От: Помощ при избор на автомобил между 3000-4000лв
Генчев, благодаря за включването. Но всички тези са "наточени", сиреч натъпкани с какви ли не екстри. Не случайно съм писал, че иде реч за колица спартанско оборудване, а не да се "скопява" някоя от посочените от теб. За това и питам, щото поне за мен е трудно да се ориентирам.
Знам, че за мнозина от Вас мнението ми звучи консервативно да немайкъде, но на вкус и на цвет...
Генчев, благодаря за включването. Но всички тези са "наточени", сиреч натъпкани с какви ли не екстри. Не случайно съм писал, че иде реч за колица спартанско оборудване, а не да се "скопява" някоя от посочените от теб. За това и питам, щото поне за мен е трудно да се ориентирам.
Знам, че за мнозина от Вас мнението ми звучи консервативно да немайкъде, но на вкус и на цвет...
, в крайна сметка я взе да я доизплаща друг човек и е много щастлиФт - харчи 3-4 на сто нафта, повече от 90 км/ч. не вдига, освен ако не се вози само водачът, нема климатик, нема си нищо и по този случай нищо не му се и чупи.
, но ще погледна символа. Май те бяха с подсилена ходова част и окачване, ама не съм сигурен...
Кажи поне, че си пропътувал 2 млн. километра, та да се успАкоЙм. Щото 405 е бестелърът на "Пежо", ама това дето го описваш, определено не е текуща поддръжка поне в моите представи...
. Кое не е текуща поддръжка от това дето съм посочил?
Коментар