Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мицубиши Паджеро или Субару Аутбек

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мицубиши Паджеро или Субару Аутбек

https://www.youtube.com/watch?v=l0vufG7y-Mg
    Аутбека си е лека кола,ама добре се представя и извън магистрала,за разлика от някои набедени "джипове",със всичките плюсове на лека кола,и не толкова много минуси извън пътя,като "цивилен" автомобил

Коментар

колеги, лично аз реших преди време да сменя 2006 гранд сценик 2,0 автомат с 2006 паджеро 3,2 ауто. честно казано не съжалявам за изборът си. по-широко, по-високо и малко по-дълго.
      като разход градско са приблизително еднакви, на дълго голямата машина си казва думата, а и Nm са х2, което си е от значение при изпреварвания или по баири.
      от моята камбанария паджерото, но това ГНП .... на 2002 година автомобил, трябва да се мисли и за него.
      в софия данъка е 270лв, около 220лв ГО и около 935лв каско.
      поздрави и успех с избора на автомобил.

Коментар

Пред подобна дилема ще взема джип, защото сигурността за семейството ми при евентуално ПТП е по-важна от 3/100 разход в полза на лекия автомобил с голям просвет.
        Y260

Коментар

Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнение
          Пред подобна дилема ще взема джип, защото сигурността за семейството ми при евентуално ПТП е по-важна от 3/100 разход в полза на лекия автомобил с голям просвет.
          Заеби ти тая сигурност- минимум в 5 случая лично съм виждал "сигурният" джип да се обръща през таван. В някои случаи заради малоумни шофьори дето ги карат като леки коли в завоите, в други случаи щото някой им е влязал във вратите. И други си мислеха като теб "голямото е много сигурно", но след 1 от горните случаи когато го удари кола и му обърна Каптива-та по таван (буквално) и пострада жена му вече определено не смята джипа за "сигурен щото е голям"...

Коментар

Въпрос на гледна точка. Все си мисля, че при челен сблъсък е по-добре да си по-висок и по-тежък. За обръщането съм съгласен, но Каптивата на влиза в представите ми за джип.
            Y260

Коментар

Евала на колегите ,че успяха в тема от типа " Нерде Ямбол ,нерде Стамбул !" да вкарат интрига ! Според мен човек избиращ между горепосочените автомобили е съвсем неориентиран и трудно може да му се помогне ! В такъв случай ,което му е на сърце и в ,което ще се чувства най-добре.

Коментар

Ето ме и мен отново. В крайна сметка съм се ориентирал към Аутбек същата година само че с 3.0 и автоматик. И той си има слаби страни и силни но ... С малкото километри които въртя годишно разхода няма да е кой знае какъв проблем а данъка ще го прежаля за сметка на кефа
                Благодаря на всички отзовали се.

Коментар

Твърдо ли си решил да е Скуби? Има доста добри немци 4х4

Коментар

Allroad не ми изнася с това окачване а за друго толкова високо около тези години не се сещам

Коментар

X5

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        Яро, джиповете са много хубаво нещо, ама не за всекидневен автомобил... С аутбек или друг кросовър пак можеш да се разходиш до някоя полянка или да отидеш на ски... но на магистралата си е лека кола...
                        Ако бях земеделски производител или имах хижа някъде високо в планината, веднага бих си взел джипка! А сега какво... 300-500км асфалт/магистрала и накрая 1км черен път, който всяка прежалена кола може да мине 350 дена в годината... Единствената полза от "камиона" е, че гледаш отвисоко... но в един миниван е пак същото, обаче събира хора и багаж по две...
                        Големите бензинови двигатели също са много хубави, но не са практични заради огромния разход /не всеки иска АГУ в колата си/.
                        Тедо, виждал ли си отблизо и карал ли си Паджеро 3 и 4? 3.2 DID
                        Щото имам преки наблюдения и над П3,4 и XC90...
                        Не се сещам за някакво предимство на шведската кола пред японската, освен че гори с около 1 литър надолу градско. И на магистралата и на пътя и в града е несравнимо по-добра. За извън пътя, няма какво да говорим...
                        Колкото до Субару. Макар, че съм фен на марката, мога да кажа че са лееееко попрехвалени. А Трибеката отвращава, откъдето и да я погледнеш (гледам я по-често, отколкото ми се иска)...
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Малко тъп въпрос към знаещите и малко встрани от темата: при дизеловите МП 3 в някакъв момент оправят ли проблема с ГНП или си е така до появата на 4? Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Тедо, виждал ли си отблизо и карал ли си Паджеро 3 и 4? 3.2 DID
                            ...
                            Някъде да съм споменал, че човека трябва да си купи ХС70, а не паджеро? Просто обръщам внимание на това, че няма смисъл да се купува джип, който няма да се кара по черни пътища, а градско и магистрала...
                            А за колко гори Паджеро 3.2 DID имам наблюдения и при магистрална скорост (140-150кмч) разликата с ХС-то не е един литър... Но това е друга тема...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              Някъде да съм споменал, че човека трябва да си купи ХС70, а не паджеро? Просто обръщам внимание на това, че няма смисъл да се купува джип, който няма да се кара по черни пътища, а градско и магистрала...
                              А за колко гори Паджеро 3.2 DID имам наблюдения и при магистрална скорост (140-150кмч) разликата с ХС-то не е един литър... Но това е друга тема...
                              ВИНАГИ има смисъл да се кара ДЖИП!!! Не съм фен на Паджеро, но 3 и 4 са си направо като леки автомобили. Динамични...дори са с независимо окачване отзад. Като човек имащ и джип и Субару ще кажа само....подарих Субаруто на жената!....Дори с ТЛК80, което си е чиста проба камион е егати кефа да се кара в града.....колкото и да е голяма ВИНАГИ си намира къде да паркира, където другите не могат и да си мечтаят....И така в полза "джип на хасфалт" мога да говоря доста дълго време

П.П. ТКЛ80 4.2Д с палатка на покрива и климатик ми даде разход 11.3/100 (за сведение на посрещачите)

Коментар

Джипа си е джип,по повод твърдението, че е голям и едва ли не 2 м. широк ,не съм съгласен, мойто Паджеро не е по-голямо или по-широко от Мерцедес Е-клас или БМВ серия 5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X