Здравейте колеги съфорумци.
Изправен съм пред дилема какъв СУВ да избера
Малко за семейството: двама възрастни, единият от които 180/100кг; 2 госпожици на 11 и 13; едно бебе на 6м. Имаме 2 велосипеда, детска количка и куп други къмпинг принадлежности. Типа туризъм който обичаме е палатки, къмпинзи, язовири (не съм рибар но ходим и на такива места). Преходите които правим са значителни 1000-2000 км в едната посока предимно на Балканите.
До сега сме с Опел Вектра комби на газ но вече ни идва тесен особено за багажите. Иначе е доста надежден автомобил.
Нямам определени виждания за СУВ-а и общо взето не робувам на марки и визия.
Бюджета е 25-30000 лв може и малко отгоре ако излезе нещо добро.
Искам СУВ-а да отговаря на следното:
Сигурно нещо съм забравил да уточня но вие ще ми напомните
Изправен съм пред дилема какъв СУВ да избера
Малко за семейството: двама възрастни, единият от които 180/100кг; 2 госпожици на 11 и 13; едно бебе на 6м. Имаме 2 велосипеда, детска количка и куп други къмпинг принадлежности. Типа туризъм който обичаме е палатки, къмпинзи, язовири (не съм рибар но ходим и на такива места). Преходите които правим са значителни 1000-2000 км в едната посока предимно на Балканите.
До сега сме с Опел Вектра комби на газ но вече ни идва тесен особено за багажите. Иначе е доста надежден автомобил.
Нямам определени виждания за СУВ-а и общо взето не робувам на марки и визия.
Бюджета е 25-30000 лв може и малко отгоре ако излезе нещо добро.
Искам СУВ-а да отговаря на следното:
- Ако може алтернативно гориво LPG / разхода на км. Извънградско да е минимален. Дизела поради хубавите БГ нафти отпада като вариант
- Добро фултайм 4 х 4 / без ондеманд псевдо 4 х 4
- Клирънс поне 20 см
- Не съм състезател но трябва да има прилична динамика и да поддържа комфортна скорост 150-160 на магистрала
Сигурно нещо съм забравил да уточня но вие ще ми напомните
Коментар