До: Как стигнахте до джипката ??
Сега съм на път да си купя Мицубиши Паджеро Спорт 3000 V6, 2001 - автоматик,
понеже го купувам от познат вчера го взех да го покарам и направо съм си умрял от кеф, няколко години не бях карал джип, тоест основно коли и сега беше перфектно
Ходих по високите части да се поразвровя и еее няма такъв кеф
Винаги съм харесвал джипове, но нямам време да им се радвам както си трябва
.... тази зима вече твърдо реших, че ще се взема джип, защото като гледам времето какво е ..... екстра се получи, навих и жената да го вземем
Не знам дали при всички е така, но тоя джип като е на нормален режим без 4х4 се къса да си върти задницата, гумите са му добри не обърнах внимание какви, но се вижда че имат голям грайфер ... на 4х4 няма ядове
А по темата както по горе написах, времето е подходящо за джип и не само това .... от как се помня ме влече подобен звяр а зимната обстановка само ми засили мерака да си взема ДЖИП
Сега съм на път да си купя Мицубиши Паджеро Спорт 3000 V6, 2001 - автоматик,
понеже го купувам от познат вчера го взех да го покарам и направо съм си умрял от кеф, няколко години не бях карал джип, тоест основно коли и сега беше перфектно

Ходих по високите части да се поразвровя и еее няма такъв кеф

Винаги съм харесвал джипове, но нямам време да им се радвам както си трябва
Не знам дали при всички е така, но тоя джип като е на нормален режим без 4х4 се къса да си върти задницата, гумите са му добри не обърнах внимание какви, но се вижда че имат голям грайфер ... на 4х4 няма ядове
А по темата както по горе написах, времето е подходящо за джип и не само това .... от как се помня ме влече подобен звяр а зимната обстановка само ми засили мерака да си взема ДЖИП
Единственото изключение беше на Сопот, защото там има лифт до старта.
Да не говорим пък за паркиране на високи бордюри и тротоари, за всякакви места недостъпни за леки коли, и изобщо за усещането да гледаш другите по пътя малко от по-високо...
(по добре от нищо) Не можах да го продам 1 месец и го подкарах първите дни бях ужасен "Егати корейския камион......."(до тогава бях карал само леки коли)НО........Но една неделя качих 5 човека напълних багажника с храна и провизии като за околсветско и отидохме на едни чукари на Бистрица. От тогава не съм си помислял за лека кола.Джипа ти дава свобода и удобство...пък бил той и Мусо
Коментар