.0 ще дърпа доволно в калищата. Вярно че при тях долната ценова граница е колкото посочения бюджет, но автора е написал "около" и за няколко х100 отгоре си мисля че може да вземе нещо доста прилично, при това с ляв волан. Има 2.0 за по 2600-2700 с леви волани и ниски предавки.
                      И за доказателство на способностите на Subaru, малко кадри от родния БМВ събор от преди няколко години:

https://www.youtube.com/watch?v=Xw7WWM8fRM0

Коментар

Има си и място за багаж и най-важното, ако минава през цигански села - багажа винаги ще му е пред очите!

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                          Я му вземи на баща ти едно такова:
                          ...
                          Обуваш му на задния мост едни 14" зимни гуминетки и няма спирка . Ако е много непослушна и меташ едни 50кг цимент в багажника и тръгва като по конец. При това има всякакви части и все още добри майстори, които разбират от тези автомобили. Искам да видя Пандата, която ще "надходи" тази Шкода.
                          С какво ще помогнат 50 кг. ОТПРЕД в багажника при задвижван заден "мост" ?

Коментар

Ще почне да завива.......

който карал това разбалансирано недоразумение знае

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                              Искам да видя Пандата, която ще "надходи" тази Шкода.
                              Тази шкода ще я надходи дори панда само с предно.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не съм убеден, че си сигурен в това, което твърдиш.

П.П. Като ви чете човек, ще си помисли , че 90% от вас са родени в багажника на S-класа.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X