Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mоля помогнете с избора ми на СУВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mоля помогнете с избора ми на СУВ!

Така или иначе засега се очертава Субару форестер като мой фаворит...ако не успея финансово за новия, ще се задоволя с 2011 модел, макар , че новия много ме грабна при теста.
    Другата седмица ще тествам Хонда и Нисан.
    Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Първоначално публикуван от milenzh Преглед на мнение
      Така или иначе засега се очертава Субару форестер като мой фаворит...ако не успея финансово за новия, ще се задоволя с 2011 модел, макар , че новия много ме грабна при теста.
      Другата седмица ще тествам Хонда и Нисан.
      Жалко , че не е снежна зимата, защото именно при такива обстоятелства най-вече би оценил Субару-то, иии...бензиново нали ?
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Напротив,тука капарираш и чакаш до другата година.Таман за другия сняг ще ис го вземеш!
        Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
        Disco 1 бекъп
        Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Категорично бензиново фори !

Коментар

Ако е новото Фори,бензин автомат...уникално.
            Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Ако е новото Фори,бензин автомат...уникално.
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Здравейте коллеги.
                Днес покарах Нисан Х-трайл-вози добре,меко,има 4 камери...и май това е всичко,което мога да изтъкна...шумен двигател/има само дизел 150 к.с./,втория ред седялки ужасно тесни..едвам се събрах на полушпагат и допряно ухо на рамото/много нисък таван/.Нисан Кашкай-първи ред опряна глава в тавана и рамо в врата.И двата иамаха прекалено пласмасово усещане...отпадат като вариянт.
                Покарах Хонда СРВ новичкото...очарован съм,доста по широко,страхотно се държи на пътя,помислили са за всичко...само може би задното стъкло е с по малка видимост,но това не е такъв проблем.Така след тестванетоо на новите модели от марките по моя лична класация са така:
                1.Субару Форестър
                2.Хонда СРВ
                3.Toyota RAV 4
                4.Mitsubishi Outlander
                5.Mazda cx 5
                ....Hiundai Santa fe/за съжаление не можах да тествам ,една единствена има тестова в София,малко ми е далеко затова не знам под кой номеер да я сложа.
                Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Crv-то има ли данъчен кредит?

Коментар

Пробвай ЦРВ-то на лед и може би ще промениш класацията. Влиза в завой с хлъзгава настилка като кола с предно предаване и когато поднесе хуууубаво се включва задния мост и те избутва в неизвестно направление.

Коментар

Това горното което си написал колега,/не знам кой модел имаш в предвид, какво си тествал, карал или имаш/ но няма нищо вярно с реалноста.
                      Три години през зимата, на сняг и лед постоянно тествам Хондата и трябва да ти кажа ,че VSA системата и се справя перфектно.
                      Даже жената, много пъти умишлено гледа да го занесе-подхлъзне /естествено там където е безопасно за движението/ и всеки път се кефи, че системата я изважда от ситуацията и я вкарва в правия път.
                      Даже в по-новата генерация от моята,/ към която се е насочил колегата/системата за сигурност е доста подобрена.
                      Естествено при добро желание, много голяма и несъобразена скорост, неподходящи гуми и други фактори, може да се обърне каручката - но това важи за абсолютно всички автомобили, независимо от системата за сигурност, 4х4-то и така нататък.
                      Всеки разбира нещата по свой начин .
                      / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от gkesov Преглед на мнение
                        Пробвай ЦРВ-то на лед и може би ще промениш класацията. Влиза в завой с хлъзгава настилка като кола с предно предаване и когато поднесе хуууубаво се включва задния мост и те избутва в неизвестно направление.
                        Само, че тук се говори за ново CR-V, на което системата му 4х4 е електронна и ''сработва'' доста по-бързо от тази на първа и втора генерация за която си мислиш ти.Тази на новото не се различава много от тази на форестър първа генеряция с автомотична скоростна кутия, където имаме разпределение 90:10 (предни:задни) и при пребуксуване компютъра да прехвърля повече въртящ момент назад.
                        HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                        Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
                          Това горното което си написал колега,/не знам кой модел имаш в предвид, какво си тествал, карал или имаш/ но няма нищо вярно с реалноста.
                          Три години през зимата, на сняг и лед постоянно тествам Хондата и трябва да ти кажа ,че VSA системата и се справя перфектно.
                          Даже жената, много пъти умишлено гледа да го занесе-подхлъзне /естествено там където е безопасно за движението/ и всеки път се кефи, че системата я изважда от ситуацията и я вкарва в правия път.
                          Даже в по-новата генерация от моята,/ към която се е насочил колегата/системата за сигурност е доста подобрена.
                          Естествено при добро желание, много голяма и несъобразена скорост, неподходящи гуми и други фактори, може да се обърне каручката - но това важи за абсолютно всички автомобили, независимо от системата за сигурност, 4х4-то и така нататък.
                          Всеки разбира нещата по свой начин .
                          В подкрепа на мнението на колегата и малко инфо как работи новата система

HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                          Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Тествах втората генерация, усещаше се закъснението при прехвърляне на мощност към задния мост. При висока скорост и лед не е без значение. Не говоря за безрасъдно шофиране а за навлизане в сенчест и заледен участък на иначе сух и опесъчен път. При субару такива изненади се преодоляват доста по-сигурно.
                            Дано при новите модели да са изчистили проблема

Коментар

Здравейте коллеги.
                              Днес покарах Нисан Х-трайл-вози добре,меко,има 4 камери...и май това е всичко,което мога да изтъкна...шумен двигател/има само дизел 150 к.с./,втория ред седялки ужасно тесни..едвам се събрах на полушпагат и допряно ухо на рамото/много нисък таван/.Нисан Кашкай-първи ред опряна глава в тавана и рамо в врата.И двата иамаха прекалено пласмасово усещане...отпадат като вариянт.
                              Мисля, че бях споменал някъде по нагоре - загледай новите модели за 2014 година. Все още ги няма при дилърите, но поне в интернет можеш да ги погледнеш, да прочетеш и тогава да решиш дали отпадат като вариЯнт. Нямат нищо общо с това което си написал за старите модели.
                              За CRV-то специално. Обърни внимание на клирънса /пътния просвет/ дали те устройва при по-дълбок сняг. Погледни и втория ред седалки. На мен ми идва малко нисък за сядане и дълъг път. Най-добре повози се там 20-30 минути по не особено гладък път.

Коментар

Първоначално публикуван от tihony Преглед на мнение
                                В подкрепа на мнението на колегата и малко инфо как работи новата система

http://www.youtube.com/watch?v=wLkvqsQEV2Q
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X