Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензинов СУВ до 25000 лв. за 5 членно семейство с бебе и 2 велосипеда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бензинов СУВ до 25000 лв. за 5 членно семейство с бебе и 2 велосипеда

Митцубиши Паджеро 3 или 4 с 3.8 мотор мисля, че ще свърши добра работа. Аз в момента карам 3-ка на газ и ми дава 20лв. на сто градско.

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      Извинявам се че не влизам често във форума.
      В момента пътувам към Канада.
      Работя като моряк и общо взето лятото сме в Канада и Аляска а зимата на Карибите и Маями.
      Така че вариант нещо американско да се внесе от САЩ има.
      Въпроса е какво да е това нещо?
      Иначе СУВ-а ще се ползва предимно извънградско за големи преходи и зимата за достъп от Варна до близко село където имам къща.
      Големите ми деца отдавна не са на столчета а са по 45-50 кила
      Така че търсим нещо дето става за 4-ма възрастни по размер и едно бебе с всичките му антуражи плюс 2 велосипеда.
      Надявам се че съм отговорил на всички въпроси.
      Поздрави,
      Щом имаш достъп до щатския пазар, огледай се за Лексус /еквивалента на 100-цата-4.7/ , Секвоя или Армада!Каквото намериш по-запазено мяткай го на кораба !
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Само бензин са тук обаче,да знаеш.

И ако видиш един да се оглежда от клона на който седиш да знаеш,че съм аз това.Не го искам американец,искам го голямо и да носи на бой,а и жената да не се срамува много да го кара,да държи на магистрала и да не ми кърти бъбреците на скорост.

Lexus LX 470 2003+
        QX/Armada
        Sequoia от последните
        Тундра пикап с голямата кабина като задника може да се затвори и да си го товариш с какво ти падне.

Тия около и над 20 зИленки и може да срещнеш леки затруднения с маневрите в Европа.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Само бензин са тук обаче,да знаеш.

И ако видиш един да се оглежда от клона на който седиш да знаеш,че съм аз това.Не го искам американец,искам го голямо и да носи на бой,а и жената да не се срамува много да го кара,да държи на магистрала и да не ми кърти бъбреците на скорост.

Lexus LX 470 2003+
          QX/Armada
          Sequoia от последните
          Тундра пикап с голямата кабина като задника може да се затвори и да си го товариш с какво ти падне.

Тия около и над 20 зИленки и може да срещнеш леки затруднения с маневрите в Европа.
          Абе да ги "пипнеме"..па не ни мисли за маневриране..но не са ли малко 20к. $ за тези модели от тези години?
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Лексуса е толкова,Армадата и по-малко,последната Секвоя е зор,че е в годините на кризата и не ги купуваха много,а Тундрата може и леко изгьрбени да е.

20 бона кеш са си 20 бона кеш,намират се и за тия пари.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Лексуса е толкова,Армадата и по-малко,последната Секвоя е зор,че е в годините на кризата и не ги купуваха много,а Тундрата може и леко изгьрбени да е.

20 бона кеш са си 20 бона кеш,намират се и за тия пари.
              Тука Секвоята след 2005-та е над 60к левчета!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

То там и кофти лигавник е 30 кинта,а тук е 3,това щото ви бият мангизите.

Без напъване Лексуса се намира за около 20 и то на нормални километри от сух топъл щат.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Де сега ирония, де....
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Ц, щото лигльовците са ни много и лигавниците не стигат. Пазарен механизъм, батка.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Има кой да ги плаща за това така.Тук това нещо го карат майките,че се комбинират да карат в лентата за повечко от двама,едната майка ги товари и ги кара Понеделника,втората вторника,а първата почива,третата.........мммм да.За това не е кой знае какво да караш Секвоя и да има 8 деца вътре отиващи на тренировка по нещо си.Това са 8 седалки,8 джама,14 стойки за чаши,3 монитора за видеото,8 сака в багажника.........и да не и се изпречкаш,гази като луда крава телето си.Колко и да харчи пак излиза сметката,за бакшиш е малко под 400 коня,6 скорости ако помня и харчи нормално за нещо теглещо 5 тона.

Е това е класа,а не Гранд дето като сложа 3 сака и четвъртия е на тавана.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Отдолу е по интересно дървото. Кардана му е като на десет тонен камион.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Е това е класа,а не Гранд дето като сложа 3 сака и четвъртия е на тавана.
                          Ти па намери сравнение то при вас Гранда е Хамериканския Москвич!
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Щото имаше предложение за такова,а въпроса е за нещо голямо като за 5 човека с багаж.Това трудно събира трима с багаж без колелета.Е не харчи колко Секвоята ма и тя не харчи много за класа си,папка колко нормална лимузина.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Руснаците много ги тачат Секвоите. Летоска на морето е пълно..ама дреме му на Руснака колко харчи, а и при тях бензина един долар литъра!
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Дървото върви повече, носи повече, тегли повече и гори по малко от идентичен Гранд. А ако вдигнеш двете едно до друго на крик започваш да се смееш неудържимо половин час.
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X