Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка на джипка къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръка на джипка къса база

Благодаря колеги за отзивите и препоръките.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Що годе читаво терано за 5к ще трабва "малко" късмет за да намериш. Читаво паджеро за тия пари май е абсурд - или са гнили и грохнали, или са скъпи, пък ти искаш бензинка, та избора съвсем се стеснява.

Нещо с размерите на самурай е тотално друга бира - все едно сравняваш полско фиятче с жигула.

Добре си помисли за какво ще го ползваш. За поддръжката на кое да е - между двойно и 5-орно на обикновен автомобил. Ако смятяш да минаваш тънко, няма да ти се получи - много хора са опитвали.
      Благодаря Колега. Джипката ще я вземам за втори автомобил и ще я ползвам за риболов и къмпингуване.

Коментар

Еми, за къмпингуване за повече от ден-два се мъкнат куп неща. За това в джипка от калибъра на самурай/витара просто няма място, освен ако не ходиш сам, с хималайка, 2 чифта гащи (не друго, ми ако скъсаш едните да не останеш съвсем по гол гъз) каса бира, и скромни такъми.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз за риболов си ползвам Фронтерката.За мен + още един човек стига.Засега ми върши доволно работа.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Еми, за къмпингуване за повече от ден-два се мъкнат куп неща. За това в джипка от калибъра на самурай/витара просто няма място, освен ако не ходиш сам, с хималайка, 2 чифта гащи (не друго, ми ако скъсаш едните да не останеш съвсем по гол гъз) каса бира, и скромни такъми.
            По принцип на мен ми са необходими 2 места за риболова и за къмпингуването. За това, че и сапунерските не са ми проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X