Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на автомобил между 3000-4000лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при избор на автомобил между 3000-4000лв

Здравейте! Аз съм нова тук и избрах точно Вашия форум за помощ в избора ми на дамски, градски автомобил Имам опит в шофирането. За момента карам автомобил, който е голям и харчи повечко и не ми е рентабилен. Искам компактна кола, но все пак и да ми е удобна за моя ръст от 177см. Като залагам за своето удобство, нямам претенции с колко врати ще е. Имам някои изисквания и се надявам да ми съдействате и насочите в избора ми.

• Производство след 2004г.;
    • Климатик;
    • Разход под 10/100 градско;
    • Максимум на цената 3000-4000лв.;
    • Обем на двигател от 1,2куб.см. нагоре;
    • Приятен дизйн;
    • да НЕ е комби;

Благодаря предварително за помощта!

От: Помощ при избор на автомобил между 3000-4000лв.

При тези параметри .... огледай опел корса или рено клио
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Lancia Y (ипсилон) - старото е грозилче, но пък салонът си е "Италдизайн" отвсякъде и е много приятен и просторен, новото е с по-приличен външен вид и пак на супер-ниски цени (щото нали "легендата разказва, че италианските коли са боклуци, а италианците не им сменят маслото" ) Ще те изненада с динамика, комфорт и абсолютна непретенциозност към обслужване.
      Това е по-голямо, но на сходни цени.
      Моят девиз е "Никога вече "Опел" !", но то и "Ладите" си имат неуморими фенове, затова няма да обяснявам. "Опелът" наивно по инерция се счита у нас за немска кола, а и вероятно феновете им просто не са карали други коли.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Хе хе. Минавал съм много пъти през Рюселсхайм. С влак. Има дори спирка за Опел, различна от градската. Много коли се виждат по плацовете на завода, орли, предполагам, че там ги прават

Коментар

Избора трябва да е: немско или японско. Жена ми имаше корса-б, ако семплостта отговаряше на качеството щеше да супер, не е сполучлива.

ФВ поло или фиеста не са лоши варианти, но най добре Тойота Ярис. Независимо от малкия си размер в яриса няма да се почувстваш натясно, пробвай!

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
            Хе хе. Минавал съм много пъти през Рюселсхайм. С влак. Има дори спирка за Опел, различна от градската. Много коли се виждат по плацовете на завода, орли, предполагам, че там ги прават
            Те и "Форд" в Германия правят. Немска кола ли е?
            Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
            Избора трябва да е: немско или японско.
            И поради какви съображения ? Кой е измислил "мини"-класа автомобили ?
            Чакам да предложите "Голф" - "БМВ" - "Мерцедес А-класа". А знаеш ли колко харчи "Ярис" на градско ?
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Кой е измислил "мини"-класа автомобили?
              Може ли аз?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Fiat500topolino.jpg
Прегледи:1
Размер:13.4 КБ
ID:5666201
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Може ли аз?
                Не-не-не. Разбира се, че некой германец или японец, там Фери Порше (нищо, че е... ЧЕХ), Хитлер, щото нали "Народна кола" заръчал (нищо, че австриец), германeц, бе ?! В краен случай - Тойо Когьо с моторизираната рикша, еволюирала в "Мазда". Казах !!!

Коментар

При 10/100 софиско само дизел.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Брат ми продава една колица, която презадоволява всички критерии, освен цената..Угаждайки на женската глупост на снахата и купи от магазина Мицубиши Колт двувратка бензин 75 коня оса, а па и червено..баш дамско. Тя го покара-покара цели... 15 000 километра и заключи, че не ѝ трябва. Колицата е като нова в буквалния смисъл и е на 4 години, два комплекта нови гуми и каско и т.н и струва 9к. лева...Ако искаш мога да ти дам линк към обявата.
                    Последно редактирано от sonda; 12-06-15, 13:48.
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Един глас за Ярис-а от мен.За около 4к, обаче избора ще е преди 2004...Може и да има някой друг по-нов, но ще е рядкост.
                      Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
                      0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Доскоро и аз търсих, нещо такова, но в по-висок клас. Приятел в сервиза на Хюндай ми запали главата с Гетц, но с 4-ри цилиндров дизелов двигател. 1.5. Според него е нечуплив и стига максимум до 6/100 градско зимата. Слятам,че може да се намери до 4к.
                        Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Двуврат Смарт?
                          Вътре е учудващо широко,дори и за 120кг мъж,за града е удобно!

п.с.Не видях за кубиците,значи отпада варианта)

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Те и "Форд" в Германия правят. Немска кола ли е?
                            Изпадаме в полемика, ма нерде Ямбол, нерде Стамбул.
                            Опел може и да е дърво, но си е фашистки. И като разработка, и като производство, и като марка.
                            Ся, ако ГМ имаш във нав предвид, па те са му сайбии още от след ПСВ.

Иначе по темата. Имал съм Ярис, по точно на жената беше. Прекрасна количка. Бензинка 1,3 към 90кс, вървеше много прилично, разход не помня, но е бил не запомнящ се, демек малък. Мина 15-20 000 и 2-3 години и го продадох на половина пари от тия, дето ми прибараха в ТМ Ауто.

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
                              Изпадаме в полемика, ма нерде Ямбол, нерде Стамбул.
                              Опел може и да е дърво, но си е фашистки. И като разработка, и като производство, и като марка.
                              Ся, ако ГМ имаш във нав предвид, па те са му сайбии още от след ПСВ.
                              И от години безуспешно се опитват да се отърват от него, ама даже и Fiat не го взеха Пък ако кажеш кое му е "фашистка разработка" на... "Фронтерата" напр. или на "Антарата", да не говорим за бестселъри като "Вектрата", измислена от този германец... някъде в Шварцвалд сигурно, докато си е рецитирал Гьоте. Или на "Корсата", която препоръчваш и която НИКОГА не е правена в Германия ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X