Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на СУВ или автомобил - помагайте, че пОлудех!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за избор на СУВ или автомобил - помагайте, че пОлудех!

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Ще дам 600 Е за капак на резервната гума, ама на Свети Ардалуп...
    И аз не давам застрахователната компания се изръси и 120 Е за буквите върху резервата
    Grand Vitra ddis 2008
    SEAT Althea XL tsi 2010
    Mitsubishi Canter

Коментар

Здравейте колеги,

Благодаря ви отново за коментарите и съветите, окончателно се спрях на Витарата и след проби на 4-5 коли си избрах и моята 2,0 бензин с ръчни скорости 2007година на 96000 реални километра от Миркат, аз ще съм и 2ри собственик първия е била една жена, та затова бих искал да ви попитам фабрично какви имат за да си го искам от дилъра, имам в предвид освен крик и инструмент за гумите, има ли нещо друго, което да изискам. Видях че няма стелки и ще пазаря за някакви, но няма нищо друго в нея.
      Също така първият път когато я карах имаше ужасно треперене на волана, скоростния лост та чак задната седалка подскачаше, дълъра каза, че е от гумите, а те наистина бяха в ужасно състояние, също така, беше без акумолатор и запали с помощ, та от това и падаха оборотите. На следващия ден ми се обади, че вече колата е със сменени гуми и рареден акумолотор и вече нямаше тези проблеми, но все пак може ли да е било от нещо по раздатките което да са прикрили - все пак са си византийци

Колата е със сменени съединител, носачи, ремъци, ролки, малко и т.н. в общи линии уж е перфектна, но все пак.

Давайте всякакви съвети за това какво да и гледам, като за последно.

Коментар

Хм... като за последно казваш?!
        Като за последно, не знам точно защо изчетох темата докрай. Може би от любопитство, докъде ще стигнат нещата
        От друга страна, знам добре това, че което е сеир за повечето съфорумци, за тебе е филм и то важен.
        Да ти кажа аз какво си мисля.
        Тая Витара не е твоята. Оставил си се в ръцете и съвестта на професионални автоджамбази. Което понякога (всъщност доста често) е по-страшно от Горубляне.
        Щото на тези от Горубляне може и да им изръмжиш, че и повече, а тука какво ще правиш?
        Кола без стелки, 2007г., пали с мъка щото незнамкаквоси Бягай, докато е само смешно. Безсрамни са, в усилието си да продадат нещо.
        И за тези пари как стигна па баш до Витара със тези 140к.с.? ...
        Аха, заради заветната, преломна 2007г. след която пластмасите са навлезли уверено в автомобилостроенето. Разбирам...
        Няма да казвам аз какво бих препочел. то е в подписа ми. Съвсем съзнателен и търсен избор.
        Само ще ти кажа, че вече година след покупката, когато се приближавам към колата си, за да потегля на някъде, сърцето ми потрепва от кеф. Ей така, само като го видя.
        Защото вече съм разбрал какво карам, и какво представлява на пътя.
        Пожелавам ти и на теб същото усещане. Без значение на кой автомобил ще се спреш!
        Успех с избора!
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
        2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

И аз като се приближавам до моята ми трепва сърцето от кеф !
          !1Гори малко .....7-8 л на сто нафта
          2 сравнително ефтина поддръжка
          3 има си бавни не е баш Сув
          Та колко конски сили са ми необходими да си върша работата ,да си кача семейството,да закача лодката /и да не се притеснявам колко ще ми изгори че да слагам газови уредби/.
          Value for money !!!!!!!
          Grand Vitra ddis 2008
          SEAT Althea XL tsi 2010
          Mitsubishi Canter

Коментар

Съгласен съм на 110% с tano. Различни сърца, различни "трепети". Затова е интересно!

btw, нямам нищо против Витарите, напротив! Не ми хареса случката около конкретния избор в Миркат.
            Което пак е твърде субективно, защото никой от нас не е бил там.
            btw again , ако избора вече е направен, и има покупка, искам да помоля някой Модератор да заличи поста ми от #33.
            Благодаря!
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
            2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Искрено се надявам колегата да е послушал съветите Ви и да е направил информиран избор. 2008 купихме едно хюндайче i10 уж тестово от Ind Commerce, на 10 000 км. След 1 година изгоря като факла пред блока (то може и някой да му е драснал кибрита за кеф), но му горяха разни моторчета на чистачките и климатик нямаше, абе кошница. Та с тия какви разправии после бяха, все едно са държава. Дребния търговец по-можеш да го натиснеш, тия са както каза колегата бандити от класа.
              По-добре не бързай, знам че ти се иска. Не знам защо не си загледал и Toyota Rav4, знам че нямат добра слава, но дизела им е доста сполучлив.
              Александър

Коментар

Рав4 до 2006та. На следващия главния конструктор си направи харакири...
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Рав4 до 2006та. На следващия главния конструктор си направи харакири...
                  А конструктора до 2006 отдавна трябваше да скочи от 11 етаж.
                  Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Той този сигурно се е споминал от естествена смърт!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X