Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Subaru Outback 3.0i H6 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за Subaru Outback 3.0i H6 4х4

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
    В момента всеобщото мнение е,че е най-добре на този двигател да не се монтира ГИ.
    Точно така.

За модела до 2004г минимална цена при покупка 4000 евро от чужбуниа.
    За модела след 2005г минимлна цена при покупка 8000 евро от чужбина.
    На нашият пазар от модела до 2003 няма никакво предлагане,т.е цените са около тази или под нея +докарване+печалба на джамбаза = вероятността на автомобила да е дърво,е огромна.Може би от там идват и разочарованията от колата,просто се купувта убити коли с претенции,знам ли
    За стария модел трябва да е над 4500 евро, за новия- над 9000 ..без докарване, цена там...
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Цените са, както е написал Дани, а за произход-може и Швейцария. Единият ми Форестър беше оттам и беше почти в прекрасно състояние. През 2012г. го купих за 7200лв. след пазарлък. Беше по-скъп от всеки друг подобен екземпляр, но си заслужаваше.
      Категорично всички колеги в Субару форума, които сложиха газ, останаха недоволни. Един колега сложи течна фаза, но не си спомням дали имаше коментар след това. Определено Аутбека подходящ за поставяне на газ е 2.5, а не 3.0. При Форестърите няма проблем нито при 2.0, нито при 2.0 турбо, нито при по-новите 2.5. Успех в търсенето!

Коментар

Именно поради гаста започват проблемите.Има сложени и за допълнително омасляване на клапаните,и пак проблеми.В автомобилен сайт за продажба,има два Аутбека за продажба,като са на максимална цена.Едият е от Русе(газифициран),другият е в София.Този в София ще го погледна,да видим за какво става дума.
        Има още един с 2.5ХТ черен модел 2007,американско изпълнение.Стой от доста време за продажба,някой да го е гледал по обстойно?

Коментар

...
          Има още един с 2.5ХТ черен модел 2007,американско изпълнение.Стой от доста време за продажба,някой да го е гледал по обстойно?
          Мен само снимките като видя и ме отказват...може и да греша, ама някакъв "пернишки" привкус ми оставят подобни "тунинги"...
          Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
          Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Именно поради гаста започват проблемите.Има сложени и за допълнително омасляване на клапаните,и пак проблеми.В автомобилен сайт за продажба,има два Аутбека за продажба,като са на максимална цена.Едият е от Русе(газифициран),другият е в София.Този в София ще го погледна,да видим за какво става дума.
            Зарежи го тоя ХТ, иди виж швейцарския за 8600, фейслифтов в София, но карай и слушай..има номера, така, че ще дадат ..не обръщай внимание на закъсана шофьорска седалка по ръба, така са..слабичка е кожата..
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Заглеждах го и него,ама за 100 00км да се скъса салона?

Коментар

Я се включи в някоя от сбирките на Субару. Има две зимни, ще научиш много за колите. Аз реших след такава сбирка.
                ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
                Е250 1998-продаден
                Субару Пустош

Коментар

Заглеждах го и него,ама за 100 00км да се скъса салона?
                  Точно това ти казвам- може, не салона , а именно левия ръб на шофьорската седалка..там е слабото им място. А специално за швейцарските е закон- много къси разстояния, непрекъснато се качват и слизат, а километрите-малко..нееднократно съм го виждал..
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Ще го погледна,може и да е моят

Коментар

Безупречен автомобил. Карам 3.O производство Февруари 2003. Сиреч една от последните бройки на поколението. С вси светии по него освен вентилация в багажника. Това съм го виждал на други. Когато го купих преди три години беше най скъпия в Мобиле.бг. 11.500. Беше наистина перфектен. Всъщност и сега е. Ако попаднете на читав екземпляр ще случите на автомобил.За 55 000 км. смених една от четирите ламбда сонди . 520 лв. За качествата му може много да се говори. Минуси, не добре сметнати спирачки. Много върви , тежко е , и трудно спира. Лакомо е. За под 9-9.5 на дълго, трудно. Но е нормално. Гарнитури на капаците, по на често от нормалния двигател, защото постоянно са в масло дори при покой. 220 лв. Иначе вързах едно Аудио А6 2009 на тегличите гръб в гръб, и го влачих 100 метра.

Коментар

Първоначално публикуван от sinsist Преглед на мнение
                        Иначе вързах едно Аудио А6 2009 на тегличите гръб в гръб, и го влачих 100 метра.
                        Така ли?
                        WG 2.7 CRD

Коментар

Е тука, и гумите са от голямо значение.

Коментар

Гумите са важни, и теста би трябвало да е с еднакви гуми. Което пак не доказва нищо, защото е важно и теглото на колата.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                              Гумите са важни, и теста би трябвало да е с еднакви гуми. Което пак не доказва нищо, защото е важно и теглото на колата.
                              Аз съм на същото мнение, даже може да се потърси мой аналогичен коментар отпреди 1 год. под въпросното видео в тубата. Да не говорим, че харесвам субару и мразя мутренската фаца на ауди . Но тъй като еднакви гуми, кг, възраст, мотори, горива и т.н. може да има само в лаботаторни условия, а когато се натъкнеш на подобна обективна и реална ситуация около някой язовир или паланка просто фактите ти показват друго.

Спомням си, че тук преди време някой питаше пак каква колица да си вземел. Бил рибар, ама ходели по полянки на палатка с жената. Та ако можело нещо по-така - хем да е яко и да минава отвсякъде, хем пък и да е комфортно. Няма лошо - има такива. И се почна - 120ка, Гранд, Терано, Аутбек. заваляха отвсякъде предложения. Спомням си, че някой накрая се изцепи, че каквото и да се вземе. Натовари се с въдици, скари, палатки и т.н. Достигне се заветното и закътано място до язовира, дето никой друг не можел да дойде да досажда и разваля рахатлъка. И в момента в който видиш как някой слиза от гората с вдигната лада или голф и танцува над коловозите ти и доближава леговището ти готвейки се да се разпъне на твоето райско островче и ти се доревава....

Така миналата година с жената и детето се бяхме настанили в едно приятно хотелче почти в края на Ситоня и редно е да обикаляме различните плажове всеки ден нали. Та един ден тръгнахме баш към носът на ръкава, където има един интересен и самотен плаж , който дели един полуостров от ръкава и при по-голям прилив може да става и на остров. Та той е доста самотен, защото пътя до там не е съвсем шега работа. Камънак по склон дето две коли абсурд да се разминат. И съвсем накрая слизане под 30 градуса може би, като отстрани пропаст. Та пъплим си ние, приближаваме бавно-бавно, аз по едно време почнах бая да се запотявам, ама държа, че да не се издам. Жената мрънка - давай да оставим колата тук и ще походим няколко стотин метра. Страх ме е! Ако трябвало тя щяла да мъкне чадърите, столовете, кърпите и въдиците. Аз - Не, сакън! Нали сме с джиб! Как?! Е дотътрихем се до едно като обръщало. Точно преди последното слизане. Слязох аз да погледна как са последните 50-80 метра до плажа. Е не посмях. Не че Гранда не може, ама просто не посмях. Качих се и почнах един маневри за да обърна горе и да разтоварим багаж. Хванахме си багажлъка и тръгнахме да слизаме по козята пътечка. И в този момент в храстите до нас видях един изпреварил ни Ситроен Ц2. И мислено си казах - 'ми, че к'во като си с джип...
                              Последно редактирано от imarh; 03-03-15, 09:11.
                              WG 2.7 CRD

Коментар

Съжалявам че не заснеха и аз клип. Но както казва колегата, много неща са от значение. Плюс това на въпросния клип Бека може да е с ръчни и да няма vdc off. Което е от значение. Не знам, аз съм доволен от проходимостта на тази кола.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X