Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гейка или Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гейка или Самурай

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
    Гледах обявата. Този Самурай много се доближава до това, което искам. Не съм се свързал с колегата speed750, защото мисля, че този Самурай няма прехвърляне. Иначе няма проблем да питам за цената, но съм убеден, че няма да ми хареса

П.П. Аз съм линукс фен - удоволствието да си направиш всичко сам.
    Той сам се "прехвърля" ... от един баир на друг !
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Изправен съм пред дилемата:
      След като изчетох цялата тема неволно си спомних поговорката защо българина не е.. на площада...
      В много от мненията се казва как нищо няма да стане и се дават съвети колегата да приключва преди да е започнал.
      Отностно дилемата аз съм за Гега, просто Самурая за мен е антикола ( без да се обиждат колегите със самурай)
      Погледнал ли си това:
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=167768
      Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
      0879076007 Жельо

Коментар

П.П. Аз съм линукс фен - удоволствието да си направиш всичко сам.
        И какъв Линукс ползваш?
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от jpetrov Преглед на мнение
          Самурая за мен е антикола ( без да се обиждат колегите със самурай)
          Погледнал ли си това:
          Да тука си много прав ,самурая наистина си е анти кола ,следователно си е мега джип
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Аз си мисля че твоята кола е Самурай. Една супер играчка която може да се направи с много и с малко пари, зависи кой вариянт ще избереш. Аз го направих така: Два моста от УАЗ,две самоблокиращи касети /БТР/дискови спирачки от Сузуки на двата моста,кардани УАЗ двигател и ск. кутия Омега-двойка-115 +хидравликата,раздатка Самурай 1000. Ресьорите ги махнах на тяхно място пружини,малко е раздължено междуосието 200мм.Гумите Силвърстон 33-10.5-16 отне ми един месец. Това е евтиният вариянт, скъпият е мостове Тойота,Патрол,Унимог.От там нататък Койловъри или шокове,двиг-V6 или V8 и си готов, с/у чувалче с пари. Това е малка, лека и много проходима джипка.Чупиш,правиш и се забавляваш.
            Успех в избора.
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
              Имам питане относно заглавието на темата-Спонтанно ли ти дойде,или ...... ?
              Не е спонтанно. Аз дърпам към Самурай, а Търтьо бе бута към Г
              Иначе на Г-тата им викам Гейки, без лоши чувства.

Извинявам се, ако с това съм засегнал някого.

Първоначално публикуван от jpetrov Преглед на мнение
              След като изчетох цялата тема неволно си спомних поговорката защо българина не е.. на площада...
              В много от мненията се казва как нищо няма да стане и се дават съвети колегата да приключва преди да е започнал.
              Отностно дилемата аз съм за Гега, просто Самурая за мен е антикола ( без да се обиждат колегите със самурай)
              Погледнал ли си това:
              Гледах. Цената е супер. Ма колата не е в движение. И е непрехвърляема, а това е важно за мен.

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              И какъв Линукс ползваш?
              Вече никакъв, поради това че бях женен.
              До последно ползвах Slackware, който си го конфигурирах сам. След това беше Дебиан, ама беше зле. След това започнаха простотиите с Убунту и "Не пипай, защото аз работя на този компютър!" и аз вдигнах ръце - това вече не беше моята играчка. В момента има Сусе - само това успя да се инсталира що годе успешно, за да може бившата ми жена да си свали данните. Сега седи на тавана и чака по-добри времена. А аз цъкам от служебния лаптоп (мразя лаптопи), който е с Вин7.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                Аз си мисля че твоята кола е Самурай. Една супер играчка която може да се направи с много и с малко пари, зависи кой вариянт ще избереш. Аз го направих така: Два моста от УАЗ,две самоблокиращи касети /БТР/дискови спирачки от Сузуки на двата моста,кардани УАЗ двигател и ск. кутия Омега-двойка-115 +хидравликата,раздатка Самурай 1000. Ресьорите ги махнах на тяхно място пружини,малко е раздължено междуосието 200мм.Гумите Силвърстон 33-10.5-16 отне ми един месец. Това е евтиният вариянт, скъпият е мостове Тойота,Патрол,Унимог.От там нататък Койловъри или шокове,двиг-V6 или V8 и си готов, с/у чувалче с пари. Това е малка, лека и много проходима джипка.Чупиш,правиш и се забавляваш.
                Успех в избора.
                Ники ,подскажи колко излезе като сума твоя вариант ?
                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Вече никакъв, поради това че бях женен.
                  До последно ползвах Slackware, който си го конфигурирах сам. След това беше Дебиан, ама беше зле. След това започнаха простотиите с Убунту и "Не пипай, защото аз работя на този компютър!" и аз вдигнах ръце - това вече не беше моята играчка. В момента има Сусе - само това успя да се инсталира що годе успешно, за да може бившата ми жена да си свали данните. Сега седи на тавана и чака по-добри времена. А аз цъкам от служебния лаптоп (мразя лаптопи), който е с Вин7.
                  Ако си запознат с LSF ще разбереш какво се опитваме да ти кажем някои.
                  Иначе и Убунтуту е Линукс, дотолкова, доколкото и гоуфа може да ти свърши работа за разходки
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Тук има един хубав пух,малко на бюджета е ама е много лъскъв.http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=175211
                    SUZUKI VITARA V6
                    HONDA CBR 919RR
                    MERCEDES ML
                    MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Мен ако питаш ,бих ти казал да си вземеш по едно от двете Самурай и Гега .
                      вземаш от Самика бутката и шасито а от Гегата мостовете и раздатката Всичко останало продаваш на части и с парите си купуваш мотор със скорости от кола със задно предаване какъвто ти легне на сърцето . С тази комбинация става доказано здрава лека и мощна машина .
                      Преди време аз не послушах съветите да си сложа г класови мостове и раздатка на Самурая и скоро май пак ще ги сменям за 3 път.
                      Ако трябва да сравним труда ,много по лесно ще се сложи на гегата досатъчно як мотор за да върви понеже ще сменяш само него .
                      Ако ще правиш Самурая за големи гуми и як мотор се почва мостове , щанги , раздатка, хизравлика , мотор .
                      При двете машини ще има рязане на калници и клетка .

Коментар

Предимства на Гейката:
                        + лукс
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Не съм имал нито карал, гега или самурай. Аз бих си взел Гегата другото е многооо голям филм в който и аз съм се вкарал. Гето може да го покараш и да го продадеш пак на същата цена ако има подобрения може и нагоре и тогава да си направиш лего
                          Газ 69 2.4i
                          Густо майна, пътят свърши !!!
                          GSM: О895 7О6О59

Коментар

На скоро имах питане ....защо Г клас от осемдесетте струва колкото КИЯ от 2007-8 година. ?...човека си купи Корейската истинска жипка.....имала екстри! Гто е спартански джип....и не е за всеки тоя сандък Вярно що ти е скъпо тунитговано Г като от там където минаваш с него ще мине и саморасляка ....въпрос на вкус.... казала маймуната след като си извадила пръста от гъзъ....
                            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ами да добавим в условието и УАЗ 469:
                              2 моста, някои с блокаж на задния мост, но определено има опция за слагане на такъв.

Това, което съм чувал е, че стандартните мостове не издържат много на извращения, за които си мисля аз.
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Ами да добавим в условието и УАЗ 469:2 моста, някои с блокаж на задния мост, но определено има опция за слагане на такъв.Това, което съм чувал е, че стандартните мостове не издържат много на извращения, за които си мисля аз.
                                Е ся развали темата....
                                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X