Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гейка или Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гейка или Самурай

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    ..
    Сега да дефинираме разходките, за които искаш да е...
    ....
    Абе аз усещам, че е гледал ПУХ-чето на Гената, та затова и писах по-горе. Е може и да не съм прав, ама ме съмнява. Еле па за гуми 37-ци!
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
      Хубуу де!
      Лего -> Джип
      НеДжип -> Самоделка

Сменяме терминологията. Не е лего, а е самоделка.
      Аз на този въпрос съм си отговорил: Разходкаджийска джипка.
      И никой не ми се е хвалил. Гледам, виждам, мисля и понякога решавам, че и аз искам.
      Идваш на срещата в Стара Загора на 01 - 02.02, където се събират 50-60 всякакви джипа и по време на разходката гледаш, избираш, сравняваш, говориш.
      То затова са срещите.

Коментар

Дилемата изглежда горе-долу така:

Друго, комфорта в Ге '80 те години.... А и ценово разликите са толкова огромни, да не говорим че старо Ге само с гуми и джанти няма как да минеш, годините не прощават на никой, а и те дори се чупят чат-пат.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Нещо , подлагате диненя кора на едорсчето ама да ви кажа че немате висок гараж за неговото Г само моя става и дори и багажник даму сложи.
          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
            Аааа,не! Това е илюзия от обектива...

Което ме подсеща за една моя снимка.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image019.jpg
Прегледи:1
Размер:81.6 КБ
ID:5555869
            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
            Drag Grand Canyon Daily
            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
            LZ1JYM

Коментар

Не ме е впечатлила гейка. По-скоро ей тази машина:

Съжалявам, че не знам името на колегата.
              На една разходка ме издърпа:

Впечатли ме начина, по който мина покрай мен на стръмното, за да направи заход да ме дръпне.

Иначе Търтея ме бута към гейка. Ма за 6000-7000 има само кошници с проблем с регистрацията. А мен това не ме устройва.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Е те точно тоя Самурай няма нищо общо със Самурай . Наистина е прекрасна машина в която има много вложени труд, средства и време.
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

Аха - ееее - тва вече е друго.
                  Освен да се запознаете на следващата разходка, че да придобиеш и някаква представа за цените...

п.п. Има, Ники, има - регистрацията, която си трябва
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Да де!
                    То до сега не стана ли ясно, че такова куче ме хапе?
                    "Лего" ... "Самоделка" ...

Коментар

Просто си нямаш на идея в какъв филм се вкарваш, това не е като да удължиш амортесьор с шегел (ако ме разбираш) . За да създеш подобна машина трябват условия , техническа мисъл и ОПИТ , освен всичко всяка подобна джипка носи душата на собственика и той познава всеки един възел и болче по нея. Или по точно казано му е като дете.
                      Николай Георгиев 0+
                      тел.0887357722

Коментар

Така като чета ,колегата си търси малко изродче на анаболи ,лошото е че ще минеш лимита ........ то и офърфаното Ге минава лимита ,така че имаш време за размисъл
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                          Да. Пропуснал съм да спомена. Идеята ми е да си направя разходкаджийска джипка.
                          По принцип предпочитам варианта "лего" пред нещо готово. Наясно съм, че такъв проект ще ми отнеме поне година докато го направя.
                          Аз комфорт не търся, по принцип. Просто Фронтерата не ме кефи за разходки. Дълга база е, голям кораб. дори LSD няма. Смятам да си я запазя. Добро товарно магаре е. Но за разходки е слаба ракия.
                          Относно 35-ците: Не ми е някаква самоцел. Ако ще е гарга, да е рошава. Може и 33-ки, но може и 37-ци. За момента търся база от която да тръгна.

П.П. Специални благодарности на колегите, изказали мнение в стил: Няма смисъл да започваш каквото и да било, защото нищо няма да стане.
                          Никога не съм се опитвал да откажа някой , напротив , но финансовата част е много важна в един проект.... а споменатата от теб няма да стигна за изграждането на добра машина .
                          Ако съм те обидил с нещо , извинявай
                          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

За този бюджет можеш да си вземеш подготвен самураи.Колегата speed750 маи продава и неговия но за цената не знам.
                            SUZUKI VITARA V6
                            HONDA CBR 919RR
                            MERCEDES ML
                            MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Гледах обявата. Този Самурай много се доближава до това, което искам. Не съм се свързал с колегата speed750, защото мисля, че този Самурай няма прехвърляне. Иначе няма проблем да питам за цената, но съм убеден, че няма да ми хареса

П.П. Аз съм линукс фен - удоволствието да си направиш всичко сам.

Коментар

Имам питане относно заглавието на темата-Спонтанно ли ти дойде,или ...... ?
                                088пет722пет99
                                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X