Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензинов СУВ до 25000 лв. за 5 членно семейство с бебе и 2 велосипеда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бензинов СУВ до 25000 лв. за 5 членно семейство с бебе и 2 велосипеда

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
    Инфинити ФХ има багажник 410 литра сравнено с вектрата 460
    Гледал си Инфинити с грешните буквички, не ФХ а QX гледай .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21328520925455738_1.jpg
Прегледи:1
Размер:55.8 КБ
ID:5494839

Коментар

То нещата отиват натам....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:zil_131_l7.jpg
Размер:107.5 КБ
ID:5494847
      Т5
      Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от Bavarcho Преглед на мнение
        10.2001г., 5.3 Вортек с газов инжекцион БРЦ със система за мазане на клапаните (95 литра бутилка - сигурно похапва доста) Салон и купе са много запазени, по рамата има само повърхностни ръждички.
        [ATTACH=CONFIG]593349[/ATTACH]
        Повече като дойде и му пусна обява в форума
        Така и така предлагате разни камиони
        При 25к бюджет ще останат и доста парички за обслужвания и подаръци на домучадието
        '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
        '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
        И разни BMW-та...

Коментар

Първоначално публикуван от Bavarcho Преглед на мнение
          Така и така предлагате разни камиони
          При 25к бюджет ще останат и доста парички за обслужвания и подаръци на домучадието
          Докара ли го бре..нали щеше обява да пуснеш тук?
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            С тия скорости не мисли за разхода толкова... Мисли как ще спираш с тая стотица и толкова човечета и багаж вътре. Ще е Интересно...
            Слагаха им спирачни апарати от новата Секвоя или Тундра ма ти повече ги знаеш тия.

А иначе какво да кажа,то са си го измислили хората - Високия клас - Lexus LX,LC 100,QX56,CADILAC,след тях са Секвоята,Сьбьрба,,Форд Екскурзията
            Това Гранд или Баварец / да не го обиждам това ма пазарската чанта на жената има двойно на багажника му,а като седна в него и ме млати у бьбреците /или коя да е Кия или Субару нуто ще сьберат 2 децки столчета и едно бебешко с количката барабар,нито ако разкараш количката багажника става за нещо.Моята гледна точка де,аз сьбирам 2 колички,2 децки столчета,аз и жената,а баба им кара след нас,че няма кьде да я натикаме.

Има и компромиси ма трябва да си акробат - 2 Тулета на покрива,стойки за колелета на задника и 100ца или Лексус в годините 2003-2005 ако ти е на цената.Или Секвоя от предпоследния модел в последните години.Сьс 150 ще дава 10 мили на галон или ммммммм аз давам 12 средно и задните ми гуми ги сменям на всяка смяна на масло,а не сьм с никаква джипка.

Трябва ли да е надеждно или се тьрси само хамбара в това?Щото тогава отпадат доста от животните и оставаш почти само с Тойота.Виж му на Кадито окачването,но пьк иначе си е хамбар та дрьнка.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Име:roof-rack_hero-2.jpg
Размер:138.0 КБ
ID:5495613

Субару ма няма значение какво е под Тулето и стойката за колелета.Може и втори Бокс на теглича да му забиеш,да има за памперси и палатка.Теглича забит във Фул сайз дет му викат,а не СУВче или комби като тия смуканите по тия снимки.

Име:car1.jpg
Размер:97.2 КБ
ID:5495614
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Това последното е голям отврат, как не те досрамя да го постнеш...

Тя топлата вода е открита, ама не всеки може да си позволи бойлера и като казвам позволи имам предвид, не само финансово, а и психически.

Вчера ходих да тегля един колега със 60ката. После каза, че никога по баира не бил ускорявал така с теглената кола докато е на собствен ход. Това щото един ме изнерви и реших да го изпреваря бързичко докато влачех колегата. Обаче 60ката ми е тясна вече искам и по висок въртящ момент, и така отиваме при камионите...
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                  Докара ли го бре..нали щеше обява да пуснеш тук?
                  Да в петък, пъхнахме едно Клио в багажника да излезне по евтин транспорта
                  Утре или вдруги ден ще го пусна, да се наканя да го снимам, а и малко да го измия
                  '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
                  '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
                  И разни BMW-та...

Коментар

Здравей,
                    ... Дизелите на VW влизащи в бюджета са предимно 2.5 ТДИ който мисля е същия проблемен мотор познат от Ауди от тези години

...
                    А дали това е проблемният V6 2,5 ТДИ от Ауди или е по-новият R5 2,5 ТДИ като на Туарег? Не ги разбирам, ама май R5 е малко по-читав и е с верига
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Здравей,
                      Вариантът ван 4 х 4 може да се разгледа обаче:
                      1. Давайки в мобилето ван бензин 4 х 4 не излиза почти нищо
                      2. Дизелите на VW влизащи в бюджета са предимно 2.5 ТДИ който мисля е същия проблемен мотор познат от Ауди от тези години...

T4 е с 2.5 петак, като при Ауди 100 и първите А6. Доколкото знам е изключително добър двигател.
                      Т5 е с R5, като при Туарег. Мненията са противоречиви.
                      Нито при Т4, нито при Т5 става дума за 2.5tdi V6.

Коментар

До rosen_....,

В събота се върнах от почивка за 7 дни на хотел в Гърция с жена ми и дъжеря ми и мога да ти кажа, че багажника на моя grand cherokee WJ беше пълен до горе, но наистина догоре, така че с още едно дете ще трябва и задължително автобокс. В твоя случай, съобразявайки са донякъде с първия ти пост нещата ги виждам така:
                        1. Ван/бус тип vw транспортер - минал съм 2000км с такъв 2х4 в Швейцария и Франция с 7-8 човека и багаж като за сватба, този който взехме беше много слаб иначе свърши перфектна работа за целта. Предимствата са му, че е надежден, икономичен, пътува се комфортно и събира много. Недостатъците - не става за ежедневна кола особено в града;
                        2. Хюндай Сантафе има едно от най-обемните купета, в които съм се возил от този клас, същевремено е икономичен и ще ти влезне в бюджета и то нещо на релани километри. Обаче е дизел и багажник на покрива пак не ти мърда;
                        3. ЛК100 - невероятна кола една от любимите ми. Мен лично би ме било страх от стойността на поддръжката и;
                        4. В 9 от 10 случаи бих търсил ЛК120, нещо запазено на малко километри - 2007г. Предимството е, че колата е невероятно здрава, направена е за каране, а не г*зеене. Недостатъци няма, обаче ще ти трябват към 35 хил. лв. и е дизел.

Коментар

Мен ако питаш жените взимат толкоз багаж, колкото влиза в колата. Обикновено 70-80% от него е НЕНУЖЕН! Та вие си преценявате дали искате камьони и да сте хамали или една стегната колица и да пътувате с оптимизиран багаж. За мен и Х-а идва твърде голям като я оставя да си вее коня...

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                            3. ЛК100 - невероятна кола една от любимите ми. Мен лично би ме било страх от стойността на поддръжката и;
                            Aко попадне човек на запазен екземпляр /сравнително/, поддръжката е евтина, а колата е много здрава! Сравнение със 120-ка не може да се прави по отношение вътрешен обем!
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Аутбека си е достатъчен за семейство с две деца които са над две годишни. Ако обаче трябва да се вози още един възрастен става тясно, да не говорим три деца , едното от които да е под две години. Колегата Насов е прав за жените и багажа и аз съм забелязал подобна зависимост.

Коментар

Извинявам се че не влизам често във форума.
                                В момента пътувам към Канада.
                                Работя като моряк и общо взето лятото сме в Канада и Аляска а зимата на Карибите и Маями.
                                Така че вариант нещо американско да се внесе от САЩ има.
                                Въпроса е какво да е това нещо?
                                Иначе СУВ-а ще се ползва предимно извънградско за големи преходи и зимата за достъп от Варна до близко село където имам къща.
                                Големите ми деца отдавна не са на столчета а са по 45-50 кила
                                Така че търсим нещо дето става за 4-ма възрастни по размер и едно бебе с всичките му антуражи плюс 2 велосипеда.
                                Надявам се че съм отговорил на всички въпроси.
                                Поздрави,
                                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                                VW Golf VI variant
                                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X