Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стигнахте до джипката ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как стигнахте до джипката ??

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
    Ето повод - ще направим съвместна сбирка с цел - опознаване на участниците (и участничките )
    Петя - защо да се депресираме? С хубава компания е много по- весело
    Изстрадан житейски опит !
    Дай боже повече мъже с добро самочувствие, положително настроени, здраво стъпили на земята!!!
    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
      Дай боже повече мъже с добро самочувствие, положително настроени, здраво стъпили на земята!!!

надеждата умира последна

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
        А Вас кога ще ви видим в джипче. Или направо в едно унимогче.

Коментар

Никак не беше трудно-качваш се ,поглеждаш от високо и си готов!

Коментар

Бил съм сигурно на 12-13 г когато един ден играейки на стражари и апаши по тепетата на Пловдив ме хванаха "лошите" и ме замъкнаха в тяхната "БАЗА" (стълбите на туристическата спалня в старият град) и седим си ние и по едно време чувам едно такова боботене абе в корема го усещам... и гледам едно голямо бяло и квадратно ... паркира си чужденеца слиза с няква кака и отпрашиха ... а аз седях като Джим Кери в Маската когато видя девойката и се опитвах да си събера езика.... Единственото което си спомням за тази машина беше че на предният капак пишеше ТАНК и подът му беше с престилка такава като за амфибия... От тогава са ми страст но никога не съм имал Джипка... се молех наще да купят джип а не поредния форд или опел но тц.. и така сега събирам за джипка и се двоумя между Патрол и Гранд и незнам какво да е ... Последните 2 капки в чашката ми бяха когато и баба жужа неможа да изкачи едно баирче с лодката на покрива и еженеделното ходене по баирите без кола ... )
            Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
            A POS
            0885600200
            За момента пасажер

Коментар

Имам мот.лодка,Еспейса се оказа много нисък за ходене по язовири и си взех джип!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Затова колега са измислени американските джипки - повечето я имат динамиката на спортен автомобил, а някои и по стабилност на пътя го докарват...Те затова аз карам такъв. Мисля че няма нужда да се коментира защо не съм с дизелова печка
                Дизеловите печки са супер и имат мощност и голям въртящ момент в целия диапазон на оборотите.
                Ама карам бензинов джип т.к. хамериканците са изостанали в дизела, та затова само 4.7 V 8
                Добре де може и по-мощи и по-големи... Дай боже всеки му.
                Последно редактирано от s_s1; 13-12-07, 16:04. Причина: лакомия по ускорение за спортна кола постигнато с ДЖИП
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

До джипа стигнах постепенно и поради една единствена причина - понеже съм селянин !!!

Знаейки какви са пътищата из градовете си представяте какво е на село !!! Нямаш шанс !!!!

Всъщност винаги ми е било интересно как селяните в чужбина карат джипове , пикапи , трактори а нашите тук се мъдрят в БМВ-та , Аудита и разни други каручки !!!

-----------------------------------------------------------
                  Здравите коли отдавна са забранени за производство !!!!

Коментар

До джип стигнах миналата година на състезанието видях една toyota и си казах това е моята джипка.И така във Варна оглед и след два дена вече я карах по магистралата. И от тогава не съм слизал от нея

Коментар

Всички тук сме обединени от желанието до си свободен.Това е усещането да можеш да отидеш там където си поискаш без да се съобразяваш с пътя.
                      Същевременно има и немалка част за които джипът е продиктуван от необходимостта да покажеш че ти си повече от останалите на платното.
                      Интересно че в Европа джипове се карат само в по малките села където действително има нужда от тях. А в БГ едни от най продаваните коли са джиповете.
                      Може би ,гледайки последните събития ,когато 10 см сняг парализираха страната, джипът си е една необходимост.
                      Аз лично реших че ми трябва по проходима кола, когато една зима мъкнех малкия със ските му по баира до х.Студенец.Преди това имах Синхро и ми беше лесно- до Шилигарника трудно можеше някой да ме изпревари.

Коментар

Бях във втори клас, когато баща ми, лека му пръст, ме качи на мотор /доста ласкателна дума за съветското творение, на което ме качи / От тогава смених доста двуколесни, между които и няколко ендуро-та. Сега карам голям турист, но все ме тегли извън пътя. Мислех че моторите ще ми останат голямата краста... но после малко се раздвоих. Имахме трактор-Т-25А Владимирец. На мен се падна отговорността да го разработя и известно време му се явявах основен драйвер. Невероятно преживяване! Всевъзможни експерименти! Навъртях му доста километри по черно, включително и едно запомнящо се затъване на корем /което си е някъде около 80-90 см/. и от което едва ме извади едно ЮМЗ. Та от тогава и страстта по оффроуд-а и руската техника.
                        LZ1GYY
                        0898 436 956

Коментар

Занимавам се с риболов на плувка, по едно време дори професионално. Оборудването ни е толкова голямо, че в една малолитражка /в случая - четириврата Фабия/ се побирахме едвам двама човека - говоря за напълно смъкнати задни седалки и при стърчащи калъфи за въдиците между главите на двамата отпред. Багажа стигаше до тавана при това положение.

Освен липсата на обем, проходимостта на ниската кола също е доста неиздържана за това хоби. Постоянно бутахме, закъсвахме къде ли не с нея, разбивахме окачването...

Та оттам идеята... Сега, с Патрол-а се побираме спокойно трима души с пълното сноряжение, като при повечето излети се събираме спокойно и четири човека.

Но и това е много вярно:

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                          ...Всички тук сме обединени от желанието до си свободен.Това е усещането да можеш да отидеш там където си поискаш без да се съобразяваш с пътя.
                          Същевременно има и немалка част за които джипът е продиктуван от необходимостта да покажеш че ти си повече от останалите на платното...
                          "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

Коментар

А лично на мен не ми е чак жизнено необходим джип но определено доста по добре се чуствам в нещо високо и проходимо.
                            Тази година като гледам как се развиват нешата по пътишата ще има бум в продажбите на джипове, достатъчно е да погледне човек
                            през прозореца и не му трябва някой да го убеждава допълнително.
                            Последно редактирано от mikluho; 03-01-08, 07:20.
                            [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
                            [SIZE=4]
                            [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

ЗА сега на "два крака" много сняг ,трудно.
                              Като свикнеш да се возиш на КОН ти е странно в КАРУЦАТА
                              FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                              BJ42 04 1982
                              FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                              LZ 2 BHB

Коментар

Някои беше писал че като знам колко далго ще сам умрял що докато сам жив да не сам свободен и защитен. От няколко месеца карам Diskovery 300 tdi и особено сега в снега съм много доволен. Взех си жжжипка за да сменя спортния стил на каране. И въпреки че си ремонтирах скоростната кутия и вакум помпата за сервото, знам че винаги ще карам тази джипка. Зарибен съм и си мисля и за един Defender 110, легендарни джипки. За скороста и адреналина да ги тарсим изван пътя, предпочитам като правя бели да не преча на останалите и те да не пречат на мен. На ски пистата и с парапланера може да се пребия много по качествено, от колкото някоя кака да ме прасне докатоси слага червило. Мерси на Пацо за частите.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X