Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв евтин SUV- за ходене на село?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв евтин SUV- за ходене на село?

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
    Ми тогава защо не Еспас Куадра?
    Щото само една от тия системи е правена от Щаер
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И кво от това?
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        ... Тва нещо е толкова тежко, дълго и ниско че аз не бих влязъл на росно кална полянка.
        Че то на росно кална полянка колко джипки ще останат там ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

за #30
          Моментно състояние на екземпляр за опоменатата цена и последващи време, нерви и пари за поддръжката му. 20+ г. гордо карам Нива, около мен- от другите, а покрай тях и аз.
          Последно редактирано от veskov; 23-09-15, 15:44.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            И кво от това?
            Ми не може да го купи със строшено виското щото няма. И като цяло е по-смислено 4х4 за друсни полянка и ремонт с тел.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А Субару Джъсти , ама .. той май пишеше нещо за багаж все пак

За тези пари търсиш комби 4х4 :
              - Пасат
              - Легаси , Аутбек , Импреза - комби ( Аутбека е извън бюджета )
              - Ауди ..... 80, 100, А4 ....много са
              -Шкода - ама се съмнявам да влезе в бюджета...

Освен че е кално , има ли трапове ?
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Не, като цяло - кротък е терена, даже тревичка има, та зацепва като цяло добре! Само е малко стръмничко, но ще се справи добре всяка от гореизброените марки.

Аз, продължавайки да се инатя, зазвънях на онези обяви за SUV - Черока е продаден, чакам инфо за Спортиджа. Но ще Ви послушам и ще се огледам и за въпросните Панди. Виж, Субару и Хонда са ми по-насърце, ще видя и такива.

Багажника не е проблем, тоест не е нужно да е комби. И малкия клас върши работа, даже за предпочитане поради по-малките мотори /съответно - по-нисък разход/. Ся, друг е въпроса, че аз до такова не бих и припарил, но е за Бащата все пак....
                "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

Коментар

И аз, като почитател на Хонда с оглед критериите за експлоатация на колегата "Samuil", ще му предложа моделите CR-V и HR-V от първите им поколения.
                  Нормалните (в техническо отношение) такива автомобили са с почти предвидими разходи за ремонти и поддръжка.Съдейки по многото и различни мнения на хора който експлоатират тези автомобили, изглежда че разходите биват напълно достъпни за средностатистическия масов потребител.
                  За съжаление в рамките на определеният бюджет (около 2000 лв.) алтернативите са с десен волан.
                  В крайна сметка всеки от нас има собствена представа за желания и търсен автомобил, но това винаги е свързано с някакви компромиси. Степента на тези компромиси е обратнопропорционална на възможностите при покупка.

Коментар

Първоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение
                    ... чакам инфо за Спортиджа. Но ще Ви послушам и ще се огледам и за въпросните Панди. ...
                    Какво инфо чакаш за Спортиджа? Нормална Парттайм джипка, на шаси, с бавни, често и с LSD. Ако намериш читава, няма да съжаляваш. Частите са едни от евтините при джипките. Но за 2000 лв ще е пълен скрап.

Каквото и да гледаш за тези пари, първо започни с оглед отдолу. Да няма ръжди, да не е замазвано с разни бодита и т.н. След това всичко останало.
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Ми не може да го купи със строшено виското щото няма. И като цяло е по-смислено 4х4 за друсни полянка и ремонт с тел.
                      Не всички панди колега са парт тайм.........
                      Пак от щаер им е задния мост и скористите, но са с виско.... само като инфо.....
                      Към колегата - пак ти казвам - с тоз бюджет трудна работа.....
                      А пък за колегата дето предлага харви или ЦРВ - ма къде за тез пари бе човек..... що направо ленд крузер не му предложиш и пак да кажеш че е извън бюджета....
                      Не случайно съм ти писал по нагоре - Шатъл или Импреза, а щом и багажника не е от значение - още няколко влизат в полезрението Джъсти, Суифт, Балено, Съни, АХ, Голф - всичките имат пълноприводни, но задължително италянки - разхода е съвсем поносим и съизмерим с пандата.......
                      Нормална пандичка може да е доста икономична, но като върти още един мост малкия мотор папа повече.....
                      Аз бих заложил на първите две, по простата причина че имат бавни, а това е доста важно извън пътя.
                      Поздрави!
                      Последно редактирано от samuraj; 24-09-15, 09:04.
                      VITARA, SAMURAI
                      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                      RENAULT ESPACE QUADRA
                      ...и едно сивикче за града...

Коментар

С виско са новите дето за 2к може да им купи задна броня и две гуми

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                          Аудитата са перфектни за семейно комби 4х4 ама дотам.
                          Тва нещо е толкова тежко, дълго и ниско че аз не бих влязъл на росно кална полянка.
                          Ти не би, но много хора биха и им ес получава.
                          https://www.youtube.com/results?sear...udi+in+the+mud

Тук човека пита за автомобил до 2 000лв, вие къде го запратихте за 6000лв, че и 160 коня?
                          Хонда Шатъл добре, но в мобилето има общо 8 към момента на писането. Как ли ще е положението при евентуален ремонт и резервни части по моргите? За това лично аз бих предпочел за тези пари Голф 3 4х4 - какъвто изпадне читав - хечбек, комби, дизел, бензин.
                          Лада Нива са 1 или 2 по сайтовете под 2000лв боси. Обаче като се вземат гуми и отново ги минава тези пари. Лично за мен е алтернатива щом няма да се кара толкова често.
                          За момента според мен да стъка некое левче отгоре и отново да се впусне.
                          При лек офроуд както се води "росна градинка" всяко едно работещо 4х4 с прилични гуми би вършило работа. Тук вече въпроса е на покупна цена, разходи и подръжка.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            С виско са новите дето за 2к може да им купи задна броня и две гуми
                            Не спори колега неподготвен......
                            От старите Панди сисли модификация са без патерица с виско.....
                            Поздрави!
                            VITARA, SAMURAI
                            FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                            RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:61kj86x.jpg
Прегледи:1
Размер:57.0 КБ
ID:5682972

Коментар

Странно......
                                Ма много странно.
                                Бях в сисли без патерица.......
                                Даже гледах такваз да си я купя и като посегнах към патерицата - йок, явно е била нещо менте.....
                                Отдолу си беше с виско, а определено не беше от новите панди.
                                За това ти казвам - има и от старите с виско.
                                Поздрави!
                                VITARA, SAMURAI
                                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                                RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X