Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за конкретен джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: въпрос за конкретен джип

За колегата най-доброто е точно SUV от типа на RAV 4.Щом ще бръмчи градско. Фронтито си е тромаво и не е чак толкова компактно.
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Виж при колегата "Андро" за евентуален оглед на избора си. И само да добавя, че голям 4х4 не се чувства много добре в тесните улици на града, виж за къса база по-става.
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

ОК, мерси за съветите. Този уикенд ще гледам разни леки коли и се надявам нещо да ми хареса. Надявам се не съм засегнал някой с мнението си за определени модели, но както и преди казах споделям само собственото си мнение и впечатления и не ги налагам на никой. Ако харесам някоя джипка ще попитам пак или направо ще се похваля, ако ми хареса прекалено много.

Коментар

Бе направо се похвали,няма да се жениш за нея я,като не ти хареса след време ще я смениш.

Коментар

мой познат си взе рав4 къса база от стария модел 2000сс и е във възторг - върви добре, малка и маневрена - идеална за градско...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X