Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стигнахте до джипката ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как стигнахте до джипката ??

Сега съм на път да си купя Мицубиши Паджеро Спорт 3000 V6, 2001 - автоматик,
    понеже го купувам от познат вчера го взех да го покарам и направо съм си умрял от кеф, няколко години не бях карал джип, тоест основно коли и сега беше перфектно
    Ходих по високите части да се поразвровя и еее няма такъв кеф
    Винаги съм харесвал джипове, но нямам време да им се радвам както си трябва .... тази зима вече твърдо реших, че ще се взема джип, защото като гледам времето какво е ..... екстра се получи, навих и жената да го вземем
    Не знам дали при всички е така, но тоя джип като е на нормален режим без 4х4 се къса да си върти задницата, гумите са му добри не обърнах внимание какви, но се вижда че имат голям грайфер ... на 4х4 няма ядове

А по темата както по горе написах, времето е подходящо за джип и не само това .... от как се помня ме влече подобен звяр а зимната обстановка само ми засили мерака да си взема ДЖИП
    [b]O F F R O A D[/b] :-D

Коментар

Малък багажник на хетчебека, хоби роболов, лодка, палатка, саднък с такъвми, пръчки по 2,2 м - това бяха само първите неща които ме караха да си взема джип. Реално се навих след като жена ми забременя с 2-то дете, разбрах че трябва сигурен и голям семеен автомобил и след 1 месец избор и 3 месечно търсене на здравата кола се сдобихме с 4рънъра. Жена ми ме гледа на криво като и взимам колата да ида за риба - щото все пак джипката си е нейната кола.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Еми да кажа и аз нещо еми купих си джипарка да си ходя по балкана КЕФ КЕФ КЕФ БРАЛЕ голям кеф
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

що си зех джипка ли? сигурно защото ми е жизнено необходима, нещо като въздуха и/или водата. почти толкова необходима колкото бирата. и сигурно защото обичам да се придвижвам със скоростта на пенсионирана костенурка, комфорта на румънска туристическа спалня, да ми друса, да ми духа отвсякъде, зимата да мръзна като куче а лятото да се потя като афроамерикански докер. сигурно и защото обичам да си купувам една гума на цената на четири нормални и да изгарям гориво колкото малък ТЕЦ с едно отиване до магазина. е за това си зех жипка. и то не само една...

а как стигнах до нея (джипката де) - това е вече друга тема
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Тя (джипката) се оказа необходимо (но недостатъчно) условие към целта - СВОБОДАТА
            “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
            Б.Франклин

Коментар

До преди четири години карах леки коли. Какви ли не модели и видове съм карал... Но като отидех на баира с параплана, колата оставаше долу на асфалта, а аз мъкнех като шерпа раницата с екипировката 25 кила по чукарите за да мога да излетя... Единственото изключение беше на Сопот, защото там има лифт до старта.
              Имах Нисан Съни, Тойота Авенсис и мотор Ямаха ТДМ. Това преди четири години нали...
              Отивам веднъж в Тойота за смяна на маслото на Авенсиса и гледам едни високи яки машини с големи гуми, и на тях пише 4Runner... Три бензинови и един дизелов 3.0 литров. Втора ръка... Направо пощурях... Направих веднага пазарлъка за дизеловият, дадох малко капаро, но пари в момента няма... Взех на заем и след 3-4 дена купих джипа... После набързо продадох Нисана и ТДМ-а, и върнах парите.
              И от тогава не съм слязъл от Рънъра и никъде вече по чукари и планини пеша с параплана на гръб не съм ходил, заедно с приятелите ми. Да не говорим пък за паркиране на високи бордюри и тротоари, за всякакви места недостъпни за леки коли, и изобщо за усещането да гледаш другите по пътя малко от по-високо...
              Миналата година декември, (значи преди два месеца) продадох Авенсиса и купих едно ново РАВ 4, за жена ми. И тя е много доволна. Леки коли вече не ме интересуват без значение какви са!
              Когато сменям Рънъра живот, здраве и възможности ще взема още по-голям джип!
              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

Много вярно е всичко, което казваш. Аз ходих преди на Ново село с един стар учебен, ей така за парашутирането от скоро имам едно диско и съм сигурен, че до старта ще се качвам с също такова удоволствие с което и ще слизам. Нямам крило в момента, а не искам някое куцо пиле като старото . Добри полети и може да се засичаме по чукарите

Коментар

При мен всичко започна, когато си взехме първото дизелово Чероки...едно такова бяло блестящо и същевременно изглеждаше голямо, агресивно и проходимо... влюбих се в него от първия път, в който го видях. След това дойде сегашното тъмнозелено, което също кара сърцето ми да се разтуптява всеки път когато се кача в него.....всеки път се чуствам все едно се качвам за първи път...просто веднъж качиш ли се в джип край!!!!! Да не говорим, че джиповете ни дават това към, което се стреми всеки човек - повече и повече свобода...да знаеш, че решиш ли да идеш някъде - имаш възможността да го направиш. Чустваш се по освободен от другите...с колите... А също така допринесе много и този форум . Влизам тук от две години май вече и чета ли чета Може много да се научи....
                  Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Здрасти на всички маняци. Аз лично имам ли свободно време не излизам от горите (не съм ловджия) просто ме кефи да карам по пресечени местности. Та по въпроса : писна ми да сменям носачи,картери,ск.кутии,и мн.други И ПРЕДИ МЕСЕЦ МИ ПИСНА ОКОНЧАТЕЛНО И СЕГА КАРАМ ФРОНТЕРА .

Да споделя , че първо си избих мислите за скъпа подръжка , гуми и данък.

Коментар

За да си правя всекидневни софт разходки до работа и обратноТ.е.всекидневен офф роуд по милите ни родни ,,пътища''.Но човек и танк да си вземе ще го счупи.Иначе Диското(300 TDI) в началото въобще не ме кефеше на вид,но като го покарах малко се влюбих.И засега това е моята Голяма любов.Пасва ми идеално като семейна кола-има място за жена,дете,куче и багаж.Пикници,разходки в планината...
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аз си взех джип най-вече заради неделните кални разходки при които бях като туба...кадето ме сложат там стоя/И СЕ ДРАЗНЯ/
                        Те т'ва е Баце...

Коментар

Как стигнах ли ..без да искам Просто лятото на 2007 вместо изработени пари получих Мусо (по добре от нищо) Не можах да го продам 1 месец и го подкарах първите дни бях ужасен "Егати корейския камион......."(до тогава бях карал само леки коли)НО........Но една неделя качих 5 човека напълних багажника с храна и провизии като за околсветско и отидохме на едни чукари на Бистрица. От тогава не съм си помислял за лека кола.Джипа ти дава свобода и удобство...пък бил той и Мусо

Коментар

Как стигнах ли .По начало харесвам големи машини,обичам да гледам от високо Имам бус и лека кола,през повечето време карам буса.
                            От началото на миналата година се двоумях дали да сменя буса с нов или да си купя джип.Май месец, след като се прибирах от София се случи следната случка.Нощно време 12.00часа преди Омуртаг прав участък отпуснал сам се карам си с 120 и изведнъж на пътя ми излезе кон ,не можах да реагирам.Буса изглеждаше така,а аз се отървах със счупени ребра.Тогава си казах че ще си взема джип, и в момента се кефя на едно готино паджеро.
                            Прикачени файлове

Коментар

Интересна случна си имал !
                              Навремето карах L040 Pajero и инах подобна среща с крава с около 80-90км/ч. пораженията бяха нищожни ! Строщен фар и леко намачкани броня и калник !
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

През 1990г се запалих по лова и няколко години по късно джипа дойде някак от самосебе си в момента имам две ниви и не мога да си представя бъдещия ми живот без джип .
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X