Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗБОР НА ДЖИПКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИЗБОР НА ДЖИПКА

Хахаха колега хареса ми сравнението между джипа и жената. Колегата, който писа за Тойотата, да знам че Лендкрузера е идеален вариант, но за жалост правилно предполагаш, че надхвърля бюджета ми. Та колеги, основно останаха май Теракана и Рекстана. Давайте още мнения и за двата. Колегите, които притежават една от тези машини, а защо не и двете да дадат сравнение. Цени подръжка, издръжливост, комфорт, разход и здравина. Благодаря ви!

Коментар

Здравейте отново,
      Прави сте колеги, че пълно щастие няма!
      Но има добри компромисни варианти.
      Има някой модели леки автомобили комби с 4х4 и дори с повдигащи шасита когато това е необходимо.

На мен лично ми харесват Хюндай Санта-фе след 2007 година. Мисля, че това покрива нуждите на колегата.
      В момента могат да се намерят запазени между 12-15,000лв.
      Евтини за поддръжка и моторите са добри, доколкото знам аз.
      Моля кажете вие какво мислите.

поздрави
      Крис

Коментар

Евтини, евтини, колко да са евтини? 2500 съединител....
        Факт е, че сме си сиромаси масата от нас и гледаме да е евтино и хубаво. Да ама такова няма
        В европа хората гледат колата да има това, онова, екстри и т.н.
        Ние гледаме колата да НЯМА разни работи - да не е с демпфер, ако може да не е комън рейл, да няма турбина с променлива геометрия и т.н.
        Та всеки според чергата

Коментар

Щом и годината е важна и дизайна... И безпроблемност... Виж и Терано 2, има го с много опростена механика и електроника, в комплект с по-съвременна визия.
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
            Абе то както няма идеална жена дето хем с тебе по планини да ходи, хубави неща в леглото също и деца да гледа и т.н.
            Така и от един автомобил да очакваш да прави всичко е мечта.
            Вземи си един автомобил за града, едно Сувче за магистрала/зима и едно джипче за в гората.
            Аз така решавам проблема и с жените и с колите
            Начи с една си по горите, друга гледа децата, а вечер си лягаш с трета?
            Респект!
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Начи с една си по горите, друга гледа децата, а вечер си лягаш с трета?
              Респект!
              Шшшшшшт тихо да не чуе основната.
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Стана ми интересно за какви скорости се говори тук. Доколкото знам в България е незаконно да се шофира над 140км/ч. А тук се говори за поддържане на 150+ средна скорост. Много моля колегите които практикуват подобно поведение на пътя да предупреждават когато излизат на пътя за да се пазим. Наясно ли са тези колеги каква опасност представляват на пътя с автомобили тежащи 2тона+ с подобни скорости. Поздрави.
                Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
                0886030780

Коментар

Ами да колега защо да не се кара с 150-160 км/ч.Тези дето карат с 80-90 на магистралата по-малко опасни ли са ? И на всичкото отгоре да карат в бързата лента.
                  SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /

Коментар

Първоначално публикуван от svetli96 Преглед на мнение
                    Ами да колега защо да не се кара с 150-160 км/ч.Тези дето карат с 80-90 на магистралата по-малко опасни ли са ? И на всичкото отгоре да карат в бързата лента.
                    Да спазваш законите не боли, да знайш! Но да ръсиш простотия не мисля, че се толерира тук!

п.п. Кога па ви направиха цела магистрала, кога ви почерне г*за да карате със 140+...

Коментар

Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
                      Стана ми интересно за какви скорости се говори тук. Доколкото знам в България е незаконно да се шофира над 140км/ч. А тук се говори за поддържане на 150+ средна скорост. Много моля колегите които практикуват подобно поведение на пътя да предупреждават когато излизат на пътя за да се пазим. Наясно ли са тези колеги каква опасност представляват на пътя с автомобили тежащи 2тона+ с подобни скорости. Поздрави.
                      Камиони, камиони !
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Ами аз лично карам с 120-130 понеже ми е бавна машината.Но като гледам по магистралата повечето джипове летят с 150+.И все пак не разбрах съгласни ли сте да се кара с 80-90 км/ч по магистралата ?
                        SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /

Коментар

Машините не са виновни за нищо!
                          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от svetli96 Преглед на мнение
                            Ами аз лично карам с 120-130 понеже ми е бавна машината.Но като гледам по магистралата повечето джипове летят с 150+.
                            То с гледане само не става - трябва и мисъл... За да се подсигурат 140 км. има доста изисквания към пътя - радиус на завои и т.н. - не случайно по малките пътища ограничението е 90.
                            Хората го учат с години - ти само с гледане няма начин да го разбереш! Ако живееш срещу съда/затвора и гледаш нон стоп престъпници - ще го сметнеш за нормално ли? Ако има публичен дом на улицата ти да считаме, че дъщеря ти ще има професия като порастне?

Айде по-сериозно и отговорно...

Коментар

Така е не са виновни.Виновни са шофьорите.

Коментар

Всеки избира как да кара,обаче е важно да не застрашава околните нали така ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X