Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензинов СУВ до 25000 лв. за 5 членно семейство с бебе и 2 велосипеда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бензинов СУВ до 25000 лв. за 5 членно семейство с бебе и 2 велосипеда

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
    А вариантът ван? Един приятел е с три деца - между 1 и 6 год. Отиде и купи нов Рейндж, но на задната седалка не се събраха трите столчета, а и багажника се оказа доста малък. 2 дена след покупката го върна на автокъщата и купи Фолксваген Мултиван 2.0 Тди 4мотион. Вярно е, че цената му доста надвишава твоя бюджет, но пък е много практично - като махнеш задния ред седалки, багажникът става огромен. Може и да се намери я Вито, я Каравел, я Мултиван и си готов. Но няма желания клиренс и са дизел. Може и бензин, ама тогава трябва да я мислеш газовата и колко място ще ти отнеме от багажника. Само да добавя, че човекът преди това караше FJ Cruiser и въпреки това остана очарован от вана, от возията му и т.н. Все пак каза, че ще пътувате по 1000-2000км. Поздрави!
    Да добавя, че на Мултивана няма нужда да се маха задната седалка, защото задните седалки се местят по релси и багажното пространство може да варира в доста широки граници. Колата дори и с по-малкия дизел поддържа спокойно 160км/ч при разход около 10л/100км. За искания 20см клиренс (бесмислен според мен)-имна китове окачвания за Т5 на цена под 1000лв от -70мм до + 30мм. 4 моушъна работи забележително добре! Неприятното е че нов Мултиван струва около 110000лв, а втора употреба поне 35000лв. Приятното е , че до към 300 000км Т5 иска само консумативи и не се чупи.
    Последно редактирано от rusev; 20-06-13, 07:57.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      То хлопелчето ако видите как е издрано отгоре и отдолу
      Определено е добре да има над 20 сантиметра клирънс. Колкото повече толкова повече.
      Едно уточнение за клиренса. Нали не забравяш, че при един и същи клиренс леката кола (респективно скоростен паркетник) и що-годе "джипеста" джипка нямат много общо като проходимост? Едно е въпросния клиренс да се отнася пактически за ялото дъно на автомобила, друго - за 2 точки с обща площ колкото пощенски плик и то между колелетата, а реално рамата/купето са си на половин метър от земята.

Ако мама с бебока пътуват на втория ред седалки, по-големите деца на третия (примерно) и всичкия багаж ... верно бая автобус си трябва... при което условие 160км/ч и минимален разход са нереална комбинация.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Това дето го търсите не съществува. Най-близко е 100цата. Макар, че и аз съм на тая дилема и си търся бус заради обема.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Да добавя, че на Мултивана няма нужда да се маха задната седалка, защото задните седалки се местят по релси и багажното пространство може да варира в доста широки граници. Колата дори и с по-малкия дизел поддържа спокойно 160км/ч при разход около 10л/100км. За искания 20см клиренс (бесмислен според мен)-имна китове окачвания за Т5 на цена под 1000лв от -70мм до + 30мм. 4 моушъна работи забележително добре! Неприятното е че нов Мултиван струва около 110000лв, а втора употреба поне 35000лв. Приятното е , че до към 300 000км Т5 иска само консумативи и не се чупи.
          Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Това дето го търсите не съществува. Най-близко е 100цата. Макар, че и аз съм на тая дилема и си търся бус заради обема.
          Още едно мнение за Мултивана. Пребива като вътрешен обем всеки един джип. Едиствения, който може би е на равно с Т4/Т5 е ТЛК79, но там комфорта и динамиката ще ви отчаят.

В момента се продава една прекрасна 100ца, по-точно Лексуса на 100цата. 4.7 V8 съв всичко което може да има там. Пригответе се за разход по 2.5 на този на хлопела и всички останало ще бъде на порядъци по-добре.
          Последно редактирано от Yaro; 20-06-13, 08:42.

Коментар

Ако отхвърлим рамовите коли, тъй като се търси СУВ, реално в тази цена остават Хюндай СантаФе и Мицу Аутлендър. Аз този път съм го минал. Плюса е третия ред седалки - двете деца отиват там и отпред има много място за мама с бебето. Или едното там да не се дърпат по пътя и едната предна седалка сгъната за багаж. Варианти много.

Багажник тип кутия на покрива, стойка за велосипеди на задният капак и готово.
            Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Виж този Toyota Land cruiser PRADO
              Цена : 28 399 лв.

Дата на производство януари 2004 г.
              Тип двигател Бензинов
              Мощност 163 к.с.
              Скоростна кутия Автоматична
              Категория Дълга база
              Пробег 215000 км
              Цвят Светло сив

Гражданска отговорност – Виж цената!
              Печат на обявата Добави в Бележника
              Изпрати на познат
              Сподели обявата във Facebook
              Съобщи за Нередност с обявата

Публикувана в 11:15 часа на 27 май, 2013 год.
              Обявата е посетена 539 пъти.

Страница на обявата:

Google Реклама
              1000s of Travel Partners
              Seeking Travel Companions? Chat Now And Go Together. Have More Fun. TripTogether.com
              Безопасност
              • Автоматичен контрол на стабилността
              • Антиблокираща система
              • Въздушни възглавници - Предни
              • Парктроник
              • Система за защита от пробуксуване
              Други
              • 4x4
              • 7 места
              • Газова уредба
              • Напълно обслужен
              • С регистрация
              • Сервизна книжка
              • Тунинг Екстериор
              • 4(5) Врати
              • LED фарове
              • Ксенонови фарове
              • Лети джанти
              • Металик
              • Ролбари
              • Спойлери
              • Теглич
              • Халогенни фарове
              Защита
              • Аларма
              • Имобилайзер
              • Каско
              • Централно заключване Интериор
              • Кожен салон
              • Рейлинг на покрива
              Комфорт
              • Bluetooth \ handsfree система
              • DVD, TV
              • USB, audio\video, IN\AUX изводи
              • Блокаж на диференциала
              • Бордкомпютър
              • Бързи \ бавни скорости
              • Ел. Огледала
              • Ел. Стъкла
              • Климатроник
              • Навигация
              • Регулиране на волана
              • Серво усилвател на волана
              • Стерео уредба

Допълнителна информация:Автомобила е в отлично техническо състояние, обслужен със сервизна книжка. Обслужван е само в сервиз Тойота Бургас. Автоматична скоростна кутия, ел. стъкла, ел. огледала, ABS, 6+1 места, 4х4, бързи/бавни предавки, борд компютър, двузонов климатроник, 18'алуминиеви джанти, LED фарове с ксенон, халогени с ксенон, LED стопове, полукожен салон, карбонов интериор, рейлинг на покрива, централно заключване, аларма, имобилайзер, италиански газов инжекцион LOVATO с разход 17 литра/100км , мултифункционална уредба с DVD, CD, Bluetooth, радио, два USB входа за външна памет с въпроизвеждане на Divx, кабел за връзка с 'iPod', навигация IGO с подробна карта на България, камера за заден ход, предна камера, теглич, оригинално хромирани огледала, платени каско и гражданска до 11. 2013г. Перфектен автомобил.

За контакти:
              петър
              трифонов
              Тел.:

Регион: Бургас

Запитване към продавача:

Вашето име:

Вашия Е-mail: Въведете анти-спам кода:

Вашия Телефон:

Вход за регистрирани потребители

Нова регистрация
              (с probook.bg, отнема само 2 мин.) ВХОД
              Какво печелят регистрираните в mobile.bg? »
              Корекция
              на обяви Моят
              Бележник Моите
              Филтри

» Виж още обяви за Toyota Land cruiser
              » Виж всички обяви за Toyota Land cruiser

Избери момичето на месец Юли 2014 г.!
              Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
              АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                А вариантът ван? Един приятел е с три деца - между 1 и 6 год. Отиде и купи нов Рейндж, но на задната седалка не се събраха трите столчета, а и багажника се оказа доста малък. 2 дена след покупката го върна на автокъщата и купи Фолксваген Мултиван 2.0 Тди 4мотион. Вярно е, че цената му доста надвишава твоя бюджет, но пък е много практично - като махнеш задния ред седалки, багажникът става огромен. Може и да се намери я Вито, я Каравел, я Мултиван и си готов. Но няма желания клиренс и са дизел. Може и бензин, ама тогава трябва да я мислеш газовата и колко място ще ти отнеме от багажника. Само да добавя, че човекът преди това караше FJ Cruiser и въпреки това остана очарован от вана, от возията му и т.н. Все пак каза, че ще пътувате по 1000-2000км. Поздрави!
                Здравей,
                Вариантът ван 4 х 4 може да се разгледа обаче:
                1. Давайки в мобилето ван бензин 4 х 4 не излиза почти нищо
                2. Дизелите на VW влизащи в бюджета са предимно 2.5 ТДИ който мисля е същия проблемен мотор познат от Ауди от тези години

Коментарите за теглич на опелчето ги подминавам с усмивка - то и сега едва му стига душата.
                А и кое ремарке става да го караш с високи скорости?!

Колега Яро
                Какъв разход на газ да очаквам от бензинов ТЛК 100/Лексус 470 4,7 В8 със скорост 130-150 км/ч?
                Има ли подходящо място под купето за газова бутилка?

Поздрави на всички включили се в темата
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

А на 100-цата или Патрола какъв им казахте, че е проблема? Освен, че са дизел... Този Ескалейд доста екзотично ми се струва. Във форума на изследователите има бая народ изръшкал света именно с горните два модела.

Коментар

Първоначално публикуван от cheto Преглед на мнение
                    А на 100-цата или Патрола какъв им казахте, че е проблема? Освен, че са дизел... Този Ескалейд доста екзотично ми се струва. Във форума на изследователите има бая народ изръшкал света именно с горните два модела.
                    И 100-цата и Патрола имат както дизелови, така и бензинови мотори! При 100-цата не се отбелязват каквито и да са проблеми...и на двата мотора! А бензинов Нисан от тези години не би могъл да се открие по нашите ширини, за съжаление...,а както казва Яро има едно място, където са повече от Голфовете у нас, но е на точно другия край на Земята !
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

С подобни изисквания, антураж, багаж и прочее се справям от три години прилично с KIA Carnival. Не е 4х4, но останалите изисквания ги покрива. Туй чудо, дето го търсиш и предполагаемото междуосие не можеш да го компенсираш и с 35-ци, ако си решил да покоряваш дърварските пътеки. Бих се изкушил да ти предложа и Вито-то... но първата реакция на жена ми при двудневния тест-драйв, който ползувах беше "Ъ, мчи то туй си е бус бе.". Честно казано и аз така се чувствах в него. Като почнеш от наклона на кормилото и разположението на таблото, та стигнеш до почти автобусните седалки. Иначе, откъм обем е страхотен автомобил. Само не знам от Мерцедес изясниха ли си накрая концепцията, с предно ли ще ги правят тия модели, или със задно предаване?
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от MUD RACER
                        Suajliavam 4e pi6a na latinica,no skapanoto PC ot koeto pi6a niama kirilica.

Nikade ne vidiah da se spomenava Range Rover L322 4.4i V8
                        Защото не отговаря на някои от условията-малък е, харчи като змей...
                        Здравей,
                        2. Дизелите на VW влизащи в бюджета са предимно 2.5 ТДИ който мисля е същия проблемен мотор познат от Ауди от тези години

Коментарите за теглич на опелчето ги подминавам с усмивка - то и сега едва му стига душата.

Колега Яро
                        Какъв разход на газ да очаквам от бензинов ТЛК 100/Лексус 470 4,7 В8 със скорост 130-150 км/ч?

Погледни пак Т4 и Т5 Мултиван . Във фирмата имаме и двата . Т4-ката (2.5 TDI) не си знае километрите, кара се душмански и върви като бесна...Шефа я ползва за рибарска кола...Т5 е 4 Motion 2.5 TDI -отново само суперлативи.Голям, удобен, луксозен...
                        Последно редактирано от бат'Марто; 20-06-13, 20:16.
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Като я докарахме до бусове бях пускал подобна тема преди време. Там нещата са пообсъдени, на кратко извода е транспортер или мицубиши спейс гиър и производните му деу-та. Иначе, евала на колегата дето ми отвори очите за нисан ел гранде-уникално нещо, ама само с десен волан , което мен не ме кефи. След много мисленЕ си закупих субару аутбак 3.0 и съм много доволен.
                          При колегата пуснал темата номера обаче няма да мине, трябва си голям каталясник. Успех и се подготви с пари. Аз се разминах с 10 х евро. Ако си приговиш около 35 и нагоре има какво да се избира.

Коментар

Сега се сетих и за Нисан Армада...сериозен шлеп е!
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Здравей,

Колега Яро

100-цата има много място отдолу, където е резервната гума. Багажникът е толкова голям, че според мен ще има място за всичко включително газова бутилка. 100-цата е супер здрава и се амортизира по много по-различен начин от други марки, просто е произведена изключително качествено. Моята на 240 000км е в по-добро състояние от ГЛ на половината километри, съвсем сериозно го казвам.
                              Иначе идеята за Мултиван или някой друг ван не е лоша, но се губи офроуда. Според мен обаче за такива дълги преходи е по-добре да е по-асфалтова колата.
                              Иначе 100-ца със 130-150км/ч на газ вероятно би харчила 18-24л/100.
                              Дизеловата днес я засякох смесено 12.5л/100 с климатик и с нормално градско и извънградско шофиране, направо ме учуди приятно.

Коментар

Бензинова 100ца 4.7 ще е минимум 20 газ при споменатите скорости (130-150).
                                С тия скорости не мисли за разхода толкова... Мисли как ще спираш с тая стотица и толкова човечета и багаж вътре. Ще е Интересно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X