Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на автомобил между 3000-4000лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ при избор на автомобил между 3000-4000лв

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
    И като правило, квито е имАл човекО, таквизи си фали.
    Ми, ето ти правило: имал съм "Опел Вектра Б" 1997 г., 1.8 16V и:
    Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    ... "Картаген трябва..." оп, грешка: "Никога вече Опел !!!!"
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Наистина старите модели на Пежо са кучета, но новите като започнат от 2006-2007 са ужасТ.

Коментар

Ми, ето ти правило: имал съм "Опел Вектра Б" 1997 г., 1.8 16V и:
        Същия опел същия мотор.
        Взех го на 160000 "реални" за 6 години до 320000 го докарах никакви ядове.
        Само по окачването едно друго, но съм карал като чужд давам газ преди легнали полицаи.
        Една къща построи, мъкнал съм 1 кубик дърва щото комби И товари до тон мерено с торби цемент.
        Продадох го щото салона си замина то няма как да не стане.
        Поздрави И не си взимай опел.
        Land Rover Discovery II, V8 4.0
        VW Golf VI variant
        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
          Същия опел същия мотор.
          Взех го на 160000 "реални" за 6 години до 320000 го докарах никакви ядове.
          Само по окачването едно друго, но съм карал като чужд давам газ преди легнали полицаи.
          Една къща построи, мъкнал съм 1 кубик дърва щото комби И товари до тон мерено с торби цемент.
          Продадох го щото салона си замина то няма как да не стане.
          Поздрави И не си взимай опел.
          Окачването беше здраво. Скочих в един трап с него на някаква ремонтираща се необозначена отсечка и нищо му нямаше. Ползвах я за зимна кола, че по-висока от цитирания по-горе "Пасат". Но няма смисъл да изброявам хилядите повреди по двигателя, с които ме е оставяла многократно на път и е трябвало да й търся пътна помощ След всичко това скъса ангренажен ремък заради блокиране на водната помпа и "експлодира", както писах по-горе. Оправиха я срещу около 1000 лв. Беше на 270 000 км, купувана от "Булвария", изкара докъм 350 000 и на 10 годишна възраст приключи в една морга.
          Никога вече "Опел" !!!

Коментар

Това се опитвам да кажа. Колите от 0 до 100-200 000 криво-ляво държат всички. От там на сетне вече е тото - как е поддържана, как е карана, къде е карана. И, не на последно място, как искате една кола, дето нова е била 20 000 да се държи като такава с цена нова 40 000?
            Чисто смотани марки за мен няма. Има несполучливи модели, мотори, кутии, окачване и прочие. Поетому е по важен конкретния екземпляр и историята му, не дали е Опел,Мопел или Копел.

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
              Чисто смотани марки за мен няма. Има несполучливи модели, мотори, кутии, окачване и прочие. Поетому е по важен конкретния екземпляр и историята му, не дали е Опел,Мопел или Копел.
              Сега ако кажеш, че "Москвич" не е смотана марка ? Ама си има върли фенове-поклонници-фанатици... най-вече щото не са виждали друга кола, освен себеподобните му соц-возила и го защитават с аргументи: ама отзад е на ресьори и знайш ли колко тикви съм товарил в него ? Пък като му зАварим дефринцяла, как маа у калта, туй с "Жигула" ни мойш го напрай ?
              Кола най-добре се оценява, когато се кара паралелно с друга. Днес с "Опела", утре с "Фолксвагена", вдругиден пак с "Опела". Щото само с една кола, колкото и дървена да е, човек свиква, почва да й търси малкото положителни качества за самоуспокоение, че не се е минал като я е взел.

Коментар

Е, па точно двигателят я е спасил. Стар, изпитаН технологиЙ от времето на "Кадет". Следващия път пробвай с веУикия "Екотек" 16V, да видиш и как се разпада изолацията на окабеляването, като я докоснеш, как "експлодира" като скъса ангренажен ремък (изплющява наоколо смес от масло и антифриз сякаш някой е хвърлил 300-литров варел от хеликоптер), щото нали - дребна Фнезапна повредка на лагерче на водната помпа, как "check engine" е постоянна индикация, че моторът работи , щото като гасне в движение, гасне и лампата. Ако ти омръзне, може да пробваш с някоя легендарно "здрава" "Омега" - там пък един приятел какви ядове бра, няма да ни стигне сървърното пространство на форумЪт, да ги опишем...
                Колега, Гагич, сега видях развитието на темата и постът ти.
                Коя Омега е имал приятелят ти-ДВГ, година, на колко км е била, в какво се изразява драмата и ремонтите и каква е файнъл цифрата за последните?

Коментар

Читава кола за 3-4 000 лева от "суперздравите" немски и японски автомобили - забрави. Всички хвалби по-горе, и най-вече едни от тях, са недоказуеми пред съда. Всеизвестно е, че тарикат мъж не писка. Френска или италианска за тези пари е по-вероятно да ти създаде по-малко проблеми в бъдеще. На слука!

П.П. Единственото дете на смесен брак, което бих си позволил да препоръчам е Шкода - Фабиа или Октавиа, но преди "тоталното" обновяване.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                    ...Читава кола от японски автомобили - забрави...
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Ами докарай му една читава от Швейцария и му я дай за 3500, та да му останат малко парички за първоначалните харчлъци. После и за мене може да направиш същата саможертва. Ама понеже си тарикат, ще включим клауза за едногодишна гаранция.!!!
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                        Ами докарай му една читава от Швейцария и му я дай за 3500, та да му останат малко парички за първоначалните харчлъци. После и за мене може да направиш същата саможертва. Ама понеже си тарикат, ще включим клауза за едногодишна гаранция.!!!
                        Намери си и ще ти я докарам, но Тойота-трудна работа- арабите дебнат все що е Тойота и влачат в Африка. Коли не търся, ако някой си намери, за докарване няма проблем. Евтина кола е безсмислено да се взима от там, защото транспорт, мито и регистрация стават много голям процент от стойността, при скъпите-има смисъл
                        Последно редактирано от sonda; 18-10-15, 14:23.
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                          Колега, Гагич, сега видях развитието на темата и постът ти.
                          Коя Омега е имал приятелят ти-ДВГ, година, на колко км е била, в какво се изразява драмата и ремонтите и каква е файнъл цифрата за последните?
                          Омега "Б1" 1999 г. 2,5 дизел, автоматик, преди това имаше "Омега А" и беше доволен, затова си взе пак такава, ама нали "по-нов модел". Прецаквацията на най-различни точки от вътрешното оборудване, ги преглътна - там неотварящи се ел. прозорци, които след ремонт се откачаха и засядаха във вратите, изгасването на половината цифри по дисплея на таблото и радиото ("това било на всички Опели" - верно и на "Вектрата" ми трябваше да гадаеш какво точно показват) също, недухащи вентилатори, неработещ климатик и т.н. от двигателя се оплакваше, но вече не си спомням, чашата преля, след като четири пъти даде по ~ 1000 лв. за скоростната кутия, първо "мозък", после не знам какъв ремонт, накрая "нова втора употреба" и вечно му влизаше в авариен режим... след поредния ремонт я даде евтино на свой приятел със всички предупреждения, онзи не можа да й усети "прелестите" защото тежко катастрофира и колата отиде в "Надин". Но сега и приятелят ми е член на народното движение "Никога вече Опел !"

Коментар

Омега "Б1" 1999 г. 2,5 дизел, автоматик, преди това имаше "Омега А" и беше доволен, затова си взе пак такава, ама нали "по-нов модел". Прецаквацията на най-различни точки от вътрешното оборудване, ги преглътна - там неотварящи се ел. прозорци, които след ремонт се откачаха и засядаха във вратите, изгасването на половината цифри по дисплея на таблото и радиото ("това било на всички Опели" - верно и на "Вектрата" ми трябваше да гадаеш какво точно показват) също, недухащи вентилатори, неработещ климатик и т.н. от двигателя се оплакваше, но вече не си спомням, чашата преля, след като четири пъти даде по ~ 1000 лв. за скоростната кутия, първо "мозък", после не знам какъв ремонт, накрая "нова втора употреба" и вечно му влизаше в авариен режим... след поредния ремонт я даде евтино на свой приятел със всички предупреждения, онзи не можа да й усети "прелестите" защото тежко катастрофира и колата отиде в "Надин". Но сега и приятелят ми е член на народното движение "Никога вече Опел !"
                            БлагодаряНаистина е било вълнуващо. То и аз изсипах едни 3 бона по "козметични" (нищо сериозно) ремонти на БМВ 320д Е36 и след това я продадох на много добър приятел, който 4 години/80000км. вече ме благославя за страхотната кола, на която само масла и филтри сменя. До това лято я караше целогодишно със зимните гуми, с които му я продадох и още тогава бяха за смяна. Човек, ако си няма късмет, то и каквато и кола да вземе, все ще се овърти в ремонти и разходи. За щастие и обратното е в сила (за хората с късмет)...Досега само 2 пъти от 7 опита с коли съм от страната на късмета, но пък хората, на които съм ги продал са 7 от 7 с късмет

Коментар

---

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X