Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4 автомобил след 2006г до 25 000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 4х4 автомобил след 2006г до 25 000 лв

Принципно никога не съм бил привърженик на мантрата, че "жена-шофьор и негър-скир няма". Даже смятам, че жените шофьори са доста по-толерантни и внимателни на пътя, а често и по-адекватни. ОБАЧЕ стигне ли се до паркиране, тук вече не мога да си кривя душата - в масата случаи пълна трагедия. Никаква адекватност. Има и изключения от моята теория разбира се. Както жени, които могат да паркират(голяяяяма рядкост), така и такива, които не могат да шофират. Има само още едно по-страшно нещо от такива жени-шофьори. И това е еманципираната жена-шофьор страдаща от комплекса "И ние можем!", търсеща равни права на пътя и решила да докаже, че ги заслужава. Тук случаят май е такъв.
    WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от svetla83 Преглед на мнение
      Мммммдаааааа ясно обяснението ми изглежда съвсем разумно, което автоматично означава че този автомобил се кара доста специфично когато е на границата на сцеплението и няма нищо общо с лека кола предвид на масата си. А може би и аз изисквам повечко от него (например Варна -Бургас - за 65 мин.), а той не е направен за това, но иначе се получава.
      При цялото ми уважение към колежките на пътя, но точно с този автомобил и по този маршрут за това време, бих казал - да бе да, и един мармот завиваше шоколад
      BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
      LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
      Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        .....Представи си какъв ще е завоя, който новичък СУВ се затруднява да вземе и какво би станало при подаване на пълна газ и колко време ще има за реакция......
        Тедо, ефекта първоначално го усетих с Мазда6 МПС... И бе много предвидимо поведение, макар и малко нелогично като действие...
        Същия ефект, но при по-ниско сцепление (при по-голямо сцепление просто няма мощност) съм експериментирал и с Кашкая... Ако имаш възможност - опитай с такъв автомобил на хлъзгаво, но безопасно място...
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Значи старо-куче медалист съм и от първия път надуших "дилърката" !! но-о-о какво се оказа ? между плеядата от думи, надушвам ,че дилърката е от мъжки род и май леко ни пързаля !!
          Та на въпроса за парите и колата то-о-о само със питане не става ! Трябва да се пробва, да се кара! Вземи качи - покарай- СантаФе след 2006г МЛ след 2007г и т.н........................ па тогава да разтягаме локума !

Коментар

Пак сте ме надъвкали катоооооо ....... горчива краставица недейте така.
            Колеги от 12 г шофирам а Бургас - Варна и обратно ми се налага да го минавам почти всяка седмица. Мога да напиша пътепис по темата .
            Научила съм почти всяка дупка.
            И така от табела до табела - 118 км от които 30 км скоростен двулентов път. Шест населени места по пътя - където АЗ спазвам правилата.
            За момента (зима е) трафик след 23:00 НЯМА, м/у Сл.Бряг и Обзор може и кола да не срещнете по това време. Така че не са нужни някакви "специални' умения
            за да се постигне добра средна скорост - просто любимата ви музика и след час и десет минути сте пристигнали. Имайте предвид че маршрутките по дестинацията я взимат за под 2 часа в момента при дневния трафик и 15 минутен престой по средата според вас и те ли шофират неразумно така де. Незнам какво ви чуди толкова.
            Това с еманципацията не ми харесва ама никак.
            Ето пример: Ако мъж например ходи за риба или кара мотор в свободното си време - ТОВА Е ХОБИ. Ако жена го прави (например аз) вместо да ме наречете добра компания за половинката си то вие веднага ми лепнахте етикета еманципирана и незнам си още какво. Добре де ние само по моловете ли да ходим. Някои си имаме и други интереси. Не сте прави.

За господина притеснен от "присъствието ми на пътя" искам да го успокоя за 300х. км по бг пътища все още съм с жълтото талонче . По разумно е да се притеснява от хилядите автомобили без преглед (защото не могат да го минат) по нашит пътища и водачите с купени книжки и трети клас образование, защото както се казва шофирането е проста работа ама не за прости хора.

=========================================================================================================

Само да добавя за новото Сорентото МОЖЕЛО да се изключва ESP-то. Имало две "нива" на ESP OFF (както ми обясниха) - натискането на бутона ESP OFF активира първото (тук при определени обстоятелства системата се включва сама), второто (как се активира) повече инфо ще получа другата седмица. Направено било така поради "safety reasons". Явно дявола не бил толкова черен. Напразно заклеймих колата като "непригодна" за което се извинявам. По-добре преди да пиша тук да съм 100% информирана по темата за да не подвеждам излишно.
            =========================================================================================================

Коментар

OFF
              И сега какъв е извода от темата? Трябва ли да се купува Соренто или не трябва М??
              Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Светле, тук рядко пишем за да се харесва на някой това, което пишем. Може би само, когато отговаряме на конкретен технически въпрос с конкретен технически отговор, мнение, препоръка или насока така, че на практика да решим даден проблем. Тогава няма начин да не те харесат. За това и форумът е предимно мъжки, което е съвсем нормално и естественно. Ако трябваше да харесвме всичко, което пишем и правим, да ни е мило и драго, че пък да вземем да се нагушкаме и нащипем после, щяхме да си кесим в бг-мама. Нали ме разбираш Муци.

Относно пътят Варна-Бургас(120км) Великият Гугъл Мапс дава прогноза от 1:36 часа, която както всички много добре знаем е както теоритична, така и доста оптимистична поради доста субективни фактори на пътя. Отделно можеш да обърнеш внимание и къде съм разположил точките за начало и край - чиста невъзможност. А ти имаш и все някакъв трафик в градовете. И все пак Гугъл дава средна скорост от 75км/ч. И това при положнеие, че смятаме на границата на ограниченията за съответните участъци. Ти за да се побираш в 65мин. това ще рече, средна скорост 110км/ч. Това Муци, е постижимо само за трасето София-Бургас, само през нощта и без спиране. Горните сметки се отнасят за шофиране по правилата. Нали така беше? /не е въпрос/

Та какво казваш, че не ти харесва в моята теория.

А по темата за да не съм офф. Аз лично много харесвам първото Соренто (2002-2009), което е доста далече от вторият паркетник(на шаси е, цял мост отзад, има бавни). Може би защото по тези си показатели е почти в една категория с Jeep WK/H. Имам колега с такова Соренто, който го кара(бая) вече една година и твърди, че много доволен.
                Последно редактирано от imarh; 16-02-15, 09:17.
                WG 2.7 CRD

Коментар

не знам как е през нощта, но лятото един път пътувах Бяла-Бургас 90 минути Това не е път, а анти път!!
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Абе човекът питаше каква кола да си купи...
                    Ако няма какво да кажете по темата, не го правете тук!!!

А дамата, която прави "светлинни" скорости, да замълчи. Имам над 1 000 000 км стаж, и две БМВ-та. Че и едното е 507 коня...
                    Наздраве!
                    Светла, направи си друга тема...
                    Георги Донев, 0889 437 687
                    Nissan Patrol Y60

Коментар

За час и осем минути ще отидеш от Варна до Бургас, ама друг път....
                      Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                      LZ2РSD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X