Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mоля помогнете с избора ми на СУВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mоля помогнете с избора ми на СУВ!

Тойота или Хонда това според мен.Качи се пробвай и тогава взимай.Щом искаш СУВ значи си намислил къде и кога ще се кара-не пренебрегвай и това.УСПЕХ

Коментар

Ще ги пробвам .....но и разхода е важен...
      Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Покарай и бензинов Форестър след 2008-ма..,ще ти допадне!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от milenzh Преглед на мнение
          Колеги, а кой от изброените СУВ е най-просторен? Сякаш Аутландера най ми допада...модел след 2010 автомат ..корав ли е? А Митсубиши AXS как са? По красиви са...А не е ли японеца по корав от Хюндай?
          Колега, сравняваш несравними неща - Митсубиши ASX е мъник в сравнение с Аутландера и Санта Фе-то...
          Аутлендерът второ поколение е с 2.2HDI на PSA... Не казвам, френския дизел е лош, но все пак колата не е баш "японец"...
          При Хюндая всички си е корейско.
          Да ме извиняват от тойота, но РАВ4 в периода 2008-2010 в сравнение със Санта Фе от същия период отстъпва по всички показатели. Арматурното табло е меко казано странно... Но, както се казва, всеки с вкуса си...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Здравей колега,

Бюджетът който си заделил според мен е доста добър и би трябвало да имаш не лош избор.

Аз закупих моята Хонда ЦРВ нова с прилични ектри за 23К евро от Бултрако(макар и на разпродажба).

За нея мога да кажа че е доста просторен семейно ориентиран(не офроуд) вдигнат автомобил. Моята е 2.0 бензин 150 кс. Разходът е 12 градско, 8 извънградско. Данъка е около 450 лв.(за София). Аз съм много доволен за момента и мога само да препоръчам автомобила.

Преди него карах повече от година Мицубиши АСХ. Много красив автомобил, но не е особено просторен(това беше и една от причините да го сменя).

Имам колеги с Аутлендъри(2012 бензин 2.4 л) и са доволни също. Моето мнение е, че вози една идея по-твърдо. За разход е горе-долу колкото Хондата.

Успех
            Последно редактирано от vesss; 02-01-14, 11:35. Причина: публикуване по погрешка

Коментар

Има много добри решения,но при нас всичко е въпрос на "разумен" компромис. "Бъркаш" в торбата и каквото "излезе"...http://www.youtube.com/watch?feature...&v=EKY6qr3P4bQ

Коментар

тази е добра, но май не е в "ценовия диапазон"
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

За много години колеги!!Благодаря за отговорите.Скоро тръгвам да ги потествам малко и който допадне го вземам.Днес погледнах едно Рав 4...видя ми се тесничко...
                  Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Ако ще се кара зимата по неразчистени терени-Субару Форестер или каквото и да е с фул-таим 4х4. За предпочитане с редуктор, особено за планината. Обемът не е много решаващ ако имаш автобокс за особени случаи....

Коментар

Първоначално публикуван от milenzh Преглед на мнение
                      За много години колеги!!Благодаря за отговорите.Скоро тръгвам да ги потествам малко и който допадне го вземам.Днес погледнах едно Рав 4...видя ми се тесничко...
                      и с малък багажник...
                      Моите 5 ст, като минал през това.
                      Исках практичен автомобил с удобен багажник, а не голям като кубици и къс дето се налага да товаря на два етажа. Равчето и Витарата влязаха в тази категория. И да не е много висок че да не клати. За да не клати висок СУВ окачването му е твърдо. Аутлендъра и 4007 са един и същ автомобил, мисля и Ситроена, но не съм го гледал него. На доста от частите на 4007 си пише направено в Япония. Гледах бензин, че не съм фен на дизела. Шумен двигател при ускорения в сравнение със Субару и по тромав. Каква му е системата 4х4 не се задълбочих да разбера, но често превърташе предни гуми на асфалт. Може пък в сняг да е по добре. Возих се и отзад. Има достатъчно място за коленете на задното диванче. Изненадващо твърда возия. В лоши места се надигах на ръце. Форестъра е доста по-добре. Избора се сведе до Санта фе и Форестър. Избрах Субарото заради по добрата система 4х4 и по добрата устойчивост, макар че за Санта Фе се говори че караш джип, а поддържаш лека кола.
                      Ако изберете Аутлендъра, Пежото е с по ефтина подръжка само защото е европейски автомобил въпреки че повечето части са еднакви.
                      Успех с намирането на запазен автомобил.
                      ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
                      Е250 1998-продаден
                      Субару Пустош

Коментар

Когато избирах СУВ направих следния експеримент-отидох до Дупница, Българския Детройт , тествах Рав 4, Субару Форестер, Гранд Витара, Хонда-ХРВ и ЦРВ, едно Мусо и Мицубиши Аутлендер. Тестът се състоеше в изкачване до х. Пионерска, през зимата и по доста заледен път. Хондите се представиха най-зле, в крайна сметка си взех Субару-то и така в семейството се завъдиха две

Коментар

Първоначално публикуван от gkesov Преглед на мнение
                          Когато избирах СУВ направих следния експеримент-отидох до Дупница, Българския Детройт , тествах Рав 4, Субару Форестер, Гранд Витара, Хонда-ХРВ и ЦРВ, едно Мусо и Мицубиши Аутлендер. Тестът се състоеше в изкачване до х. Пионерска, през зимата и по доста заледен път. Хондите се представиха най-зле, в крайна сметка си взех Субару-то и така в семейството се завъдиха две
                          Добър избор си направил , ама като гледам колко возила си пробвал, бая си "вътрил" джамбазите за гориво...не рекоха ли да си го платиш..?
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Колеги да питам,верно ли двигателя на Аутландер е производство на Пежо?Ако е така кофти ли е?
                            Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Интересно как си намерил коли с читави гуми, та да се качиш до хижата... Обикновено са на "зимни" гуми с 3мм профил...

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                                Добър избор си направил , ама като гледам колко возила си пробвал, бая си "вътрил" джамбазите за гориво...не рекоха ли да си го платиш..?
                                Е, джамбазите в случая бяха наши хора, а бензина си го наливах...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X