Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Subaru Outback 3.0i H6 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за Subaru Outback 3.0i H6 4х4

Няма Н6 с ръчна скоростна кутия, VDC-то не е изключено , ако обърнете внимание на смяната на обороти на въртене по време на дърпането, което при аудито липсва. На клипче всичко се на глася както ти изнася.
    Карам Н6 същото като от клипа и по принцип съм доволен от машината. Не съм пробвал подобни простотии, автомобилчето не е създадено да бъде трактор. Много приятна за шофиране кола, май най-доброто което съм притежавал до сега. Възможно е да се окаже , че предното поколение на аутбек е по надеждно механично, но това е обект на друга тема.

Коментар

Баш па ауди А6 2009г /ако е quattro и тежи близо 2 тона/ ще го дръпне ама друг път - или е било на N аудито и му е помагал, а не са се "дърпали" - то си е и най-логичното обяснение...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от sinsist Преглед на мнение
        Иначе вързах едно Аудио А6 2009 на тегличите гръб в гръб, и го влачих 100 метра.
        Колега,гледай едно недомислено и нямащо нищо общо с темата изречение колко спам повлече. Винаги съм се чудел тоя "тест" какво показва-колко е проходим един автомобил ли,колко е велик собственика ли....

Коментар

Да, вече съжалих. Нищо не доказва разбира се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X