Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колебая се между Терано 1 или една лека кола, която ми подаряват...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колебая се между Терано 1 или една лека кола, която ми подаряват...

Братчед, за да избереш Ситроена пред Нисан Терано 1 трябва да си хахав и половина, незнам какво друго да ти кажа. Аз имах Терано 1 2,7 ТД, знам какво говоря. А пък колегите преди мене дето викат, че всички Терано са изгнили ...................... Е, не, честно, шапка ви свалям! Ви познавате лично всичките Терано, така ли, виждали сте ги, пробвали сте ги?
    Тва е като дето жените викат ''всички мъже са еднакви - пияници и ку*вари''! А па аз питам ''Ти откъде знаеш, ти всичките ли си ги прекарала, а? С всичките ли успя да си легнеш?''

Братчед, 'зимай си Тераното и бой! Пари се печелят, само да искаш.
    Да, гумите са скъпи /по-точно дохода ти е малък/, ама ти всеки ден ли ша сменяш гуми, всеки ден ли ша сменяш масла??
    'зимай трактора смело и не мисли за глупости!
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Не е обидно. За да се вземе правилното решение, точно от там трябва да се тръгне.
      Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
      Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от PGV Преглед на мнение
        Колегата питаше за съвет,болшенството взе да се подиграва на заплатата.Е обидно е!
        +1 Вземи си това,което чувстваш и обърни гръб с усмивка на колеги не разбрали въпроса ти!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
          Не е обидно. За да се вземе правилното решение, точно от там трябва да се тръгне.
          Може и да си прав,но всичко беше /малко/пресилено от някои.

Коментар

Колегата питаше за съвет,болшенството взе да се подиграва на заплатата.Е обидно е!
            В същност, човекът си каза

... Финансовото положение е такова, че заплатата ми е 500лв на месец и положението не е от най-веселите. ...
            Като той сам споделя, че "положението не е от най-веселите" каква подигравка има в това да го посъветваш да не се напъва да купува джипка, която не може да бъде по-млада от 19 години (а много вероятно и да е на 20 или повече) и е много вероятно това, което успее да вземе, да е в недобро състояние, изискващо наливане на немалки пари?!?
            Ами ако си продаде подарената му кола и с парите от нея + горница си купи някой изгнил трошляк, в който колкото и пари да вкараш, пак може да не става за нищо. Хем няма да може да си направи кефа, хем паричките ще са заминали. Пак ще го цитирам:

Работата е по скоро финансова.
            Като работата е финансова, по-смисленото решение е да вземе "харизания кон".

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
            ... А пък колегите преди мене дето викат, че всички Терано са изгнили ...................... Е, не, честно, шапка ви свалям! Ви познавате лично всичките Терано, така ли, виждали сте ги, пробвали сте ги? ...
            Мнооого обичам веселяци, дето на чужд гръб им е много лесно да се правят на големи пичове! Погледни в мобиле.бг за колко пари се оферират Ситроени от споменатия модел и година и после погледни за около тази сума (по-скоро по към долната граница) какво (като възраст) Терано 1 може да се купи. Всички нямам претенции да ги познавам, но мога да си направя сметка каква е вероятността да попадне на някое чепато дърво ...
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-10-14, 21:41.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
              +1 Вземи си това,което чувстваш и обърни гръб с усмивка на колеги не разбрали въпроса ти!!!!!
              Напълно прав!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                В същност, човекът си каза

Като той сам споделя, че "положението не е от най-веселите" каква подигравка има в това да го посъветваш да не се напъва да купува джипка, която не може да бъде по-млада от 19 години (а много вероятно и да е на 20 или повече) и е много вероятно това, което успее да вземе, да е в недобро състояние, изискващо наливане на немалки пари?!?
                Ами ако си продаде подарената му кола и с парите от нея + горница си купи някой изгнил трошляк, в който колкото и пари да вкараш, пак може да не става за нищо. Хем няма да може да си направи кефа, хем паричките ще са заминали. Пак ще го цитирам:

Като работата е финансова, по-смисленото решение е да вземе "харизания кон".
                Така е,но стана че и леката кола му е в повече.

Коментар

Ето ти тука малко обяви
                  http://www.leboncoin.fr/voitures/off...q=TERRANO&sp=1
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                    Ето ти тука малко обяви
                    http://www.leboncoin.fr/voitures/off...q=TERRANO&sp=1
                    Ами купи му една кола от Франция и му я оферирай доставена тук с цена до български табели!

Като гледам, за 1200 евра там някой предлага супер Терано от 1992 г: моторът работел като часовник, скоростната кутия не, Quelques problèmes de corrosion (известни проблеми с корозия) ...

или това за 1500 евра - от 1991, всичко му било ОК, само дето Corrosion perforante chassis arrière (шасито отзад перфорирано от корозия). Що да не си го купи човек? Ще си го докара от Франция, ще му направи едно ново шаси ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Съгласен с написаното от Чавдар. мишоци, совите в БГ не са това което са совите във Франция.

А за горните коментари по отношение на дохода - не виждам никой да се подиграва или да казва нещо обидно. По -скоро се опитваме да му помогнем да вземе разумното решение, въз основа на фактите - така както са представени.

Коментар

Единственото разумно решение ако непременно желае да има кола е да кара ситроена, в случай, че е техн изправен и има гуми за зимата.
                        Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
                        Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Не познавам Терано и склонността му към корозия, но толкова стар модел джипка категорично не може да се поддържа с цитираната заплата.

Разумът казва да кара ситроена, ама това
                          Първоначално публикуван от MustangGT350 Преглед на мнение
                          От доста време ахвам, когато видя Нисан Терано еденичка - къса база. Много го харесвам и това си е!
                          ми е много познато. Този сърбел не се лекува с разум. Оправя се само като се качиш на „Своята” джипка.
                          Пожелавам му да успее да го начеше, след като постигне доходите, които ще му го позволят.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                            Пожелавам му да успее да го начеше, след като постигне доходите, които ще му го позволят.
                            Е, те това е правата дума !
                            Пич за момента си карай Ситроена и трупай опит в подръжка и ремонти ! Вярвам, че в един хубав момент ще се сдобиеш с джипка ! Тогава ще ти е нужен опита , защото като сам човъркаш по колата си се сближавате така да се изразя "душевно" и си става истински твоя ! Трябва да вкараш бая сили и пари за да може после с кеф да кажеш : Ето това е моя джип !

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              500лв заплата => джипка от какъвто и да било вид е неизбежна финансова трагедия. Под въпрос е и лека кола, даже и ако ти я подаряват. Освен ако:
                              - Живееш и се храниш безплатно (при мама, при гадже) а всичките пари можеш да даваш за колата.
                              - Колата ти я купува, поддържа и зарежда някой друг (шеф, съпруг, спонсор) за своя сметка, а ти само я ползваш и не се грижиш за нея.
                              - Колата ти трябва за нещо, от което печелиш пари и което не може да стане с по-евтина кола.
                              Леле, аз къде съм тогава, карам и подържам два джипа и евридейка?
                              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                                Като ви слуша човек "съветите" всички трябва да се движат с колела. В софия може и да е иначе ама у Аскул има и заплати по 350 - 400 лева и пак караме коли.
                                Аз ли бъркам нещо или Хасково беше рекордьорът по необслужвани кредити?

Така е,но стана че и леката кола му е в повече.
                                Бърза сметка:
                                Застраховка 200
                                Данък 50
                                Преглед 40
                                Масло 40
                                Гуми (усреднено) 50 годишно от втората употреба

опааа, 35лв/месец разхвърляно през годината само за да може законно да премести колата на съседния паркинг. Това ако колата никога не се чупи (нищо че е стара), никъде не я чуква даже лекичко (нищо че е нов шофьор), не харчи масло и нищо друго непредвидено не му излиза. Ама ние знаем, че не е така и чистите разходи за една кола трудно слизат под 80-100лв на месец още преди да си сипал горивото.

Ми много е да си даваш половината заплата за колата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X