Що годе читаво терано за 5к ще трабва "малко" късмет за да намериш. Читаво паджеро за тия пари май е абсурд - или са гнили и грохнали, или са скъпи, пък ти искаш бензинка, та избора съвсем се стеснява.
Нещо с размерите на самурай е тотално друга бира - все едно сравняваш полско фиятче с жигула.
Добре си помисли за какво ще го ползваш. За поддръжката на кое да е - между двойно и 5-орно на обикновен автомобил. Ако смятяш да минаваш тънко, няма да ти се получи - много хора са опитвали.
Благодаря Колега. Джипката ще я вземам за втори автомобил и ще я ползвам за риболов и къмпингуване.
Еми, за къмпингуване за повече от ден-два се мъкнат куп неща. За това в джипка от калибъра на самурай/витара просто няма място, освен ако не ходиш сам, с хималайка, 2 чифта гащи (не друго, ми ако скъсаш едните да не останеш съвсем по гол гъз) каса бира, и скромни такъми.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Еми, за къмпингуване за повече от ден-два се мъкнат куп неща. За това в джипка от калибъра на самурай/витара просто няма място, освен ако не ходиш сам, с хималайка, 2 чифта гащи (не друго, ми ако скъсаш едните да не останеш съвсем по гол гъз) каса бира, и скромни такъми.
По принцип на мен ми са необходими 2 места за риболова и за къмпингуването. За това, че и сапунерските не са ми проблем.
Коментар