Здравейте Кололеги! Интерисувам се от плюсовете и минусите , обслужването и здравината на следните модели: Mitsubishi Pajero , Suzuki Samurai , Suzuki Vitara , Nissan Terrano II , Kia Sportige .Кой ще ми препоръчате от тези модели?Търся бензинов модел за да мога да го карам на газ и тавана ми е 5000 лв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръка на джипка къса база
Свий
X
-
От: Препоръка на джипка къса база
Мани го Ясен. Той има извратени идеи.
Кия.
Еднозначно.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от LSFC Преглед на мнениеЗдравейте Кололеги! Интерисувам се...Готино.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеМани го Ясен. Той има извратени идеи.
Кия.
Еднозначно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТъй, тъй...
Затва Кия и ключ.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДа де. То и на глухите е ясно.
Затва Кия и ключ.Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Здравейте Колеги.На 26 години съм и мисля това да е един от първите ми джипове. Баща ми кара джип Мерцедес, но това не е джипа за мен. Предимно искам да го позвам да ходя на риболов,къмпингуване и разходка в гората. Спрял съм се на тези модели защото най много ми допадат. Какви са плюсовите и минусите? До колкото разбрах за паджерото, че били склонни на прегреване. Интерисува ме също и това дали са скъпи за подръжка и какви данъци ще плащам ? Благодаря за отделеното внимание и полезни съвети.
Коментар
-
Що годе читаво терано за 5к ще трабва "малко" късмет за да намериш. Читаво паджеро за тия пари май е абсурд - или са гнили и грохнали, или са скъпи, пък ти искаш бензинка, та избора съвсем се стеснява.
Нещо с размерите на самурай е тотално друга бира - все едно сравняваш полско фиятче с жигула.
Добре си помисли за какво ще го ползваш. За поддръжката на кое да е - между двойно и 5-орно на обикновен автомобил. Ако смятяш да минаваш тънко, няма да ти се получи - много хора са опитвали.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Щом се търси бензинов джип, знам една Фероца, много читава за джип на близо четвърт век. И за много по малко пари. С пооправяне от тук - от там, и газов инжекцион, и т.н., пак няма да стигне 5 бона.
...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар