Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mоля помогнете с избора ми на СУВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mоля помогнете с избора ми на СУВ!

Да кажа за витарата -имам я пета/шеста година ,ако не ти трябват бавни и ще си повече на асфалта не я вземаи.Ако ще дърпаш трейлер и ще се катериш из баирите/с мярка/вземаи дизела бензина е гола вода
    Grand Vitra ddis 2008
    SEAT Althea XL tsi 2010
    Mitsubishi Canter

Коментар

Здравейте колеги да пораздвижа темата
      Вчера тествах новия Аутландер,доволен съм,добре вози,страхотно набира,третия ред седялки
      са по комфортни от предния модел Аутландер/макар че са по скоро за деца/.Произведени са в Япония/вече
      няма нови с френския двигател/.
      Днес потествах новото Субару Форестър на асфалт и на дълбок пясък.Справи се също така страхотно.
      Като че ли във Форестър седялките са по меки и комфортни,а и вози с една идея по меко.
      Също така интериора/и на двата тествани автомобила не бяха с кожен салон,а модификации с плат/велур/ на Форестър
      беше или поне се усещаше по добре,по качествени материали.
      Цените и на двата са на кантар.

Засега като че ли имам повече симпатии към Форестър,макар че Аутландер е също толкова добър,
      но интериора на Форестър като че ли по ми допада,а пространството е кажи речи еднакво вътре.
      Утре отивам да тествам Волво ХС 90.
      Ще напиша впечатленията си след това.
      Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Първоначално публикуван от milenzh Преглед на мнение
        Вчера тествах новия Аутландер....Произведени са в Япония/вече
        няма нови с френския двигател/.
        Това сигура ли е? Достоверно ли е инфото, че са наистина япсове и моторите вече не са френски? Ако е така, може пак да си върна симпатиите към марката. Между другото караното от тебе бензин или дизел беше? Какви са ти общите впечатления?
        И всъщност кой Аутлендари не са японски и с френски двигатели (години/двигател)?
        Ако и Нисаните се разведат с франсетата още по-убаво. Абе въобще япсовете да си произвеждат в Япония с японско качество, а не да се занимават с европейците. Досега практиката показва че от тези мелези никъде не излиза нищо читаво. Поне една държава да остане дето да прави читави коли...
        Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Никъде не видях VW Tiguan?Мисля това е SUV!!!!

Коментар

Здравейте колеги да пораздвижа темата
            Вчера тествах новия Аутландер,...
            Днес потествах новото Субару Форестър
            Утре отивам да тествам Волво ХС 90...
            Гледам че сте се ориентирали към нови машини.
            В такъв случай, ако не бързате бих препоръчал да изчакате появата на новите модели Qashqai и X-trail. Първия ще се появи на нашия пазар някъде през март а по-големия към лятото.
            Тъй като на мен също ми предстои покупка на SUV, от дълго време проучвам пазара и ревютата на новите модели. Бях се ориентирал към стария X-Trail или към Forester, но това което прочетох за моделите на Нисан за 2014 ме накара да изчакам.
            Пробвайте в гоогле 2014 Qashqai и 2014 Rogue (X-Trail на американския пазар само че с друго име вече се продава).

Коментар

Предишния аутлендър до 2008ма се прави в Япония. След това в холандия. 2012 та продадоха завода в Холандия и вече най новия пак се прави в Япония. Мотора е изцяло японски нищо че пак е 2.2 то е почти 2.3 2268. Аз карам предишния аутлендър 2007 джапан мейд с ваг мотора 2.0 дид 140 кс. Като цяло съм доволен, на 30к км го ремапнах в дигиталтунинг. Сега е на 130к км няма проблеми. Единствения минус е че е шумен мотора. Което при новия го няма. До колкото знам е доста по тих.

Коментар

Лично мнение не като собственик,а като човек който доста Време се е возил и карал Оутлендър защото мой приятел имаше такъв :
                Това и най смешната и ефтинджарско направена кола, мотора Ручи КАто Фуражомелка и се чувСтва Все едно прозорците на колата за 2 см. свалени, Друса като КАсетка, Супер ефтини дранчащи пластмаси които лесно се драскат и боята пада по детаилите които са боядисани все едно аз съм ги правил с Шпрей пед нас на Улицата......... Това не е кола за мен ( Говоря за модел 2.0 Дизел 140 к.с. 2008-ма година ) Той го продаде миналата година за 18200 Лева колата е Купувана от БГ чисто нова от магазин и Беше на 160 000 км. За 14-15 000 лева не ,че много ми харесва ама е 100 пъти по-добе да си взема едно Х3 и ще е с КОжа и Автоматик и е по добро като Интериор и изработка ......... ( пак завършвам с " ЛИЧНО МЕНИЕ " )

Коментар

Здравейте колеги!
                  СУВ които тесвах днес е новия РАВ 4.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-Toyota-RAV4-12[2].jpg
Прегледи:1
Размер:98.4 КБ
ID:5552013Доста по просторен е от предния РАВ 4.
                  Страхотно изглежда отвън и вътре,качествено изпълнение.Тествах автоматик бензин 151 к.с.Много добре вози,меко и стабилно.
                  Доволен съм като цяло.Сравнявайки с Аутландер и Форестър ,на Рав 4 сякаш мотора е малко по шумен,набира нормално и да има разлика с другите
                  е незабелижима,хубавото е че не усещаш превключването на предавките.Седялките са удобни.Като цена Аутландер и Форестър са долу горе еднакви,Рав 4
                  е по скъп/говоря за последна степен на оборудване,автоматик/.
                  Като интериор съм най ми влезе под кожата Форестър,после е Рав 4 и Аутландер накрая.
                  Вчера се запознах и с Мазда СХ 5 /не я тествах/,добро и качествено изпълнение,нямам забележки.
                  Пространство в купето ги нареждам така;Форестър и Рав 4,после Мазда СХ 5 и Аутландер,но това е почти незабележима
                  разлика.
                  Аутландера който тествах беше автоматик бензин 150 к.с.
                  Разход и на трите тествани са еднакви.Знаете ,че специално автоматика дава значителна разлика
                  от това което пишат.Предполагам Мазда и Рав 4 би трябвало да са по икономични.
                  Разочатован съм от Сузуки.Изненадоха ме ,Че не внасят в БГ Гранд Витара понеже не отговаряли
                  по някакви Евро стандарти за Вредни емисии.Някой знае ли дали ги има въобще новите Гранд Витара някъде
                  в Шоурум?
                  Волво ХС 90 нямаха налично да потествам.
                  Санта Фе новото се оказа че имат една единствена мостра в София,а ако случайно
                  си купиш чакаш една година.Ужас някакъв,а много исках точно новото да пробвам.
                  Следват Нисан и Хонда да проверя.
                  Да уточня ,че става въпрос за последните модели на марките ,които тествам.
                  Засега фаворит ми е Форестер,Рав 4 и Мазда СХ 5 заедно,Аутландер накрая.
                  Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

Здравейте колеги!
                    СУВ които тесвах днес е новия РАВ 4.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-Toyota-RAV4-12[2].jpg
Прегледи:1
Размер:98.4 КБ
ID:5552013Доста по просторен е от предния РАВ 4.
                    Страхотно изглежда отвън и вътре,качествено изпълнение.Тествах автоматик бензин 151 к.с.Много добре вози,меко и стабилно.
                    Доволен съм като цяло.Сравнявайки с Аутландер и Форестър ,на Рав 4 сякаш мотора е малко по шумен,набира нормално и да има разлика с другите
                    е незабелижима,хубавото е че не усещаш превключването на предавките.Седялките са удобни.Като цена Аутландер и Форестър са долу горе еднакви,Рав 4
                    е по скъп/говоря за последна степен на оборудване,автоматик/.
                    Като интериор съм най ми влезе под кожата Форестър,после е Рав 4 и Аутландер накрая.
                    Вчера се запознах и с Мазда СХ 5 /не я тествах/,добро и качествено изпълнение,нямам забележки.
                    Пространство в купето ги нареждам така;Форестър и Рав 4,после Мазда СХ 5 и Аутландер,но това е почти незабележима
                    разлика.
                    Аутландера който тествах беше автоматик бензин 150 к.с.
                    Разход и на трите тествани са еднакви.Знаете ,че специално автоматика дава значителна разлика
                    от това което пишат.Предполагам Мазда и Рав 4 би трябвало да са по икономични.
                    Разочатован съм от Сузуки.Изненадоха ме ,Че не внасят в БГ Гранд Витара понеже не отговаряли
                    по някакви Евро стандарти за Вредни емисии.Някой знае ли дали ги има въобще новите Гранд Витара някъде
                    в Шоурум?
                    Волво ХС 90 нямаха налично да потествам.
                    си купиш чакаш една година.Ужас някакъв,а много исках точно новото да пробвам.
                    Следват Нисан и Хонда да проверя.
                    Да уточня ,че става въпрос за последните модели на марките ,които тествам.
                    Засега фаворит ми е Форестер,Рав 4 и Мазда СХ 5 заедно,Аутландер накрая.
                    Хонда CR-V 2.4 IVTEC

Коментар

си купиш чакаш една година.
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

в Европа - има достатъчно налични..., не чакаш, гаранцията също би трябвало да я признават...
                        Тук се чака, единствено за тая новата женска мода - Мокка...
                        Новото Соренто е идентично със Санта Фе.
                        Откакто излезе CX-5-та тръгнаха да изместват и Кашкая и Тигуана в Германия... за това от Нисан и VW най-после се усетиха...
                        на 4-то място, от това което виждам тук е... е X3-та, ама вече и те са наравно с...:
                        Дачия Дъстър-а... (кво ли не прави ниската цена, с гаранция, караш си 3 години на лизинг, за 100-150 евра - връщаш...
                        После друга... Някой друг да се разправя с дюзи ли, със скоростни кутии ли...
                        Последно редактирано от ivied; 09-01-14, 22:10. Причина: Мокка

Коментар

здравеите колеги мисля да си взема рав4 2002..2004година насочил съм се към дизел,някои да ми даде съвет когато се купува какво да гледам...мисля си че е добър избор...

Коментар

ето и по-точни цифри за ориентация при новите регистрации на SUV в Германия
                            (не че масовия вкус е критерии, де)
                            периода януари до декември-2013
                            1. VW Tiguan - 54670 бр.
                            2. Nisan Qashkqai - 24418
                            3. Audi Q3 - 23842
                            4. BMW X1 - 21858
                            5. Skoda Yeti - 20509
                            6. Audi Q5 - 19632
                            7. BMW X3 - 19486
                            8. Opel Mokka - 17637
                            9. Hyndai ix35 - 16961
                            10. Ford Kuga - 16930

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                              (не че масовия вкус е критерии, де)
                              периода януари до декември-2013
                              1. VW Tiguan - 54670 бр.
                              Е разбира се, че не е ! Дойчовците как няма да си пазаруват тоя Тиган, след като си е техен...
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Здравейте.Бих искал някой по компетентен от мен да ме насочи към кой СУВ да се спра.
                                Избрал съм между...
                                ...
                                Mitsubishi outlander .
                                ...
                                Peugeot 4007 HDI FAP-Sitzer Platinum..
                                ...
                                Citroen C-Crosser HDI ...
                                Общо,взето- едно и също, само емблемите различни.
                                Мой приятел има 4007 от три години. Пътувал съм доста с него- приличен автомобил, макар че аз лично не харесвам СУВ-ове. Много зависи какво очакваш от него.
                                На сърбела майката му е чесането.
                                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X