До: Как стигнахте до джипката ??
Здравейте! От два месеца и аз барабар петко с мъжете. Придобих Исузу-Тропер 2,6 МРi. Но вече се сблъсках с проблем. Губи течност от някъкво с-е което излиза от термостата и влеза някъде в блока като минава под инжикцйона.
Здравейте! От два месеца и аз барабар петко с мъжете. Придобих Исузу-Тропер 2,6 МРi. Но вече се сблъсках с проблем. Губи течност от някъкво с-е което излиза от термостата и влеза някъде в блока като минава под инжикцйона.
после като я купихме нешто беше станало с главините на 4х4-то и ги сменихме и като се качихме един път над ловната хижа на Кремиковци изтръпнах и то през преките пътища и тате вика са ше го качиме точ баир под манастира и качихме го на 4х4 и после тате дай да карам дай дай дай и като ме пусна на дълга поляна да врътна две кръгчета и както се каа оиде конио о реката
запалих се по 4х4 пеше към април месец в средата и нали 1 май се сабират от Кремиковци и другите за Ябланица за ходене до там през гората и от там като ме подхвана и аидееееее и сега мога да карам Киа-та на 10 години и каквото ми дадеш и сега сме доволни с киа-та тч от 1994 година и вече две години без проблеми с нея
искам България
та така се сдобихме с Киа-та
.абе
)
Коментар