Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lada Niva 4x4 2013

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Lada Niva 4x4 2013

Ела да ти покажа 6 бр чисто нови ниви за 20 000 км колко ремонти и кви хиляди левове са хвърлени по тях, няма такъв рак. Хубавото на нивата е, че след една година добиваш монтьорски умения и то добри.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Ако ти пусна снимки на новата Нива на тъста няма и да искаш да чуеш за тази измислица.На това които му вика МПС е велик.Таблото нацепено,боята се разпада при дъжд,фаровете се пълнят с вода ...да продулжавам ли? Втора ръка всичко друго ще е пъти по здраво от това чудо на руското автомобилостроене
      Grand Vitra ddis 2008
      SEAT Althea XL tsi 2010
      Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
        Втора ръка всичко друго ще е пъти по здраво от това чудо на руското автомобилостроене
        Тва разказвам и аз по-горе - даже и Нива втора ръка е по-добра от новата Нива.

Коментар

Първоначално публикуван от Sunday Преглед на мнение
          на един приятел ML-а новите дискове са му по 200 евро единия
          Виж провери колко струват дисковете на Нива (новия образец, вентилирани) и пак ела да се оплакваш.

Коментар

Колега Sunday, послушай колегите, те са прави, в крайна сметка ти ще караш джипката а не чичо ти, поговори с него, даже можеш да му кажеш да хвърли едно око на форума ни, да попрочете тук за марките.... та един вид лично да се убеди кое ще е по-добрo като цяло, еле пък между Г и Нива... Успех и нека да подкараш возило което истински да те радва, дори да има някой и друг ремонт, полека лека ще си го оправяш, поне ще знаеш че е Г и ще те кефи подобренията му и т.н., а една чисто нова Нива да вземеш и да и правиш ремонти... само ще те е яд....
            Успех колега

Коментар

В този форум има достатъчно теми за "Чудовище на пътя" и за такива извън пътя, на базата на доста по-евтини джипки, но в пъти по-надеждни и проходими от която и да е Нива, а пък ако ще и на Путин. Има страхотни теми (за което мога да кажа само "евала" на колегите) с обяснения и снимков материал в преработката на Дайхатцу, Сузуки-та и други не толкова скъпи коли. Не е лошо колегата Sunday дда погледне тези теми, тогава определено няма да иска нива.
              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Иб@хти темата Първо Нива после Ге класа накрая МЛ......явно наистина колегата не е наясно и го мързи да прочете целия раздел за Мерцедесите Нисан Тойота и т.н.....
                Аз имам G-Class имам и МЛ....Единственото общо между тях е че са Мерцедес и до там.......едното е жип другото кола Гето се изисква голям майсторлък да го строшиш ,не че е невъзможно но сравнение с нива си е извратено и гнусно..
                ......а за нивата веднъж се уговаряме за една по хард разходка и се събрахме доста мутирали жипки...и ми се обажда един младеж и изявява желание да участва с чисто нова нива ако бяхте видяли ужаса в очите му като видя с кого ще си мери руската"сила"...Избяга и повече не се е появявал.......
                чети колега чети......пък после пробвай и купувай...........16000 лв.за нива???????????толкова много ли се мразите
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  ... По-добре свали бюджета тройно и си вземи нещо за 3000-5000 лева (може и Нива) да се научиш да караш и да схванеш какво ти трябва (по-голямо ли, по-малко ли, по-високо, по-мощно, по-красиво или каквото там ти липсва). Останалите пари задели за ремонти (ще има, вервайте ми) и за други полезни цели.....
                  Горе-долу това ми се видя като най-смислен отговор до момента. Хайде, да не са 3-5, нека да са 7-8 хиляди, за по-дребна джипка е достатъчно, за да се намери читав екземпляр. За по-едра - има предостатъчно варианти за 8-10 в прилично състояние. При всички случаи е добре да се предвидят 2хилки за "вкарване в ред".
                  И в двата случая до 16 000 остават достатъчно, за да се докара някакво първоначално "наджипване" при желание.
                  За наистина сериозен тунинг бюджеите стават други ... дори и на Самурай Друг е въпроса има ли изобщо нужда от сериозен тунинг в случая.

от там нататък избор - бол, зависи много какви са критериите. Като се започне от елементарния въпрос с ръста и теглото на водача (1.90 на 110 кила в Самурайка е повече от неудобно), мине се през нормалната поддръжка (гуми за Териос и гуми за Паджеро хич не са на една и съща цена примерно, пък и данъка и застраховката също са доста различни) и се свърши с ежедневните разходи за гориво (10/100 газ и 25/100 бензин ... хммм ... особено ако се разчита на студентска стипендия ... )
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Послушай Ясен ,дай 3-5 хиляди и за нива ,остават ти 11-12хиляди и за тях може си купиш или една джипка свястна и да гледаш и сравняваш .Това нивата си е 100% си е измислица за безкраино наливане на пари и трошене на нерви .......
                    Grand Vitra ddis 2008
                    SEAT Althea XL tsi 2010
                    Mitsubishi Canter

Коментар

Чудя се да се смея ли, да плача ли?

Основен въпрос е как и за какво ще се ползва нещото, на база на отговора се решава какво задвижване, килограми и обем ти трябва, като се отговори и на това се пита какъв е бюджета за гориво, подръжка и подобни и колко километра ще се кара на година?

В момента питането много прилича на начина по който нашите управляващи вземат решенията за далеч по прости неща като атомни централи и газопроводи. Дайте да не изпадаме на тяхното ниво...
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Чудя се да се смея ли, да плача ли?

Основен въпрос е как и за какво ще се ползва нещото, на база на отговора се решава какво задвижване, килограми и обем ти трябва, като се отговори и на това се пита какъв е бюджета за гориво, подръжка и подобни и колко километра ще се кара на година?

В момента питането много прилича на начина по който нашите управляващи вземат решенията за далеч по прости неща като атомни централи и газопроводи. Дайте да не изпадаме на тяхното ниво...
                        Ще си позволя да отговоря , според мен, причините са основно две, първа кола ще му е, иска да е джип, и другата немалка причина, чичо му ще плаща музиката!... и избора на колегата ще е... да успее чичо си да го убеди в съответните качества на дадена марка... спрямо нова Нива, в неговия случай е почти независимо за какво ще ползва джипката, и какъв разход на гориво ще има..., защото, почти всеки вариант спрямо Нива за 16 000 лв. ще е по-добре друга марка да избере.... както вие колеги по-горе съветвате досега....
                        Последно редактирано от Еделвайс; 17-11-13, 10:11. Причина: правопис

Коментар

Попринцип мен супер много ме кефи Офроуд и такива които не включват асфалт, но за начало да се науча да карам добре и само да ви попитам примерно ако взема 2-ра употреба G Class (Моля само тези които имат Мерцедес да отговорят на това!) Колко пари струват ремонтите (включете 5-6 ремонта и цената им) Благодаря много, и съжалявам че не разбирам толкова колкото вас момчета, но и вие не сте били Аинщайни в Офроуда (и основно като за колите също). Всеки се учи малко по малко

Коментар

Въпросът ти няма отговор.

Г 2,4Д няма много общо с Г55 АМГ. Между тях има още десетки варианти.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ами аз няма да взимам нещо супер мощно щото за тая цена ЛОГИКА ама няма как за 16,000 да бъде G55 предполагам че ще е нещо от сорта на 2,7/3,0 или макс 3,2

Коментар

Колега, кажи на Чичо ти, да си вземе, това, което на него му харесва и му прави кеф, да го кара Пък било то и трабанка, дет' се казва, важно е на него да му доставя удоволствие от шофиране и да му е кеф, хубост на сила, не става Колкото човека питаш, толкова различни мнения ще ти кажат
                                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 17-11-13, 19:36.
                                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X