Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гейка или Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Гейка или Самурай

Първоначално публикуван от Сергей Янков Преглед на мнение
    Е що ручахме жабетета, ся?

Това също е резултат, при това добър. Не-набутването с няколко хилки за куп безполезно желязо е полезно, както за джоба, така и нервите.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
      която си беше малко безсмислена още от самото начало ...
      Ми, много си беше смислена - все пак е интересно дали да се вземе нещо дето слагаш едни гуми и си ти (в случая гето) или купуваш две регистрационни табели и сменяш каквото успееш между тях (самурасляка), като постигаш приблизително еднакъв резултат.

Хора разни, вкусове също.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Ми, много си беше смислена - все пак е интересно дали да се вземе нещо дето слагаш едни гуми и си ти (в случая гето) или купуваш две регистрационни табели и сменяш каквото успееш между тях (самурасляка), като постигаш приблизително еднакъв резултат.

Хора разни, вкусове също.
        Така е , ама това доколкото разбрах това ти си му го обяснил още в самото начало ...
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
          Така е , ама това доколкото разбрах това ти си му го обяснил още в самото начало ...
          Ми не е баш така. Аз съвсем тихо и кротко си се оглеждах за Самурай, без да бързам за никъде, ама Петьо ме усети и взе да ме навива за Г. Даже ходихме да гледаме един кенеф, но собственикът толкова го мързеше да направи каквото и да било, че решихме, че не ще да го продава.
          Та реших да питам тук, да чуя още няколко мнения. Надявах се по този начин да получа просветление.
          Колкото и да е странно, а може би е съвсем логично, получих просветление в съвсем друга посока. И то е, че за момента не трябва да взимам нищо ново. Ще си карам Фронтерата, докато не започнат да ме хапят други кучета.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
            Ми не е баш така. Аз съвсем тихо и кротко си се оглеждах за Самурай, без да бързам за никъде, ама Петьо ме усети и взе да ме навива за Г. Даже ходихме да гледаме един кенеф, но собственикът толкова го мързеше да направи каквото и да било, че решихме, че не ще да го продава.
            Я - да не си одил при Търтьо да го купуваш, оти се едно за него си писАл
            Та реших да питам тук, да чуя още няколко мнения. Надявах се по този начин да получа просветление.
            Колкото и да е странно, а може би е съвсем логично, получих просветление в съвсем друга посока. И то е, че за момента не трябва да взимам нищо ново. Ще си карам Фронтерата, докато не започнат да ме хапят други кучета.
            Правилно! Аз отначалото тва ти обяснявах
            Като назрее момента - няма да питаш какво, а ще си земеш за квото е назрял
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Я - да не си одил при Търтьо да го купуваш, оти се едно за него си писАл
              Бе даже Търтьо се възмути
              Правилно! Аз отначалото тва ти обяснявах
              Като назрее момента - няма да питаш какво, а ще си земеш за квото е назрял
              Ми е на, послушах те, макар че в началото не давах вид.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Бе даже Търтьо се възмути
                Търтьо, стягай се, губиш форма явно!
                Но важното е, че имаш нов кумир, който да гониш!
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X