Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mоля помогнете с избора ми на СУВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mоля помогнете с избора ми на СУВ!

Извинявам се за спама, ама за Субару само хубаво, или нищо.
    Голяма са сила - особено на клипове.

п.п. Майтапа на страна - много ги харесвам.

п.п.п. И собствениците на Субару, да не го приемат лично /не желая да се заяждам с никой, или да си го мерим, а още повече да избегнем вечния спор - кое магаре е по-мъжко/!
    Превеждам си предното мнение #55 / за тези които не са го разбрали/: най-важно е веществото в главата на задкормилното устройство, всички други системи са + и могат да помогнат, стига да не им се доверяваш на 100% и да очакваш чудеса от тях!
    / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      На "кантарния" тест според мен няма кой знае каква разлика, но съм съгласен, че на пясъка Субаруто превъзхожда благодарение на интелигентната си система "X-Mode" ...

HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Първоначално публикуван от gkesov Преглед на мнение
        Тествах втората генерация, усещаше се закъснението при прехвърляне на мощност към задния мост.
        Не те апострофирам, може и така да си го усетил.
        Обаче само за информация, при 2-ра генерация не всички имат стабилизиращата система VSA.
        Въпросната започват да я слагат масово в края на 2005г.
        Надявам се, правиш разлика между прехвърляне на мощност към задния мост и стабилизираща система?
        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от milenzh Преглед на мнение
          Здравейте коллеги.
          Днес покарах Нисан Х-трайл-вози добре,меко,има 4 камери...и май това е всичко,което мога да изтъкна...шумен двигател/има само дизел 150 к.с./,втория ред седялки ужасно тесни..едвам се събрах на полушпагат и допряно ухо на рамото/много нисък таван/.Нисан Кашкай-първи ред опряна глава в тавана и рамо в врата.И двата иамаха прекалено пласмасово усещане...отпадат като вариянт.
          Покарах Хонда СРВ новичкото...очарован съм,доста по широко,страхотно се държи на пътя,помислили са за всичко...само може би задното стъкло е с по малка видимост,но това не е такъв проблем.Така след тестванетоо на новите модели от марките по моя лична класация са така:
          1.Субару Форестър
          2.Хонда СРВ
          3.Toyota RAV 4
          4.Mitsubishi Outlander
          5.Mazda cx 5
          ....Hiundai Santa fe/за съжаление не можах да тествам ,една единствена има тестова в София,малко ми е далеко затова не знам под кой номеер да я сложа.
          Така, а сега премисляш няколко дена всички плюсове и минуси на изброените модели, задраскваш позиция номер 1 и класацията придобива завършен вариант. Или поне аз направих точно така. Санта фе-то и да го тестваш и да не го тестваш все там си му е мястото ...
          Иначе дори се учудвам, че изобщо сравняваш на суби-то с останалите модели, малко като бяла врана ми изглежда сред останалите паркетници. На него просто концепцията му е по-различна. И на мен ми харесва много, но тука повече говорим за страст отколкото към рационален избор към който очевидно си се насочил.
          Между другото, моята Хонда е от новите, само с предно предаване и досега не съм закъсвал в дълбокия сняг на Страшната зима в БГ. Не казвам че не може да ми се случи, но и Тундра да карам пак може да закъсам - даже има такова клипче на колега от Пловдив как буксува на лед.
          А по отношение на данъчния кредит - да, може да се ползва.

Коментар

Понеже виждам, че има фенове на тестовете с ролки, ето още един. Бая народ се изреди да се тества.

http://www.youtube.com/watch?v=tpp5tW71qYI

Коментар

Дам...Субару остава фаворит.... http://www.youtube.com/watch?v=Uwr5_Sd47Us
              Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Ако искаш дизел -автоматик Форестър ,ще трябва да изчакаш . Ще излезе с CVT ,както е Diesel Outback . Иначе ,ако не си тоооолкова голям любител на екстрите(напр да ти чеше мъд....те) ,то няма да съжаляваш. Проблема е ,че вече не пада сняг ,зимата ,за да разбереш какво притежаваш! И да не забравяме ,че дизеловия боксер НЯМА ВИБРАЦИИ и следователно ,работи като Бензинка. Вече 60000км му се кефа и го сменям само за Ново Субару Дизел!

Коментар

Първоначално публикуван от milenzh Преглед на мнение
                  Дам...Субару остава фаворит.... http://www.youtube.com/watch?v=Uwr5_Sd47Us
                  Интересното е, че в друга реклама на Субару, Хондата вече минава теста с предните гуми на ролките.
                  На мен лично тези "независими" тестове поръчани от една марка автомобили са ми малко съмнителни.

http://www.youtube.com/watch?feature...pNEJ0X33Q#t=22

Коментар

Предвид традиционното производство от Subaro на бензинови двигатели досега, ми е интересно как са се справили с предизвикателството на дизела? Тяхна ли е разработката или са взели от някой друг?
                    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Аз лично тези тестчета на ролки не ги приемам. Системите са правени за реални условия а не за качване на рампи. Преди години изкараха клипчета как х-драйв било по добре от куатро точно на някакви рампи. Пълни глупости

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                        Предвид традиционното производство от Subaro на бензинови двигатели досега, ми е интересно как са се справили с предизвикателството на дизела? Тяхна ли е разработката или са взели от някой друг?
                        В сътрудничество с Тойота е разработката на боксер-дизела. Имаше обаче проблеми с първите партиди мотори при Форестъра..по-специално колянов вал, който се късаше на две, но в последствие се оправи проблема. За този дефект смениха сума ти мотори гаранционно..
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Колеги някой има ли мнение относно Land Rover Freelander 2 TD4 HSE 2007
                          Попадна ми оферта,внос от Германия,на снимките изглежда перфектно.
                          Автоматик дизел 152 к.с.
                          Как е двигателя и разхода?
                          Много ще съм благодарен на компетентно мнение.
                          Благодаря
                          Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Двигателя ти е най-малкия проблем.Има други скъпи болежки.
                            Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Тоя двигател за 152 коня трябва да е доста чипосан, та по-добре по-далече от него.

П.П. Моля за извинение, ставало въпрос за новия дизел
                              Последно редактирано от коко келеша; 21-11-14, 17:46.
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

колата е в германия.в автокъща,дават една година гаранция,която естествено нямя как да ползвам,но щом
                                я дават значи са сигурни,има пълна сервинзна история...
                                Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X