Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип за състезания ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв джип за състезания ?

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
    ... Между другото, докато си правя ресърч вече съм си намерил седалки, колани и договарям състезателните амортесьори - остава да видя коя ще е платформата за да не объркаме размера. ...
    Хубаво си намерил това-онова, ама дали не бързаш малко. Да не се окаже, че седалките не се побират, а амортисьорите не са подходящи?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
      Обзалагам ме се че само си чешем клавиатурите. А горе написаното няма да коментирам то говори само за себе си
      Разбирам причината за иронията ти.

А това дали хората са търкали напразно клавиатурите си, ще се види много скоро.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Хубаво си намерил това-онова, ама дали не бързаш малко. Да не се окаже, че седалките не се побират, а амортисьорите не са подходящи?
        Бързам Майтап - седалките ще влязат във всеки джип. Помня ти в една тема беше писал, че височината е проблемна и каските опират в ролбара. Опитвам се да взимам под внимание много неща.

Амортесьорите са си жива наука... особенно настройките им. За първо време ще разчитам на разговорите с производителя. После ще видим.
        Последно редактирано от nitro; 28-09-13, 21:10.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
          Помня ти в една тема беше писал, че височината е проблемна и каските опират в ролбара. Опитвам се да взимам под внимание много неща.
          Много е бил прав ако го е казал. Вчера имах същите проблеми навигатор ската седалка трябва да я свалям така че да се като сложа каска да не подпира в тръбите. Пилотската и навигатор ската седалки при мен са различни по размер според пилота и навигатора. Всичко е индивидуално.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Има още един вариант , купуваш 130-140 метра тръби и започваш да ги "наджипваш". От тях 25-30 са за фира и грешки , но при цена около 6лв. това не би трябвало да е проблем. По автоморгите има огромен избор от диференциали , мостове и каквото ти душа иска. Двигател доколкото си спомням имаш и то не лош. Само трябва да решиш как ще изглежда тръбарката и си готов.
            Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
            Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0394.jpg
Прегледи:1
Размер:147.8 КБ
ID:5522221 Това е крайния резултат който се получи при мен. На снимката правим сходимост каквато си искаме.
              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                [ATTACH=CONFIG]631918[/ATTACH] Това е крайния резултат който се получи при мен. На снимката правим сходимост каквато си искаме.
                Едно голямо "Евала!" за крйният резултат и всичко което го е предшествало...

Коментар

[ATTACH=CONFIG]631918[/ATTACH] Това е крайния резултат който се получи при мен. На снимката правим сходимост каквато си искаме.
                  Каквото и да кажа ще е малко. Уникална !!!

Коментар

Скоро мисля да пусна още един брой в производство. Имам почти всички компоненти за нов екземпляр и най-важното ноу хау. И още по-важното златен екип.

Коментар

Има още един вариант , купуваш 130-140 метра тръби и започваш да ги "наджипваш". От тях 25-30 са за фира и грешки , но при цена около 6лв. това не би трябвало да е проблем. По автоморгите има огромен избор от диференциали , мостове и каквото ти душа иска. Двигател доколкото си спомням имаш и то не лош. Само трябва да решиш как ще изглежда тръбарката и си готов.
                      Имах подобна идея, разбира се не "тръбарка", за там е рано... но купих специално за двигателя един Самурай, за да използвам купето и рамата, защото са възможно най-леките. Но в процеса на търсене на мостове и раздатка (което е лесно) се сблъсках с един много сложен проблем. А именно - скоростната кутия. Оригиналната за двигателя, която имам е куплирана заедно с диференциала и имат общо мазане. Най-вероятно има решение, но ще е сложно. Не можах да открия нищо подходящо, само автоматици, а не ми се иска. Всички серийни "ръчки" идват слаби, а секвенциалните... през кръста.
                      И така сега джипка, мотор и купища още части си седят в гаража и чакат да им дойде времето, а аз реших да се ориентирам за сега към Т2.

Скоро мисля да пусна още един брой в производство. Имам почти всички компоненти за нов екземпляр и най-важното ноу хау. И още по-важното златен екип.
                      Кажи поне какво му е "сърцето". Че пусто любопитство ... сигурно не само при мен.

Коментар

Сърцето е осем цилиндров 5.7литров LS-6 450 к.с. 590 Нм. Нов от Америка.

Коментар

Tрябва на мостове Дана от високия клас да се качва тоя мотор,инак ще събира дифове и полуоски често..
                          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Видео от първите тестове.

Коментар

Сърцето е осем цилиндров 5.7литров LS-6 450 к.с. 590 Нм. Нов от Америка.
                              Не съм и очаквал друго Още веднъж, поздравления !

P.S. А ако някой ден решиш, ще е интересно да разкажеш за колата.

Коментар

Видео от първите тестове.
                                Евала за машината .Имам само една забележка (освен ако вече не е отстранена ) ,изхвърли уреда за зареждането от таблото !
                                Още веднъж УНИКАЛНА МАШИНА ...евала за труда и мерака !
                                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X