Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lada Niva 4x4 2013

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Lada Niva 4x4 2013

Абе я не ги слушай- вземи си Нива- страшен джип е, няма по-проходим. И знаеш ли колко е здрав, това частите са почти без пари. И вътре тихо комфортно, музиката се чува, пък как меко возят... Абе- чудни са. К'во се занимаваш с разни Г-класи, патрули, тойоти- те не разбират бе- нивата си е нива...
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      Абе я не ги слушай- вземи си Нива- страшен джип е, няма по-проходим. И знаеш ли колко е здрав, това частите са почти без пари. И вътре тихо комфортно, музиката се чува, пък как меко возят... Абе- чудни са. К'во се занимаваш с разни Г-класи, патрули, тойоти- те не разбират бе- нивата си е нива...
      Адаш, недей го подвежда човека, че Щъ споменава с "хубу", един ден
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колко пари струват ремонтите
        Г 280 ЦДИ, мисля, че е на базата на 461 - ремонти до сега никакви. Втора употреба е на 30 хил км.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Незнам ама бих си взел G само 463-ка Много повече ми харесва от 461-цата ... 461 отпред с това пластмасово някак и тея скосения около фаровете някак не ми харесва :/
          За това ви попитах колко пари са някои основни ремонти за да знам примерно тая ако я спазаря за 16,000 колко може да отидат след нея (естествено се надявам нищо да и няма ако я купувам, но трябва само да навия чичо ми )
          Последно редактирано от CarTest™; 17-11-13, 21:32. Причина: Линк

Коментар

Щом за това точно ти харесва 463, взимай я!!! Не се плаши от ремонти, знаеш ли защо?! Защото хора, които могат да дадат тези пари без да си направят труда да си размърдат мозъците поне да намерят и прочетат информация, за това което ще купуват(точно в тоя Форум има много инфо, а и в нета като цяло не липсва), парите не би трябвало да са им проблем!
            И да, личното ми мнение, без да те познавам, е че наистина заслужаваш Нива, по много причини. И съм груб, и обиждам не от лошотия и негостоприемност(у Форума), а за добро - за да се сетиш колко смешно изглежда отстрани, макар че всички се опитаха да го премълчат доколкото успяха.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Затваряме сергията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X